Jihlava – Přerov 2:1 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 3:4 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:4 (po pr.)
Prostějov – Slavia 6:4 (kon.) | Šumperk – Kolín 0:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Zlín – Pardubice B 1:0 (kon.)
konec
HC Hvězda Praha
3:5 (2:1, 0:2, 1:2)
HC Kometa Brno
Sobota 25.02.2023, 13:15Extraliga dorostu - o účast v play-off • 20. kolo
Partner:
    57:53 Jindřich HABERMANN - 3:5
     
    57:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme nejspíš rozhodnuto. Za vyhozeným kotoučem se vydal JINDŘICH HABERMANN, který vyhrál souboj o puk s domácím zadákem a následně poslal kotouč do opuštěné domácí klece. Asistence: Jakub Zubíček a Sebastian Mitro.
    54:19 Samuel ŠICHTAŘ - 3:4
     
    54:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere zpět své vedení! Sražený kotouč si našel SAMUEL ŠICHTAŘ, jehož střela z otočky po ledě překvapila domácího brankáře a mezi jeho betony proklouzala až do branky. Asistence: Oliver Volf a Patrik Antony.
    44:17 David DUCHÁČEK - 3:3
     
    44:17
    Hvězda právě vstřelila branku!
    A máme zčistajasna vyrovnáno! Po několika odrazech se kotouč dostal na pravý kruh k DAVIDU DUCHÁČKOVI, který vypálil z první a překvapil Matouška ranou na bližší tyč. Bez asistence.
    33:24 Jindřich HABERMANN - 2:3
     
    33:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa během necelé minuty utáčí skóre na svou stranu. Po obrovské chybě Nováka se k puku dostal Veselský. Jeho střelu dokázal Höhlig vyrazit, ale k odraženému kotouči se jako první dostal JINDŘICH HABERMANN, který jej pohodlně dorazil do opuštěné části branky. Asistence: Adam Veselský.
    32:53 Sebastian MITRO - 2:2
     
    32:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na modré čáře zachytil vyhozený kotouč SEBASTIAN MITRO, hostující zadák na nic nečekal a okamžitě jej vyslal na domácí bránu. K překvapení všech včetně brankáře Höhliga se puk zastavil až o síťku v brance Pražanů a Kometa chvíli po polovině utkání srovnává na 2:2. Asistence: Samuel Šichtař.
    09:05 Jindřich HABERMANN - 2:1
     
    09:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa snižuje! Střelu Veselského ještě dokázal Höhlig zneškodnit, puk se ale odrazilke zcela volnému JINDŘICHU HABERMANNOVI, který neměl problém dorazit jej do prázdné branky. Asistence: Adam Veselský.
    08:11 Jakub KULICH - 2:0
     
    08:11
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o dvě branky. Jakub Kulich pálil z ideální pozice mezi kruhy a proti jeho přesné střele do šibenice neměl brněnský brankář žádnou šanci. Asistence: Adam Suk.
    04:47 Jiří DOHNAL - 1:0
     
    04:47
    Hvězda právě vstřelila branku!
    JIŘÍ DOHNAL se ve středním pásmu dostal ke kotouči, asi dva metry za modrou čarou napráhl ke střele, která zapadla přesně za vzálenější tyč brněnské branky. Asistence: Richard Štípek a Albert Vrabec.

    Jan Hochman

    Branky a nahrávky: 5. Dohnal (Štípek, Vrabec), 9. Kulich (Suk), 45. Ducháček – 10. Habermann (Veselský), 33. Mitro (Šichtař), 34. Habermann (Veselský), 55. Šichtař (Volf, Antony), 58. Habermann (Zubíček, Mitro)


    HC Hvězda Praha: Höhlig (Tomeš) – Novák, Foltýn, Beňo (A), Štefík, Holas, Vrabec, Tomka – Doležel, Bláha, Štípek, Suk, Kulich, Dohnal, Surkov, Štěpánek, Krejčí (A), Ducháček (C)
    Trenér: Josef Reigl

    HC Kometa Brno: Matoušek (Fajmon) – Antony, Mitro, Spanel, Mátl, Jurný, Zubíček – Volf, Štulo, Halačka (C), Pavlík (A), Röss, Veselský, Habermann, Červenka (A), Zduba, Šichtař
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Jan Raška – Martin Kettner, Jakub Serbus
    thejrc.org