Jihlava – Slavia 4:2 (kon.) | Vsetín – Kolín 4:0 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Zlín – Poruba 2011 3:2 (1:0 po s.n.) | Prostějov – Třebíč 6:2 (kon.) | Sokolov – Přerov 3:1 (kon.)
Šumperk – Pardubice B 5:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:0, 0:0, 3:2)
HC Slavia Praha
Středa 01.03.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 52. kolo
Partner:
    55:27 Tomáš HARKABUS - 4:2
     
    55:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HARKABUS dnes několikrát pálil z levého kruhu z první. Párkrát do připraveného Málka, dvakrát do obětavě bránícího hráče Slavie. Nyní mu ale střela sedla tak, jak měla. Naprosto přesná trefa z první mezi tři tyče. Asistence: Filip Haman.
    53:06 Jindřich BARÁK - 3:2
     
    53:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na světě je více než větší zápletka. Jihlava po obdržené brance vypadla z rytmu a Slavia snižuje na rozdíl pouhé jedné branky. JAROSLAV BARÁK dostal puk od Brože na levý kruh, napřáhl a překonal přesouvajícího se Maláče. Závěr tak bude ještě velmi zajímavý. Asistence: Jaroslav Brož, Robin Všetečka.
    51:48 Lukáš ŽEJDL - 3:1
     
    51:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Patrik Miškář má nyní velkou zlost na rozhodčí a není se mu moc co divit, vaří se v něm křivda možného nedovoleného zákroku, který sudí nechali bez povšimnutí. Hrálo se dále a Slavia založila rychlý kontr, na jehož konci byla sice posunutá branka Maláče, ale ještě před tím dopravil puk do sítě LUKÁŠ ŽEJDL po krásné kombinaci se Stehlíkem a přihrávajícím Mrňou a ještě lehce dramatizuje zápas. Signalizovaný trest Dukly se tak ruší. Asistence: Pavel Mrňa, Lukáš Stehlík.
    47:37 Patrik MIŠKÁŘ - 3:0
     
    47:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tým měsíce února, Dukla, skvěle rozebrala obranu Slavie. na konci celé akce byl PATRIK MIŠKÁŘ, který si sjel před branku na výzvu Hamana a navyšuje jihlavské vedení na 3:0. Asistence: Filip Haman, Daniel Kolář.
    44:12 Vlastimil BILČÍK - 2:0
     
    44:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    VLASTIMIL BILČÍK nahodil puk od levého mantinelu kousek od kruhu na branku a puk nikým netečován zapadl až za záda Romana Málka, který z celé situace nic moc neviděl. Asistence: Josef Skořepa, Tomáš Harkabus.
    18:56 Václav KARABÁČEK - 1:0
     
    18:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde 64 sekund před koncem první třetiny do vedení. Harkabus zavezl puk po levé straně do pásma a vyslal střelu na vzdálenější tyč. Málek vyrazil kotouč před sebe, kde byl nejrychleji VÁCLAV KARABÁČEK a byť byl tísněn obráncem, v pádu se od něj odrazil puk do sítě. Asistence: Tomáš Harkabus, Filip Haman.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Karabáček (Harkabus, Haman), 45. Bilčík (Skořepa, Harkabus), 48. Miškář (Haman, D. Kolář), 56. Harkabus (Haman) – 52. Žejdl (Mrňa, L. Stehlík), 54. Barák (J. Brož, Všetečka)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Chaloupek) – Haman, D. Kolář, F. Kočí, Bilčík, Dundáček, Vala, A. Dvořák – Karabáček, Skořepa (C), Harkabus (A) – Šik, Miškář, T. Havránek – Pořízek, Handl, Chlubna – V. Brož, Juda, Cachnín.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Matyáš, Klikorka, Křepelka, Žovinec, Szathmáry, Hejda, Barák (A) – Kulda, Žejdl (A), Strnad – J. Brož, Knotek (C), Všetečka – L. Stehlík, Kern, Mrňa – Krliš, Havrda, Simon.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    Rozhodčí: Radek Wagner, Kamil Zavřel – Václav Beneš, František Štěpánek

    Diváci: 794
    thejrc.org