Třebíč – Litoměřice 0:4 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 2:6 (kon.) | Frýdek-M. – Zlín 3:1 (kon.)
Pardubice B – Jihlava 2:3 (kon.) | Slavia – Vsetín 2:5 (kon.) | Kolín – Sokolov 2:1 (po pr.)
Přerov – Prostějov 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 27.02.2023, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Chance liga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:14 Maxim HAVRDA - 2:5
     
    56:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácím se přece jen podařilo snížit. Nenápadné nahození z pravé strany kluziště od Dušana Žovince trefil z voleje MAXIM HAVRDA a zamířil přesně k pravé tyčce. Asistence: Dušan Žovinec, Jaroslav Brož.
    46:00 Šimon JENÁČEK - 1:5
     
    46:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra Valachů znamení zvýšení skóre na 5:1. Miroslav Holec našel zpoza brány zcela volného ŠIMONA JENÁČKA, který z levé strany propálil Málka. Asistence: Vít Jonák, Miroslav Holec.
    37:34 Roman PŮČEK - 1:4
     
    37:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z pravého rohu kluziště nahodil puk před brankou Slavie Holec, Klhůfek přizvedl jeho nahrávku a po zmatcích v brankovišti zakončil ROMAN PŮČEK, jehož střela překonala ležícího Málka. Asistence: Miroslav Holec, Pavel Klhůfek.
    35:46 Riku SIHVONEN - 1:3
     
    35:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek. Bláha si udělal prostor v útočném pásmu a vystřelil na Málka, ten vyrazil pouze na volného RIKU SIHVOVENA, který neměl těžkou práci s dorážkou. Asistence: Ondřej Smetana, Štěpán Bláha.
    34:06 Lukáš STEHLÍK - 1:2
     
    34:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hra, ve které se dostaly oba týmy do velké gólové příležitosti, končí brankou Slavie. Po útoku Vsetína se do protiútoku dostal Kern, který na modré čáře nahrál Klikorkovi. Ten u levé tyče Žukovovy branky našel LUKÁŠE STEHLÍKA, který snižuje na rozdíl jediné banky! Asistence: Karel Klikorka, Jan Kern.
    13:23 Pavel KLHŮFEK - 0:2
     
    13:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté rychle přidávají také druhou branku. Z levé strany si najel PAVEL KLHŮFEK, který svoji střelu dokázal procedit přes golmana Málka! Puk po střele ještě klouzal po brankové čáře, do brány ale nakonec zamířil i bez přispění hráčů přijíždějících z druhé vlny. Asistence: Boris Česánek.
    11:34 Miroslav HOLEC - 0:1
     
    11:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení k radosti všech fanoušků Vsetína. Šimon Jenáček si najel do útočného pásma a na levé straně nahrál na MIROSLAVA HOLCE, který i díky teči jednoho ze slávistů otevírá skóre. Asistence: Šimon Jenáček, David Kajínek.
    Marken.cz

    Filip Schuster

    Branky a nahrávky: 35. L. Stehlík (Klikorka, Kern), 57. Havrda (Žovinec, J. Brož) – 12. Holec (Jenáček, Kajínek), 14. Klhůfek (Česánek), 36. Sihvonen (Š. Bláha, Smetana), 38. R. Půček (Klhůfek, Holec), 46. Jenáček (Jonák, Holec)


    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Klikorka, Matyáš, Žovinec, Křepelka, Hejda, Szathmáry, D. Němeček – Strnad, Žejdl (A), Kulda – Všetečka, Knotek (C), J. Brož – Mrňa, Kern, L. Stehlík – Simon, Havrda, Krliš.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Vošvrda) – Kajínek, Jenáček, O. Němec (A), Česánek, Smetana (A), Ondračka, Hryciow – Jonák (C), Bērziņš, Rob – Holec, Klhůfek, R. Půček – Sihvonen, Přikryl, Š. Bláha – Hořanský, Lichanec, Jenyš.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Jindra, Štofa

    Diváci: 1278
    thejrc.org