Brezno – Martin 2:5 (kon.) | Žiar nad Hronom – Vlci Žilina 1:5 (kon.) | Modré Krídla – Humenné 4:3 (2:1 po s.n.)
Trnava – Skalica 4:1 (kon.) | Dubnica – Topoľčany 2:1 (kon.) | Levice – Pov. Bystrica 7:6 (kon.)
konec
HK Levice
7:6 (2:2, 3:1, 2:3)
HK 95 Považská Bystrica
sk Středa 01.03.2023, 18:00 • ZŠ Levice • 1. liga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    HK Levice dávajú gól! Čo sa to deje v Leviciach! MATÚŠ RAIS poslal len takú obyčajnú strelu od modrej čiary, ktorú mal Lamper chytiť, ale puk brankárovi hostí prepadol do brány.
    Bez asistencie.
     
    58:55
    Považská Bystrica dala gól! Dvanásty gól v zápase strieľa RÓBERT HUNA a zároveň vyrovnáva! Neskutočný zápas v Leviciach. Obom tímom ide o veľa a vyzerá to na predĺženie.
    Asistencia: Hlinka.
     
    55:48
    Považská Bystrica dala gól! Panteri prehrávajú už len o jeden gól! Hunova výborná prihrávka z medzikružia smerovala na ľavú stranu k ROMANOVI TOMÁNKOVI, ktorý sa rýchlym zakončením nemýlil.
    Asistencie: Huna, Lušňák.
     
    44:16
    Považská Bystrica dala gól! Ligas zľava prihrával na opačnú stranu JÁNOVI ZLOCHOVI, ktorý svojím gólom chce ešte zdramatizovať zápas.
    Asistencia: Ligas.
     
    41:55
    HK Levice dávajú gól! VLADISLAV LESHCHENKO je autorom gólu, ale strelil ho Rufati, keď sa puk odrazil od jeho korčule medzi nohy Lampera do vlastnej brány. Už je asi vymaľované.
    Asistencie: Rodionov, Svitana.
     
    34:34
    HK Levice dávajú gól! Považania sa nespamätali z predchádzajúceho gólu a inkasujú ďalší! VLADISLAV LESHCHENKO zvyšuje na 5:3.
    Asistencie: Svitana, Rais.
     
    33:56
    HK Levice dávajú gól! Nedáš-dostaneš! MAREK KRIEGER dobre zapracoval pred bránou a vyrazený puk od brankára skrotil a prepasíroval ho za bránkovú čiaru. Domáci sa prvýkrát ujímajú vedenia.
    Asistencia: Leshchenko.
     
    24:29
    HK Levice dávajú gól! Samostatný nájazd premieňa aj LUKAS POHL! Blafák v podaní domáceho útočníka prináša ďalší vyrovnávajúci gól.
    Asistencia: Král.
     
    23:28
    Považská Bystrica dala gól! Levičania opäť prepadli v obrane a RÓBERT HUNA ako skúsený harcovník si položil domáceho brankára a popod neho puk skončil v bráne.
    Asistencia: Omelka.
     
    19:28
    HK Levice dávajú gól! Leshchenko získal puk a okamžite ho poslal LUKASOVI POHLOVI, ktorý z prvej vyrovnal.
    Asistencie: Leshchenko, Rodionov.
     
    15:13
    HK Levice dávajú gól! Najprv prvá strelecká šanca nebola presná a puk sa odrazil od zadného mantinelu ku OLEKSIINOVI VORONOVI, ktorý aj so šťastím strieľa gól z ťažkého uhla. Využitá presilová hra.
    Asistencie: Rodionov, Leshchenko.
     
    14:32
    Považská Bystrica dala gól! Brejková situácia sa končí gólom v oslabení! Sádecký prihrával na pravú stranu IVANOVI ŠVANTNEROVI a ten strelou švihom prestrelil Beržinca.
    Asistencie: Sádecký, Droppa.
     
    02:18
    Považská Bystrica dala gól! ADAM HALUŠKA si prešiel s pukom do medzikružia a bekhendom dokázal dostať puk do brány.
    Asistencie: Švantner, Rufati.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 16. Vorona (Rodionov, Leshchenko), 20. Pohl (Leshechenko, Rodionov), 25. Pohl (Král), 34. Krieger (Leshechenko), 35. Leshchenko (Svitana, Rais), 42. Leschenko (Rodionov, Svitana), 60. Rais – 3. Haluška (Švantner, Rufati), 15. Švantner (Sádecký, Droppa), 24. Huna (Omelka), 45. Zlocha J. (Ligas), 56. Tománek (Huna, Lušňák), 59. Huna (Hlinka)


    HK Levice: Beržinec (Adámik) – Rodionov, Rais – Socha, Moksunen – Pánik, Scheuer – Lauro, Štefanka; – Leshchenko, Svitana, Vorona – Tvrdoň, Šramaty, Pekarčík – Pohl, Král, Suľovský – Hofer, Krieger, Gubo
    Trenér: Slavomír Chlebec

    HK 95 Považská Bystrica: Vereš (Lamper) – Kuboš, Hlinka – Cebák, Droppa – Zlocha A., Ďurkech L. – Ďurkech J., Meszároš; – Tománek, Huna, Lušňák – Ligas, Zlocha J., Urbánek – Haluška, Rufati, Švantner – Sádecký, Pšurný, Omelka
    Trenér: Július Pénzeš

    Rozhodčí: Fridrich, Crman – Bezák, Danko
    thejrc.org