Ústí n/L – Letňany 5:4 (3:0 po s.n.) | Nový Jičín – Vyškov 4:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 3:2 (kon.)
Kopřivnice – SHKM Hodonín 4:1 (kon.) | Opava – Znojmo 2:3 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.)
Řisuty – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Klatovy – Hronov 2:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Příbram 2:10 (kon.)
Jablonec n/N – Cheb 4:6 (kon.) | Děčín – Písek 9:1 (kon.) | Kobra – Chomutov 1:2 (kon.)
Tábor – Vrchlabí 7:3 (kon.)
konec
HC Děčín
9:1 (4:0, 2:0, 3:1)
IHC Králové Písek
Sobota 25.02.2023, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Západ • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga a její základní část vrcholí. Už zbývají odehrát dva duely nadstavby a bude rozhodnuto o postupujících do vyřazovacích bojů. Dnes budeme sledovat důležitý duel mezi Děčínem a Pískem.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté jsou v tabulce nadstavby na třetím místě v závěsu za Benátkami, na které ztrácejí pouhý bod. Stále tak živí naději na postup do předkola play-off. V nadstavbové části se Medvědům daří, nedávno táhli šňůru čtyř výher za sebou. Tu jim však zastavily Řisuty, jenž ve Slaném zvítězily 5:1. Následoval těžký duel na ledě Benátek nad Jizerou, kde Děčín dokonce v jedenácté minutě prohrával 0:1. Jenže Medvědi se oklepali a poté v rozmezí minuty a půl nasázeli soupeři čtyři góly a otočili tak stav. Benátečtí sice stihli v první části hry ještě snížit na 2:4, ale to bylo z jejich strany vše. Medvědi totiž poté rozjeli doslova kanonádu, výsledkem toho bylo šest jejich gólů v prostřední části hry, po které veli 10:2. V poslední části hry už přidali pouze jeden gól a mohou vyhlížet dále naději na nejdůležitější část sezóny. V utkání se blýskl Tomáš Faigl hattrickem, k němu přidal ještě i tři asistence.
     
    IHC Písek

    Písečtí hokejisté jsou na prvním místě nadstavby skupiny B, když dosud získali šestašedesát bodů. Na svého dnešního soupeře tak mají náskok bodů čtyř, neboť Medvědi jich nasbírali dvaašedesát. Králové nyní táhnou šňůru tří výher za sebou, naposledy porazili doma Řisuty 5:4. Jenže měli namále, protože po první třetině prohrávali 1:3. Ovšem ve druhé třetině nasázeli Řisutům tři branky a rázem vedli 4:3. Soupeř ještě stihl v úvodu třetího dějství srovnat, poslední slovo ale měl domácí Písek, který opět strhl vedení na svou stranu a to už nepustil. Získal tak další důležité tři body do tabulky pravdy, kterou nyní, jak už bylo zmíněno, vede. Do Děčína jedou Jihočeši s cílem zde vyhrát, byť se jim proti Medvědům příliš nedaří.
     
    Vzájemná utkání

    Všechna vzájemná utkání totiž Medvědi vyhráli, z výhry za tři body se radovali ve všech duelech probíhající sezóny.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Brož, Gottfried, Charvát, Loukota (A), Kučera, Mikulec – D. Tůma (A), T. Nezbeda, Faigl – J. Tůma, L. Nezbeda, Trávníček (C) – Černý, Nowák, Macek
    Trenér: Tomáš Mareš

    IHC Králové Písek: Kříž (D. Novák) – Hanus, Kurfürst, Pavlát, F. Novák, Dvořák (C), Turek – Hracholskij, Hollar, Volf (A) – Brož, Březina (A), Macháček – Chocholoušek, Novotný, Matiášek – Andrle
    Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Battěk – Kurtin, Beneš.
     
    Duel začne s menším zpožděním, na ledě probíhá předávání cen pro nejužitečnější hráče HC Děčín v základní části.
     
    Následovat pak bude pieta za zesnulého fanouška Děčína, Přemysla Bise, který nečekaně skonal minulý pátek. Čest jeho památce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Medvědi se hned po úvodním vhazování dostali do útočného pásma, kde vyplaval od zadního mantinelu Adam Charvát, zblízka ale Kříže neprostřelil.
     
    00:58
    Na chvíli se do pásma Děčína podívali hosté, ale hned ztratili puk. Následovala další akce Medvědů, kterou zastavil Richard Kříž a nechal hru raději přerušit.
     
    01:27
    Od vlastního brankáře po zisku puku pádí znovu do akce Děčínští, kteří ale tentokráte před Křížem nijak nezahrozili.
     
    02:15
    Aleš Macek číhal v prostoru mezi kruhy, klepl si o přihrávku, ale ta nepřišla. Poté Písečtí vyhazuj touš až před Lavingera, zakázané uvolnění.
     
    02:47
    Ve středním pásmu sebral hostům kotouč Tomáš Nezbeda a Medvědi se tak vydali do dalšího přečíslení do teritoria Písku.
     
    03:38
    Nyní musel zasahovat Lukáš Lavinger, na kterého šla z levého kruhu nepříjemná střela z hole Jahora Hracholského. Domácí gólman pak raději zastavuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    03:59
    Tomáš Nezbeda si najel z druhé vlny do prostoru mezi kruhy, okamžitě mu byl poslán kotouč, který z nápřahu nasměroval mezi tři tyče, kde ale pohotově zakročil Richard Kříž! Ten notně svůj tým podržel!
     
    04:10
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Aleš Macháček – 2 min., napadení.
     
    04:45
    Medvědi dlouho kombinovali před brankou Kříže, z levého kruhu pak trefil jeho beton Tomáš Nezbeda.
     
    05:10
    Hosté se v obranném pásmu dostali na kotouč a hned ho poslali až před domácí klec. Díky tomu se osvobozují a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    05:32
    Hned na to se ale opět přemístili před Krále domácí hráči a zase před ním kombinovali, ale akci pokazili hosté, kteří touš sebrali a nasměrovali opět až před Lavingera.
     
    05:58
    Jan Tůma napřáhl na pravém kruhu a jeho dělovka pak končí znovu na betonu Richarda Kříže.
     
    06:10
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    06:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi otevírají účet pro ně důležitého utkání a jdou do vedení. Po pěkné souhře, kdy Tomáš Nezbeda od zadní čáry vrátil přihrávku najíždějícímu TOMÁŠI FAIGLOVI, který poté pohotovým švihem nasměroval kotouč do zcela odkryté Křížovy svatyně – 1:0. Asistence: Tomáš Nezbeda a David Tůma.
    06:40 Tomáš FAIGL - 1:0
     
    07:15
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje opět před Richarda Kříže, buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    07:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    A během chvilky mají domácí hráči už dvoubrankový náskok. Znovu zaúřadovala medvědí první formace. Tentokráte poslal přihrávku na levou stranu Tomáš Faigl a z kruhu pak DAVID TŮMA zvednutou střelou pověsil touš pod víko Křížovy branky – 2:0. Asistence: Tomáš Faigl a Tomáš Nezbeda.
    07:54 D. TŮMA - 2:0
     
    08:47
    Děčínští jsou rozjetí a opět se vydali do akce před píseckou branku, kde střílel Daniel Mikulec, ale jeho švih končí na pohotové lapačce Richarda Kříže.
     
    10:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hostující brankář musí v krátkém sledu po sobě lovit kotouč ze své sítě dnes už potřetí. Ve středním pásmu, ač byl tísněn obranou, projel na levou stranu před hostující branku DAVID TŮMA a z nápřahu pak posílá kotouč do škvírky u bližší tyče – 3:0. Asistence: Vladimír Brož.
    10:02 David TŮMA - 3:0
     
    10:02
    Střídání v týmu IHC Králové Písek:
    ze hřiště odchází Kříž, přichází Novák.
     
    10:54
    Domácí útočník David Tůma má zaděláno na hattrick a nyní střílel z podobné pozice jako před malou chvílí, ale tentokráte si místo u tyče Novák pohlídal.
     
    11:03
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Jan Matiášek – 2 min., podrážení.
     
    11:35
    Moc nechybělo a hattrick Davida Tůmy byl dokonán. Ovšem proti jeho dělovce v těsné blízkosti hostující branky byl David Novák, jenž puk vyrážečkou srazil nad břevno své svatyně.
     
    12:26
    Po ztrátě puku ho Medvědi velmi rychle získali zase na svou stranu a z vrcholku levého kruhu střílel Jan Tůma, ovšem následně slyšel hvizd postranního sudího, byl totiž v ofsajdové pasti.
     
    13:03
    Hosté v plném počtu.
     
    13:47
    Po pravém křídle protáhl kotouč do útočného pásma Tomáš Faigl, jeho pas na najíždějícího jmenovce Nezbedu mu však sebral jeden z hostujících beků a Písek jde dopředu.
     
    14:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je to už 4:0! Po buly v útočném pásmu se k puku dostal Jan Tůma, zavezl ho až na pravou stranu před Nováka a zkusil vystřelit, jenže u odkryté klece byl připraven LUKÁŠ NEZBEDA, jenž střílenou přihrávku svého spoluhráče nasměroval do úplně prázdné branky – 4:0. Asistence: Jan Tůma.
    14:21 L. NEZBEDA - 4:0
     
    15:11
    Hosté jsou jako opaření, aby ne. Medvědi jsou doslova rozjetí a mají hlad po dalších gólech.
     
    Informace ze Slaného: Řisuty ve druhé třetině vedou nad Benátkami 3:1.
     
    16:34
    Bohuslav Nowák si pohrál s kotoučem a z mezikruží ho poslal na branku hostů, kde zasáhl jeden z beků Písku.
     
    16:46
    Nyní se hosté dostali do akce před děčínskou klecí, po delší době si na puk sáhl také Lukáš Lavinger a zakročil u své levé tyče. Hosté před ním byli nebezpeční, ale zatím se jim nepovedlo poprvé skórovat. Rozhodně zbraně neskládají a pokusí se s utkáním něco udělat.
     
    17:15
    Od vlastní branky zakládají další akci Medvědi, hosté jim to ale notně ztěžují, až nyní se Děčín dostal s pukem ven, jenže ten zalétl na zakázané uvolnění. Písečtí tak budou mít k dispozici opět útočnou třetinu.
     
    18:35
    Tomáš Nezbeda z levé strany švihl do puku a ten poté letěl vzduchem až ke Novákovi, ten natáhl rameno a jím pak kotouč vytěsnil nad sebe. Pohotový zákrok hostujícího brankáře.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    A z novu Tomáš Nezbeda střílel na Nováka, ten proti němu vytasil další dobrý zákrok a podržel svůj tým. Ještě se bude vhazovat před jeho brankou, protože je hra přerušena.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Medvědi před utkáním věděli, že je tento zápas pro ně velmi důležitý a že z něho musí získat tři body, aby stále živili naději na postup do předkola play-off. Nakonec ji zvládli lépe než hosté a dostali se postupně do čtyřbrankového náskoku. Dva góly vsítil David Tůma a má tak možnost zakončit dnes třígólový večer, po jednom gólu pak přidali oba bratři Nezbedové. Hosté v závěru vytasili několikrát růžky, ale zatím se jim nepovedlo snížit hrozivou ztrátu. Určitě ale ještě zabojují, času na to se zápasem něco udělat, mají ještě hodně. Každopádně nás čeká zajímavá druhá třetina, která začne přibližně v 18:57.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Pozor si domácí museli dávat na hostující dvaadvacítku. Jan Březina se proháčkoval až před Lavingera, zblízka zakončil a jen těsně minul domácí klec.
     
    20:51
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Lukáš Volf – 2 min., nedovolené bránění.
     
    22:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Čepice na led, domácí útočník právě završil hattrick. Tomáš Faigl našel mezi kruhy volného DAVIDA TŮMU, který poté prostřelil Nováka a završuje třígólový večer. Přesilovka je využita a Medvědi vedou 5:0. Asistence: Tomáš Faigl a Adam Charvát.
    22:47 D. TŮMA - 5:0
     
    24:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    David Tůma – 2 min., sekání.
     
    24:50
    Hosté se natlačili před klec domácích, kde musel do zákroku Lukáš Lavinger. Ten hru přerušil a buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    25:21
    Dělovku vyslal z levého kruhu Jan Matiášek a jeho pokus srazila obrana Děčína do bezpečí.
     
    25:58
    A další zákrok domácího brankáře, ten pokus Pavla Chocholouška ukryl pod svojí lapačku a počkal až na hvizd sudího. Hra je zastavena, buly po levé ruce Lukáše Lavingera.
     
    26:39
    Medvědi zvládli své první oslabení a už jsou v plném počtu. Museli si ale ještě dávat pozor znovu na výpad hostů, zblízka Lavingera neprostřelil Aleš Macháček.
     
    27:35
    Jan Tůma převzal přihrávku od Michala Trávníčka, ale tuhle souhru narušil jeden z hostujících beků, který získal puk na svou stranu.
     
    28:15
    Hosté to nevzdávají a znovu se dostali lehce na kotouč, který však ve středním pásmu ztratili. Do akce pak sám uháněl David Černý, který z pravé strany přestřelil Novákovu branku.
     
    29:11
    Obrana Děčína napadala rozehrávku Písku, stejně se pak ke střele dostal Lukás Volf a rybičkou pak zakročil Lavinger, který má puk pod lapačkou. Vleže tak zastavil nebezpečný pokus a udržel čisté konto.
     
    30:01
    Polovina řádné hrací doby je minulostí, Děčínští stále drží pětibrankový náskok a mají nakročeno k důležitým třem bodům. Hosté se snaží se zápasem něco udělat a derou se do nebezpečných akcí.
     
    30:27
    Václav Brož si nabruslil ze středního pásma až před Lavingera, sklepnutím ho pak chtěl překonat. Ale domácí gólman to ustál a má na svědomí další pohotový zákrok.
     
    31:28
    A znovu Václav Brož, ten sklepl puk ve středním pásmu a přiřítil se na pravý kruh, jeho švih pak končí vedle protější tyče.
     
    32:02
    Písečtí opět zaútočili před Lavingerem, obránce Medvědů ale padli do střel a svému brankáři tak pomohli.
     
    32:47
    Z pravé strany vyslal jedovatou střelu Aleš Macek, ale proti byl levý beton Davida Nováka.
     
    33:47
    Pavel Gottfried na modré čáře zkoušel štěstí v podobě střely z dálka, před Novákem ji ještě tečoval David Tůma, ale trefil jen špičku betonu Davida Nováka.
     
    34:11
    Charvátovu dělovku od modré čáry tečoval na pravé straně Jan Tůma, ale jeho pokus přeletěl břevno Novákovy svatyně.
     
    34:15
    Z úhlu pálil Jan Březina a Lavinger pak máchl rukou, puk vytěsnil do rohu obranného pásma.
     
    34:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z rychlého protiútoku se do akce dostali domácí hráči. Aleš Macek poslal kotouč na DAVIDA ČERNÉHO, který na pravém kruhu vyslal nepříjemnou střelu, kterou pak v síti hostů vymetl pavučiny – 6:0. Asistence: Aleš Macek.
    34:24 David ČERNÝ - 6:0
     
    35:15
    Novákovi vypadl puk z lapačky, ten poté šel k Janu Tůmovi, jeho dorážka ale končí jen mimo tři tyče.
     
    36:18
    Blíží se závěr prostřední části hry a domácí mají velmi slušný náskok nad Pískem. A ukazují, že na hosty umí.
     
    Info ze Slaného: Řisuty v polovině třetí třetiny vedou nad Benátkami 3:2.
     
    37:15
    Domácí nepustili soupeře do zakončení před Lavingerem a pomohli mu opět k tomu, že drží nulu na svém kontě.
     
    37:30
    Nebezpečně pálil Jan Matiášek, jeho dělovka z pravého kruhu provětrala lapačku Lukáše Lavingera.
     
    38:07
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Vladimír Brož – 2 min., hákování.
     
    38:45
    Vhazovalo se v pásmu Děčína, kotouč získali Medvědi a poslali ho až před branku Davida Nováka. Hned zkraje tak šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:36
    Další vyhození puku až na konec kluziště, Medvědi se tak znovu ubránili tlaku Písku a ukrajují další vteřinky ze svého oslabení. Hned na to opět dopředu spěchá soupeř z jihu Čech.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm padly dvě branky a opět stříleli jen domácí hráči. Nejprve ve třiadvacáté minutě završil třígólový večer David Tůma, na 6:0 pak zvyšoval David Černý. Děčínští tak mají velmi dobře nakročeno k důležitým třem bodům.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:15
    Na levé straně se ke střele dostal Jan Matiášek a jeho švih končí na pozorném Lukáši Lavingerovi. Hra je zastavena, buly po jeho pravici.
     
    41:48
    Domácí čelili další akci hostů, kteří se snaží o první gól, ale proti byl Vladimír Brož, který zastavil pokus soupeře a pomohl tak svému brankáři.
     
    42:48
    Do přečíslení málem jeli Medvědi, ovšem pohotová obrana Písku zakročila a nic takového nedovolila.
     
    43:28
    Lavinger se ve svém brankovišti roztáhl a nepustil soupeře do přesnějšího zakončení. Následovala rychlá akce Děčína, tu však zastavilo postavení mimo hru.
     
    44:23
    Aleš Macek v rohu útočného pásma bojoval o puk, nakonec ho získali domácí a ještě se před brankou Davida Nováka chvíli zdrželi.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Bohuslav Nowák – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    45:12
    Hosté se usadili před Lavingerem a roztočili přesilovkový kolotoč. Nakonec pálil Jan Březina a domácí brankář jeho pokus chytá a zastavuje hru.
     
    45:59
    Děčín se osvobozuje a vyhazuje puk až před hostující branku.
     
    Utkání ve Slaném je u konce. Řisuty porazily Benátky 5:4 po prodloužení a Děčín tak jde na druhé postupové místo do předkola play-off!
     
    46:29
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    48:12
    Zakázané uvolnění Písku a hra se stěhuje před Davida Nováka. Buly po jeho pravé ruce.
     
    49:10
    Nyní se v pásmu hostů usadili děčínští hráči a ti se snažili navýšit skóre, ovšem pokus Michala Trávníčka se dostal jen na beton brankáře Davida Nováka.
     
    49:50
    David Černý vybojoval puk v obranném pásmu a Medvědi mohli jít dopředu, v neutrální zóně je ale o kotouč obral soupeř a poté mířil dopředu. Stopku mu vystavil ofsajd.
     
    50:05
    Děčínští se už příliš nikam neženou, stále mají bezpečný náskok a jen kontrolují hru. Nyní se dostali do akce hosté, ale opět byli v postavení mimo hru.
     
    50:32
    Tváří v tvář Lavingerovi se ocitl Lukáš Volf, jeho pokus ale domácí brankář pohotově zneškodnil. Čisté konto mu tak soupeře nesebral!
     
    51:04
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Jan Turek – 2 min., držení.
     
    52:15
    Domácí se usadili v pásmu hostů a roztáčejí přesilovkový kolotoč.
     
    53:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a Medvědi vedou 7:0. Na pravém kruhu převzal přihrávku od Tomáše Faigla DAVID TŮMA a z dobré pozice pak prostřelil Davida Nováka. David Tůma střílí svůj dnešní čtvrtý gól. Asistence: Tomáš Faigl a Adam Charvát.
    53:05 David TŮMA - 7:0
     
    53:49
    Další akce Děčína byla zastavena soupeřem a hra je pozastavena. Vhazování proběhne po levé ruce Davida Nováka.
     
    54:15
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen prosazují a berou Lavingerovi čisté konto, když ho prostřelil JAN MATIÁŠEK – 7:1. Asistence: Lukáš Volf a David Novák.
    54:15 Jan MATIÁŠEK - 7:1
     
    55:39
    Aleš Macek se dostal do prostoru mezi kruhy a chtěl vystřelit, ale v tom mu zabránili hosté, kteří se po zisku puku prodrali až do pásma Děčína. Je ale pískáno, další postavení mimo hru Písku.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Václav Brož – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:23
    David Tůma útočil na pátou branku v dnešním duelu, ale u levé tyče neprocpal puk za brankovou čáru!
     
    56:58
    Z levého kruhu tvrdě pálil Tomáš Faigl, ale jeho svižný projektil zapadl do lapačky Davida Nováka. Hra je zastavena a vhazovat se bude na levém kruhu.
     
    57:43
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tomáš Faigl našel na pravém kruhu volného DAVIDA TŮMU, ten přízemním pokusem dostal kotouč za záda Davida Nováka a zapisuje svou dnešní pátou trefu – 8:1. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.
    58:47 David TŮMA - 8:1
     
    59:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    V samotném závěru se ještě prosazují domácí hráči a publikum volá po desátém gólu. Ve zmatku u hostujícího brankoviště se nejlépe zorientoval BOHUSLAV NOWÁK, jen protlačil touš za brankovou čáru – 9:1. Asistence: David Černý.
    59:34 Bohuslav NOWÁK - 9:1
     
    59:50
    Zápas se už jen a pouze dohrává. Puk mají Medvědi a ještě se snaží dostat do útočné akce, už to ale patrně nestihnou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi zvládli klíčový duel proti Písku, který nakonec porazili vysoko 9:1. Pěti góly se blýskl David Tůma a byl jedním z hlavních strůjců úspěchu dnešního zápasu. A vzhledem k tomu, že Řisuty porazily Benátky 5:4 po prodloužení, na druhé postupové místo se vyšplhali Medvědi. Ti mají v tuto chvíli náskok o jeden bod nad benáteckými hráči a postup do vyřazovacích bojů tak mají ve svých rukách!. Poslední duel nadstavby se odehraje ve středu 1. 3. 2023 na ledě v Klatovech.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:21:40)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Faigl (T. Nezbeda, D. Tůma), 8. D. Tůma (Faigl, T. Nezbeda), 11. D. Tůma (Brož), 15. L. Nezbeda (J. Tůma), 23. D. Tůma (Faigl, Charvát), 35. Černý (Macek), 54. D. Tůma (Faigl, Charvát), 59. David Tůma (Faigl, Brož), 60. Nowák (Černý) – 55. Matiášek (Volf, D. Novák)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Brož, Gottfried, Charvát, Loukota (A), Kučera, Mikulec – D. Tůma (A), T. Nezbeda, Faigl – J. Tůma, L. Nezbeda, Trávníček (C) – Černý, Nowák, Macek
    Trenér: Tomáš Mareš

    IHC Králové Písek: Kříž (11. D. Novák) – Hanus, Kurfürst, Pavlát, F. Novák, Dvořák (C), Turek – Hracholskij, Hollar, Volf (A) – V. Brož, Březina (A), Macháček – Chocholoušek, Novotný, Matiášek – Andrle
    Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Battěk – Kurtin, Beneš

    Diváci: 612
    thejrc.org