Jihlava – Slavia 4:2 (kon.) | Vsetín – Kolín 4:0 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Zlín – Poruba 2011 3:2 (1:0 po s.n.) | Prostějov – Třebíč 6:2 (kon.) | Sokolov – Přerov 3:1 (kon.)
Šumperk – Pardubice B 5:4 (po pr.)
konec
HC Baník Sokolov
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Středa 01.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 52. kolo
Partner:
    59:30 Stanislav VRHEL - 3:1
     
    59:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Je to definitivní, Přerovu přímý postup do čtvrtfinále proklouzl skrz prsty! Zřejmě konečnou tečku za sokolovskou sezónou udělal STANISLAV VRHEL, který projel za modrou čáru a z levé strany rozvlnil síť opuštěné svatyně – 3:1! Asistence: Tomáš Rohan, Petr Hauser.
    58:42 Matěj ZADRAŽIL - 2:1
     
    58:42
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Hanáky hodně hořká pilulka, jejich naděje na přímý postup do čtvrtfinále vyhasínají! Křemen totiž teď vyrazil do přečíslení dva na jednoho s MATĚJEM ZADRAŽILEM, který z prostoru u pravé tyče zavěsil přesně pod víko přerovské svatyně a své protihráče velmi pravděpodobně poslal do předkola – 2:1! Asistence: Adam Křemen.
    40:10 František HRDINKA - 1:1
     
    40:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    To je pro hosty vstup do třetiny jako hrom, po deseti vteřinách máme vyrovnáno! Nepřipravená obrana si nepohlídala volného FRANTIŠKA HRDINKU, kterému Kratochvil poslal puk k modré čáře a přerovský zadák pak překonal Michajlova zakončením k tyči – 1:1! Asistence: Matouš Kratochvil, Antonín Pechanec.
    14:04 Adam RULÍK - 1:0
     
    14:04
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Lví podíl na jejich první trefě nese Adámek, který se v rohu zbavil dotěrného protihráče a naservíroval puk na modrou na volného ADAMA RULÍKA, jenž následně propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0! Asistence: Matyáš Adámek, Marek Švec.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 15. Rulík (Mat. Adámek, Švec), 59. Zadražil (Křemen), 60. Vrhel (T. Rohan, Hauser) – 41. Hrdinka (Kratochvil, Pechanec)


    HC Baník Sokolov: Michajlov (Horák) – J. Novák, Klejna, Weinhold, Baláž, Rulík, Benda – Vrhel, Kverka (A), Hauser – Helt, Zadražil, Křemen – Mat. Adámek, T. Rohan (C), Švec – Hajný, Zabloudil.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – Hrdinka, Chroboček, Krisl (C), Ševčík, Kudělka (A), Gréč, Billa – Kratochvil, Pechanec, Indrák – Süss, Macuh, Okál – Goiš, F. Dvořák, Dobša – Fencl, Ministr, Jan Svoboda.
    Trenér: Robert Svoboda.

    Rozhodčí: Valenta, Kosnar – Belko, Baxa.

    Diváci: 415
    thejrc.org