Jihlava – Přerov 2:1 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 3:4 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:4 (po pr.)
Prostějov – Slavia 6:4 (kon.) | Šumperk – Kolín 0:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Zlín – Pardubice B 1:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 25.02.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Postavení v tabulce

    Před dnešním utkáním je celkem zajímavý pohled na tabulku, protože tento zápas může výrazně ovlivnit situaci v tabulce před posledními dvěma koly základní části a nasazení týmu v play-off.

    Tříbodová výhra domácích už téměř definitivně pošle Duklu alespoň do předkola, Jihlava by zároveň ztrácela na Přerov pouhé dva body. Pokud by Dukla vybojovala alespoň bod, tak by mohla předskočit osmou Slavii, pokud by Pražané nebodovali v Prostějově. Zároveň pokud Jihlava vybojuje jakékoliv body a Kolín nevybojuje v Šumperku ani bod, Duklu s jistotou uvidíme v boji i po 1. březnu.

    Jakákoliv porážka by pak definitivně zavřela Dukle dveře k přímému postupu do čtvrtfinále. Bezbodová porážka by pak mohla Jihlavu v případě výhry Kolína a Frýdku-Místku posunout zpět na desáté místo a odsoudit k těžkému souboji o desáté místo na dálku právě s Kolínem.

    Pokud Přerov poveze z Pelhřimova všechny body, s jistotou zůstane na průběžném šestém místě. Pokud by za této situace Litoměřice prohrály v Sokolově, Přerov by se dokonce mohl posunout na páté místo. Přerov má na šestém místě náskok jednoho bodu na sedmý Zlín, hosté tak nutně potřebují stejný nebo vyšší bodový zisk než Zlín, aby měli situaci stále pod kontrolou.

    Porážka by mohla Zubrům velmi zkomplikovat situaci. Pokud nevybojují ani bod a Zlín vyhraje, s jistotou Přerov nahradí na šestém místě. Zároveň v případě tříbodových výher Dukly a Slavie se sníží náskok Přerova na aktuálně osmého a devátého týmu na pouhé dva body, Přerovu by tak reálně hrozil v pondělním kole propad až na deváté místo.
     
    Vzájemné zápasy

    12.10.: Přerov – Jihlava 2:3pp
    26.11.: Jihlava – Přerov 1:2
    11.1.: Přerov – Jihlava 4:3
    25.2.: Jihlava – Přerov (16:30, Pelhřimov)
     
    HC ZUBR Přerov

    V Přerově naopak není příliš důvodu k radosti. Ještě nedávno to vypadalo, že Zubři bez větších potíží dokráčí za přímým postupem do play-off. V samotném závěru základní části ovšem přišla pro Přerov výsledková krize. Z posledních pěti utkání Přerov vyhrál pouze jediné na ledě Šumperka, který se již zřejmě nevyhne sestupu do nižší soutěže.

    Nadějně vypadalo pro Přerov utkání na ledě Poruby. V něm od úvodu vedl, domácí Poruba ale zvládla vyrovnat a v dlouhém nájezdovém rozstřelu, který čítal celkem devět pokusů na obou stranách, nakonec Poruba otočila zápas a vyhrála 2:1. Přerov se stále drží na šestém místě, na sedmý Zlín má ale náskok už jenom bod.
     
    HC Dukla Jihlava

    Dukla má v posledních kolech skvělou formu. Z posledních pěti zápasů pokaždé brala alespoň bod. S porážkou se musela smířit pouze v boji se svým rivalem z Třebíče, který si z Pelhřimova odvezl dva body za výhru 3:2 po samostatných nájezdech.

    Nesmírně důležité byly pro Jihlavu poslední dva odehrané zápasy. V nich bojovala proti svým pronásledovatelům z 11. a 12. místa. Dukla v těchto zápasech uspěla, nejprve porazila těsně oslabený Sokolov 2:1 a z Kolína si odvezla dva body za výhru 4:3 po prodloužení. Díky tomu si tak upevnila pozici v předkole a bodově se dotáhla na osmou Slavii. Zatím ani přímý postup do play-off není pro Duklu zcela ztracený.
     
    Dobrý večer všem fanouškům prvoligového hokeje. Příští týden už touto dobou budeme znát výsledky prvních zápasů předkola play-off. O tom, kdo se do něj dostane, může napovědět i dnešní 50. kolo. Aktuálně devátá Dukla Jihlava na domácím ledě v Pelhřimově vyzve Přerov. Utkání začíná v 16:30.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – D. Kolář, Haman, Bilčík (A), F. Kočí, Vala, A. Dvořák, Vovsik – T. Havránek, Skořepa (C), Karabáček – Pořízek, Handl, Šik – Cachnín, Juda, V. Brož – Křehlík.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – Hrdinka, Chroboček, Krisl (C), Ševčík, F. Němec, R. Černý, Gréč – Březina, Pechanec, Indrák – Doležal (A), Macuh, Okál – Ministr, Kratochvil, Jak. Svoboda – Goiš, F. Dvořák, Jan Svoboda.
    Trenér: Robert Svoboda

    Rozhodčí: Svoboda, Jechoutek – Kleprlík, Roupec.
     
    Ještě jednou dobré odpoledne z Pelhřimova. Týmy už jsou na ledové ploše, utkání bude za okamžik zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Po úvodním buly se dostala k puku Dukla a ihned vystřelila na Postavu, ten svým prvním zákrokem vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    00:49
    Pořízek nahodil puk do rohu hřiště a Šik zkoušel tento kotouč bekhendem poslat na Postavu, ten ale nakonec vůbec nemusel zasahovat.
     
    01:24
    Šik to znovu zkoušel z malé vzdálenosti, přes obránce mířil k bližší tyči, pomalý puk Postava pro jistotu pokryl a přerušil hru.
     
    01:57
    Poprvé musel zasahovat také Adam Beran. Macuh v situaci 2 na 2 místo přihrávky do jízdy zvolil střelu z kruhu, ta ale byla také pomalá a brankář Dukly bez větších potíží přikryl puk.
     
    02:19
    Haman vyzval do jízdy Havránka na modré, tomu se ale na hranici útočného pásma nepodařilo zpracovat puk a Přerov rychle vyhání domácí z útočného pásma.
     
    03:10
    Pořízek nikým nehlídaný dostal přihrávku do mezikruží a po zpracování rychle střílel, ve velké šanci ale trefil jen horní tyč.
     
    03:58
    Dukla vybojovala puk v útočném pásmu, Brož ovšem přihrával do prostoru, kde neměl nikoho ze svých spoluhráčů, domácí v tu chvíli střídali.
     
    04:31
    Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1 a ve velké šanci Doležal zblízka pálil na Berana. Ten dokázal celou akci pokrýt svým tělem, během zákroku ale vychýlil branku ze své pozice, bránu nakonec musí upravit technici na zimním stadionu.
     
    04:53
    Domácí vyvezli puk do útočného pásma a snažili se o kombinaci, kotouč poté letěl na zakázané uvolnění, Jihlava tak bude pokračovat v útočném pásmu.
     
    05:43
    Krislovi ujel puk na modré, Šik se ještě pokoušel vybojovat kotouč ve středním pásmu, domácí ale nakonec museli rozehrávat až za vlastní brankou.
     
    06:38
    Skořepa zachytil na modré špatnou přihrávku Přerova a měl dost času na útočnou akci, hosté ale dobře stínili Skořepovi ve střele a za brankou ho pouze donutili nahodit do druhého rohu.
     
    07:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Zdeněk Okál – 2 min., držení.
     
    07:20
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tobiáš Handl – 2 min., podrážení.
     
    07:28
    Černý po vyhraném buly pálil z kruhu na Berana, ten vyrazil puk za svou branku. Přerov pokračuje v útočném pásmu.
     
    08:10
    Kolářovi se na modré nabízel osamocený Šik, obránce Jihlavy ale nedokázal u mantinelu ideálně zpracovat puk, Dukla tak bude muset hledat jinou cestu do útoku.
     
    08:56
    Macuh donutil Berana natahovat se po puku a pouze ho vykopnout před sebe, Jan Svoboda se ještě snažil dorážet puk z malé vzdálenosti, ale poslal ho pouze za domácí branku.
     
    09:20
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    10:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Svoboda – 2 min., sekání.
     
    10:19
    Přerov vyhrál buly ve svém obranném pásmu a rychle poslal Duklu až za vlastního brankáře.
     
    11:07
    Havránek velmi dobře prokličkoval s pukem přes všechny obránce až k brance a přihrávkou připravil ideální příležitost pro Karabáčka, kterému se ale v kritický okamžik nepovedla střela a nemohl tak zakončovat do zcela odkryté části branky.
     
    12:12
    Hosté v plném počtu.
     
    12:34
    Zakázané uvolnění Přerova vrací hru k Postavovi.
     
    12:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    František Němec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    12:55
    Přerov i při dalším oslabení hned v úvodu vyhání domácí z útočného pásma. Ti se ovšem rychle zvládli vrátit zpět.
     
    14:09
    Haman pálil od modré a Postava puk pouze vyrazil před sebe, před brankovištěm ale nebyl nikdo z domácích, kdo by se pokoušel dorazit puk za branku.
     
    14:46
    Dukla se v tlačenici před brankou pokoušela protlačit puk za hostujícího gólmana, Postava ale odolal a stále tak drží bezbrankový stav.
     
    14:51
    Vala od modré mířil do horního rohu branky, gólman Přerova ale o tomto pokusu dobře věděl a lapačkou celou akci zlikvidoval.
     
    14:51
    Hosté v plném počtu.
     
    15:55
    Doležal se s pukem protlačil až před Berana, kde ale musel odolávat dorážejícím obráncům a zvládl jen střelu po zemi, kterou si Beran pohlídal svým betonem. Dukla následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    16:34
    Havránek znovu ukázal šikovnost na hokejce a po několika kličkách nabil na kruhu volnému Hamanovi, jeho střelu z první ale skvělým zákrokem dokázal Postava zlikvidovat.
     
    17:32
    Němec nahazoval puk na Berana z minimálního úhlu a Vovsík ho nebezpečně tečoval nad vlastní branku.
     
    18:14
    Nahození Jana Svobody od modré Beran prodloužil na své spoluhráče, ti ale museli o puk v obranném pásmu ještě bojovat s dvojicí hostujících hráčů.
     
    19:05
    Pořízek od mantinelu nastřelil pouze bránícího hráče, Jihlava se dostala alespoň do útočného pásma a v závěru třetiny může založit útok.
     
    19:35
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Miroslav Juda.
     
    19:46
    Hosté sami sebe špatnou přihrávkou vyhání z útočného pásma, první třetina tak zřejmě skončí bez branek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. V ní až na pár výjimek příliš velkých šancí k vidění nebylo. Pravděpodobně největší měl Radek Pořízek, který z ideální pozice trefil pouze horní tyč. V první třetině se také relativně často vylučovalo, rozhodčí odpískali už pět trestů, ani tento vysoký počet přesilovek zatím gól nepřinesl. Po první třetině tak týmy odchází za vyrovnaného stavu. Druhá třetina začne přibližně v 17:20.
     
    Týmy se pomalu vrací na ledovou plochu, utkání bude za okamžik pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní vhazování pro Přerov.
     
    20:20
    Pechanec nechtěně vytečoval kotouč těsně za modrou, Přerov tak musí v přesilovce vyklidit útočné pásmo.
     
    21:05
    Černý po sérii přihrávek zkusil vystřelit od modré, Beran celou situaci pokryl svou výstrojí, následně se musel po pokusu u tyčky natahovat ke kotouči, v ten moment už ale přispěchala na pomoc domácí obrana.
     
    21:35
    Domácí v plném počtu.
     
    22:09
    Brož s Judou jeli do přečíslení 2 na 1, nepovedla se jim ale přihrávka za modrou, Krisl tak mohl vyslat puk do středního pásma.
     
    22:50
    Cachnín v dobré pozici tečoval puk před Postavou, kotouč nakonec letí těsně vedle bližší tyčky.
     
    23:45
    Skořepa od modré poslal puk na teč před Postavu, zde ho sebral Bilčík a zkoušel zvednout puk do horního rohu branky, Postava ale stihl zareagovat a vyrazit puk mimo.
     
    24:31
    Hrdinka dlouho čekal s rozehrávkou za vlastním brankářem, hosté nakonec zkoušeli rozjet útočnou akci podél mantinelu, puk jim ale ve středním pásmu ujel.
     
    25:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu, i když to nebyla tak úplně jejich zásluha. MATOUŠ KRATOCHVÍL ujel na modré všem a zkusil Berana prostřelit po zemi. Domácí brankář zvládl akrobatickým zákrokem puk zbrzdit, za jeho záda ho pak nešťastně dorazil jeden z dojíždějících obránců. Bez asistence.
    25:24 Matouš KRATOCHVIL - 0:1
     
    26:25
    Vala pálil od modré těsně mimo, Dukla pak nedokázala udržet puk v útočném pásmu a musela se vracet do obranného pásma odrážet přečíslení 2 na 1.
     
    27:10
    Haman musel spěchat za pukem k vlastní brance, rozhodčí totiž odmítl zakázané uvolnění, puk totiž poslal k Beranovi jeden z domácích.
     
    28:05
    Chroboček inkasoval nepříjemný zásah na modré a zůstává ležet na ledě, tohle pro hostujícího obránce nevypadá vůbec dobře...
     
    28:25
    Karabáček po přihrávce zpoza branky prověřil Postavu střelou od mantinelu, ten zvládl puk vyrazit do bezpečí.
     
    29:17
    Nahozený puk trefil do hlavy vracejícího se Pořízka, Dukle je tak odpískán ofsajd.
     
    29:48
    Šik se marně natahoval v pádu nohou za modrou čáru, rozhodčí tak Dukle znovu píská ofsajd.
     
    30:15
    Juda nahodil puk do útočného pásma a snažil se přes obránce hostů prokličkovat k zakončení, na kruhu už ale Hrdinka dokázal zpracovat puk a vyhodil ho až do středního pásma.
     
    31:11
    Havránek vlastním tělem zblokoval prudkou střelu od modré a po obětavém zákroku zůstal ležet na zemi, rozhodčí tak znovu přerušují hru.
     
    31:25
    Karabáček se natahoval po nahozeném puku, dokázal ho alespoň tečovat, zakázané uvolnění nebude.
     
    32:10
    Vala pálil od modré těsně vedle Postavy, domácí se pak ještě pokoušeli několikrát dorážet, hostující brankář všechny pokusy ustál.
     
    32:57
    Ševčík shodil Cachnína na brankáře Postavu, rozhodčí píská postavené útočícího hráče v brankovišti.
     
    33:22
    Beran vůbec nezvládl rozehrání a Okál mu sebral puk a mířil do zcela odkryté branky, domácí brankář se stihl vrátit a hokejkou puk vyrazit.
     
    34:18
    Šik místo přihrávky na Pořízka zkusil přes modrou projít sám, narazil ale na tři bránící hráče a přišel tak o šanci útočit.
     
    34:31
    Ofsajd Přerova.
     
    34:48
    Karabáček si svezl puk z modré na vrchol kruhu a zkusil vystřelit po zemi, jeho střele ale chyběla větší přesnost a proletěla jen vedle tyčky hostující branky. Na druhé straně pak musel čelit střele od modré Beran, na celou situaci ovšem dobře viděl a bez větších potíží puk pokryl svou lapačkou.
     
    36:00
    Bilčík od modré trefil jen bránícího Ministra a Dukla se musela vracet do středního pásma, při návratu do útoku se dopustila ofsajdu.
     
    36:36
    Havránek z malého úhlu už musel pálit, jeho střelu Postava prodloužil k druhému mantinelu, kde se ještě pohyboval domácí Handl, k zakončení se už nedostal.
     
    37:22
    Haman v útočném pásmu sestřelil Němce u mantinelu, ani to ale Dukle nestačilo k udržení útočného pásma.
     
    38:01
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Křehlík – 2 min., krosček.
     
    38:36
    Po sérii přihrávek pálil Březina z kruhu, jeho střelu tečoval mimo branku jeden z hráčů před Beranem.
     
    39:02
    V poslední minutě třetiny Jihlava poprvé vyhazuje puk za Postavu.
     
    39:30
    Dvořák chtěl překvapit Berana rychlou střelou z kruhu, domácí gólman se včas zorientoval a ránu dokázal pokrýt.
     
    39:58
    Těsně před koncem Skořepa zkusil prudkou ránu z kruhu, která letěla těsně vedle Postavy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. V té se dostal do vedení Přerov, kdy po úniku Kratochvíla došlo k nedorozumění u branky a puk nakonec doklouzal až za Beranova záda. Oba týmy měli ještě několik dalších šancí, ani jedna ovšem neskončila brankou a Přerov tak po druhé třetině vede o jeden gól. Třetí třetina začne přibližně v 18:11.
     
    Týmy se pomalu vrací na ledovou plochu, třetí třetina bude za chvíli zahájena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní vhazování pro Duklu.
     
    40:02
    Domácí v plném počtu.
     
    40:42
    Haman s pukem u mantinelu padá, Jihlava přesto může pokračovat v útoku. Kočího střelu Postava vyrazil do ochranné sítě.
     
    41:19
    Kočí na modré vybojoval puk mezi dvěma hosty a prodloužil tak pobyt Dukly v útočném pásmu, po střele už se Přerov dostává ven ze svého obranného pásma.
     
    42:26
    Cachnín dlouho držel puk a poté ho předal Hamanovi, ten pálil od modré a Dvořák se pokoušel tento pokus ještě tečovat, Postava celou situaci znovu ustál.
     
    43:27
    Kočí se snažil přes bránícího hráče posunout puk na dojíždějícího Handla, ten ale také musel odolávat obránci hostů, domácí se nakonec k zakončení vůbec nedostali.
     
    44:14
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Matouš Kratochvil – 2 min., hákování.
     
    44:20
    Přerov vyhrál důležité buly a Doležal vystřelil puk až za Berana.
     
    44:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá poprvé přesilovou hru a vyrovnává stav zápasu. První střela se pouze odrazila před Postavu, po tvrdém boji o puk se dostal na kruhu ke kotouči DANIEL KOLÁŘ, který prostřelil Postavu z úhlu mezi nohama. Asistence: Václav Karabáček, Filip Haman.
    44:45 Daniel KOLÁŘ - 1:1
     
    45:47
    Jihlava se snaží po vstřeleném gólu otočit zápas, Vala pálil dobře od modré, do dráhy puku ovšem zasáhl bruslí jeden z hostů.
     
    46:31
    Kolář pálil od modré a Postava se ze začátku nedokázal zorientovat v brankovišti, do dobré příležitosti se dostal Šik, který pálil jen těsně mimo. Po zakázaném uvolnění dostane Dukla příležitost vhazování v útočném pásmu.
     
    47:15
    Haman zkusil střelu od modré, ale trefil jen bránícího hráče. Na druhé straně se dostali do přečíslení hosté, Filip Dvořák místo přihrávky na spoluhráče zkusil vystřelit, Beran ale vůbec nemusel zasahovat, protože střela šla mimo ohrožení branky.
     
    48:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    František Němec – 2 min., držení.
     
    48:26
    Přerov dokázal poslat puk až za Berana a Filip Dvořák ještě jel obtěžovat Berana při rozehrávce, domácí brankář se nenechal rozhodit a bezpečně rozehrál po mantinelu.
     
    49:28
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka na modré a Březina dostal dost prostoru na zakončení, musel ale střílet bekhendem a Beran celou situaci vykryl svým tělem.
     
    49:35
    Hra se na chvíli přeruší, vysunutou branku bude nutné znovu upevnit.
     
    50:10
    Karabáček si zpracoval puk na kruhu a zkusil zamířit k vzdálenější tyči, Postava ale celou akci vyřešil svou lapačkou.
     
    50:20
    Hosté v plném počtu.
     
    50:36
    Karabáček s Havránkem mohli jít do přečíslení 2 na 1, nahozený puk ze středního pásma byl ale na Havránka příliš dlouhý a útočník Jihlavy zvládl puk pouze poslat podél mantinelu na druhou stranu kluziště.
     
    51:50
    Brožovi střela z mezikruží nesedla, Přerov spěchá s pukem k Beranovi.
     
    52:37
    Kolář musel s pukem až za vlastního brankáře, po rozehrávce poslal puk Šikovi do útočného pásma.
     
    53:06
    Černý nahodil puk od modré a Beran ho vůbec neviděl, byl však na správném místě a střela ho tak zasáhla pouze do hrudi.
     
    Dnešní utkání sleduje 634 diváků.
     
    53:37
    O puk se dlouho bojovalo u mantinelu u hostující trestné lavice, až rozhodčí odpískal přihrávku rukou a posunul tak hru do středního pásma.
     
    54:34
    Handl vybojoval puk za brankou a nabídl ho před Postavou na dorážku Pořízkovi, ten byl ovšem v ten moment k puku zády a nedostal se po zpracování ke střele.
     
    54:50
    Vhazování u Berana se bude opakovat, Přerov dostává varování.
     
    55:03
    Doležal překvapil střelou z minimálního úhlu, trefil ale jen boční tyč.
     
    55:27
    Skořepa při buly zlomil hůl a Dukla tak byla na chvíli v nevýhodě, Přerovu se ovšem nepovedla přihrávka na modrou a domácí tak nemusel bránit v těžké pozici.
     
    56:09
    Zakázané uvolnění Jihlavy.
     
    56:17
    Doležal z otočky vystřelil po zemi na Berana, ten zastavil puk mezi svými betony.
     
    56:25
    Křehlík v situaci 2 na 2 posunul puk Cachnínovi příliš rychle, na druhé straně se tak dostal do přečíslení Přerov a Macuh z malého úhlu trefil horní tyč.
     
    57:37
    Přerov pálí na Berana ze všech stran, domácí brankář teď několika skvělými zákroky zachránil naději domácích na body.
     
    57:37
    Oddechový čas pro tým HC Dukla Jihlava.
     
    57:57
    Havránek hledal před brankou Skořepu, tomu však v důležité chvíli skočil puk na holi, kapitán Dukly tak nemohl bekhendem zakončovat.
     
    58:42
    Šik z kruhu vyslal nepříjemnou ránu na Postavu, který musel celou situaci řešit svým ramenem, nakonec to ale zvládl.
     
    59:00
    Přerov sice zvládl vyhrát důležité vhazování, dlouho ale hledal cestu ven z obranného pásma, po teči puk skončil mimo a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    59:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Last minute gól pro Duklu! V přečíslení 2 na 1 se místo přihrávky OTAKAR ŠIK rozhodl dovézt puk až před Postavu a bekhendem vymetl horní roh branky Přerova. Dukla se tak hodně přiblížila plnému bodovému zisku. Asistence: Fabien Kočí, Radek Pořízek.
    59:29 Otakar ŠIK - 2:1
     
    59:45
    Přerov odvolal brankáře a krátce na to Karabáček mířil na prázdnou, kterou jen těsně minul.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce. Dukla předvedla v závěru skvělý obrat, nejprve Kolář zvládl vyrovnat v přesilovce a pouhých 30 vteřin před koncem základní hrací doby otočil skóre po výborné individuální akci Šik. Dukla tak bere z dnešního utkání tři body a v závěru si znovu vylepšuje postavení v tabulce. Z dnešního zápasu je to vše, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (18:52:45)
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 45. D. Kolář (Karabáček, Haman), 60. Šik (F. Kočí, Pořízek) – 26. Kratochvil


    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – D. Kolář, Haman, Bilčík (A), F. Kočí, Vala, A. Dvořák, Vovsik – T. Havránek, Skořepa (C), Karabáček – Pořízek, Handl, Šik – Cachnín, Juda, V. Brož – Křehlík.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – Hrdinka, Chroboček, Krisl (C), Ševčík, F. Němec, R. Černý, Gréč – Březina, Pechanec, Indrák – Doležal (A), Macuh, Okál – Ministr, Kratochvil, Jak. Svoboda – Goiš, F. Dvořák, Jan Svoboda.
    Trenér: Robert Svoboda

    Rozhodčí: Svoboda, Jechoutek – Kleprlík, Roupec

    Diváci: 634
    thejrc.org