Florida – Buffalo 1:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Montreal 2:5 (kon.)
Carolina – Ottawa 4:0 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 1:5 (kon.)
Columbus – Edmonton 6:5 (kon.) | Washington – NY Rangers 6:3 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
po prodl.
St. Louis Blues
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 25.02.2023, 21:30 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:16 Bryan RUST - 2:3
     
    61:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Hostující celek nakonec získává důležitý bonusový bod! Pittsburgh se udržel v útočném pásmu. Malkin poslal přihrávku před branku a osamocený BRYAN RUST završil dnešní duel! Asistence: Jevgenij Malkin, Jeff Petry.
    57:33 Justin FAULK - 2:2
     
    57:33
    St. Louis právě vstřelilo branku! Je vyrovnáno! Domácí potrestali pasivitu Pittsburghu! Po obrovském závaru před brankou Pittsburghu se nejlépe zorientoval JUSTIN FAULK, který puk procedil za brankovou čáru! Asistence: Alexej Toropčenko, Samuel Blais.
    54:32 Marcus PETTERSSON - 1:2
     
    54:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Pittsburgh otáčí vývoj dnešního souboje! Hostům vyšel rychlý přechod do útočného pásma! Do útočného pásma projel Blueger, který zadovkou připravil kotouč MARCUSI PETTERSSONOVI, který zápěstím rozjásal fanoušky Penguins! Asistence: Teddy Blueger, Drew O´Connor.
    26:59 Jevgenij MALKIN - 1:1
     
    26:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Pittsburghu se jeho trpělivost vyplatila! JEVGENIJ MALKIN v útočném pásmu našel Rusta, který mu místo střely vrátil skvělou přihrávku a ruský útočník už měl snadnou práci! Asistence: Bryan Rust, Marcus Pettersson.
    20:23 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    20:23
    St. Louis právě vstřelilo branku! Domácí celek se jako blesk z čistého nebe dostává do vedení! Robert Thomas nahodil puk z levé strany. Jeho pobídku před Jarrym šikovně tečoval PAVEL BUČNĚVIČ a od jeho hole se puk odrazil do sítě! Asistence: Robert Thomas, Justin Faulk.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 21. Bučněvič (Thomas, Faulk), 58. Faulk (Toropčenko, Blais) – 27. Malkin (Rust, M. Pettersson), 55. M. Pettersson (Blueger, D. O'Connor), 62. Rust (Malkin, Petry)


    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko, Leddy, Faulk, Scandella, Bortuzzo, Krug – Bučněvič, Thomas, Barbašev – Kyrou, B. Schenn, Saad – Blais, Alexandrov, Toropčenko – T. Pitlick, L. Brown, N. Walker.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang, Dumoulin, Petry, M. Pettersson, Rutta, P. Joseph – Rakell, Crosby, Guentzel – Rust, Malkin, Zucker – Heinen, Carter, McGinn – Archibald, Blueger, D. O'Connor.

    Rozhodčí: Charron, O´Rourke – Alphonso, Fournier

    Diváci: 18 096
    thejrc.org