Jihlava – Přerov 2:1 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 3:4 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:4 (po pr.)
Prostějov – Slavia 6:4 (kon.) | Šumperk – Kolín 0:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Zlín – Pardubice B 1:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Berani Zlín
Sobota 25.02.2023, 12:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 20. kolo
Partner:
     
    58:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Mountfield taky svou přesilovou hru využívá a dostává se do vedení 4:3! Dominik Pavlík poslal kotouč do pravého kruhu na VOJTĚCHA ASCHENBRENNERA, který vypálil přes vyrážečku směrem na zadní tyč. Asistence: Dominik Pavlík, Jakub Jón.
     
    47:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    A záhy Zlínští vyrovnávají! Po několika kombinacích v útočném pásmu se puku ujal Martin Vaculík, kterému se však překonat hradeckého gólmana nepodařilo. K vyražené střele se poté dostal MICHAL ŘEZNÍČEK, jenž z levého kruhu propálil Meišnera – 3:3. Asistence: Martin Vaculík.
     
    41:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediného gólu! Asistent kapitána MARTIN VACULÍK se s pukem probojoval až před Meišnera, který nestihl utěsnit prostor mezi pravou tyčkou a svým betonem – 3:2. Asistence: Jakub Heš.
     
    39:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvougólového vedení! Jakub Jón se probojoval podél levého mantinelu a odtud vystřelil na bližší tyč. Mezitím si do mezikruží najížděl DOMINIK PAVLÍK, jenž poslal kotouč do již odkryté klece, protože zlínský gólman se nestihl přesunout – 3:1. Asistence: Jakub Jón, Vojtěch Aschenbrenner.
     
    27:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield jde podruhé v zápase do vedení! MATĚJ VODĚRACKÝ se ujal kotouče na útočné modré, prokličkoval se mezi hráči a z kruhu mířil nad vyrážečku Marka Uherka – 2:1. Asistence: Marek Mráz, Adam Novotný.
     
    10:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají krok a je to 1:1! DOMINIK KOS se ujal kotouče ve středním pásmu, prokličkoval se podél levého mantinelu, kde se zbavil hradeckého hráče a mířil si to spolu se svým spoluhráčem na Meišnera. Kos to vzal na sebe a bekhendem zamířil přesně pod víko. Asistence: Jan Valášek.
     
    01:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na první gól se nemuselo dlouho čekat a jsou to domácí, kteří otevírají skóre utkání. Matěj Voděracký nahodil puk od modré čáry na zlínského brankáře, který jeho ránu pouze vyrazil před sebe. Nejrychleji se v předbrankovém prostoru zorientoval ADAM NOVOTNÝ, jenž neměl problém dorazit puk do odkryté brány. Asistence: Matěj Voděracký.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 2. Novotný (Voděracký), 28. Voděracký (Mráz, Novotný), 40. Pavlík (Jón, Aschenbrenner), 59. Aschenbrenner (Pavlík, Jón) – 11. Kos (Valášek), 42. Vaculík (Heš), 48. Řezníček (Vaculík)


    Mountfield HK: Meišner (Záruba) – Burda, Vencl, Černý, Mráz (A), Janeček, Samek (A), Forejtek – Vondruška, Pavlík, Vítek, Novotný, Hendrych, V. Aschenbrenner, Jón (C), Voděracký, Brzák.
    Trenér: Luboš Dvořák

    Berani Zlín: Uherek (Blažek) – Řimák, Mořkovský, Schmied, Lukaštík (A), Uřičář, Řezníček, Kotala – Dvořák, Pešák, Valášek, Pečner, Holba, Nesrsta, Vaculík (A), Plšek, Heš (C), Kos.
    Trenér: Lubomír Vosátko

    Rozhodčí: Svobodová – Horažďovský, Hlinka

    Diváci: 112
    thejrc.org