BO Ostrava – Akademici Plzeň 1:12 (kon.) | North wings Ústí – Black Dogs Budweis 2:5 (kon.) | Engineers Prague – Riders Univerzita Pardubice 13:0 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
2:5 (1:2, 1:2, 0:1) Stav série: 1:3
Black Dogs Budweis
Středa 01.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím vás u čtvrtého klání čtvrtfinálové série Univerzitní ligy ledního hokeje mezi týmy HC North Wings Ústí nad Labem a Black Dogs Budweis. V souboji univerzit severu proti jihu si zatím vedou lépe Českobudějovičtí, kteří zvládli oba domácí zápasy a přijeli do Ústí nad Labem s dvěma mečboly. Ten první ale nevyužili, domácí North Wings na svém ledě poprvé zvítězili 3:0. Oba týmy nyní musejí zabrat, Severní křídla proto, aby se série přesunula na rozhodující zápas do Českých Budějovic, Black Dogs naopak přesně tomuto budou chtít zamezit. Jistě tak půjde o dramatické utkání a přeji příjemné počtení.
     
    V základní části byly vzájemné zápasy doménou Black Dogs. Ti nejprve na ústeckém ledě zdemolovali North Wings 4:0, v odvetě, hrané v Českých Budějovicích pak zvládli vzájemnou přestřelku poměrem 8:5. S touto formou vstoupili i do série play-off. Nejprve dokázali uspět v přetahované těsně 4:3, napodruhé přehráli North Wings výsledkem 5:1. Ústečtí se ale nevzdali a před domácím publikem dokráčeli k první vzájemné výhře v této sezoně a nasázeli za záda Marka Dvořáka tři kotouče, zatímco Dominik Gerstner pochytal všechny střelecké pokusy Black Dogs.
     
    Nejproduktivnější hráči North Wings v play-off:
    Matěj Harkabus – 4 b. (2 + 2)
    Adam Janoušek – 4 b. (2 + 2)

    Nejlepší střelci:
    Matěj Harkabus, Adam Janoušek – oba 2 góly

    Nejlepší nahrávači:
    Matěj Harkabus, Adam Janoušek – oba 2 asistence

    Nejtrestanější hráči:
    Jakub Tot, Radovan Miškovič, Lukáš Sajdl – oba 4 TM

    Gólmanské statistiky:
    Dominik Gerstner – 3 záp., prům. 3,02, úsp. 94,23 %
     
    Nejproduktivnější hráči Black Dogs v play-off
    Matouš Masopust – 4 b. (2 + 2)
    Tomáš Vochozka – 4 b. (0 + 4)

    Nejlepší střelci:
    Matouš Masopust, Jan Janoch – oba 2 góly

    Nejlepší nahrávač:
    Tomáš Vochozka – 4 asistence

    Nejtrestanější hráč:
    Vojtěch Krcho – 25 TM

    Gólmanské statistiky:
    Marek Dvořák – 3 záp., prům. 2,33, úsp. 92,39 %
     
    Úvodní sestavy:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Petržílka (A), Bartoš, Miškovič, Šebesta, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Jindra, Kuchař (C), Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Krtek, Hrůša A., Grauer, Kubeš (A) – Šafář, Přívozník, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Vochozka (A), Masopust M. (C), Rolínek, Hrůša P.
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Glanc, Domský – Kurtin, Beneš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    S prvním buly se hráči North Wings vydali na malou chvíli k vlastnímu gólmanovi. Rychle ovšem přesunuli hru ve směru k Dominiku Ludvíkovi.
     
    00:41
    Dominik Gerstner si připsal první zákrok. Z mezikruží zakončil Matouš Masopust, brankář Křídel severu ale včas reagoval betony.
     
    01:32
    Martin Kuchař nahodil kotouč dopředu směrem k Ludvíkovi. Toho Black Dogs využili a zformovali se k přesunu na opačný konec ledové plochy.
     
    02:18
    První vážnější akce ze strany North Wings! Po pravém křídle si najel dopředu Michal Svoboda, který na úrovni kruhu posunul kotouč do středu na hůl Matěje Harkabuse. Ten ihned napasoval puk na Ludvíkovu klec, nicméně nastřelil jen betony gólmana Black Dogs.
     
    03:04
    Ze souboji o puk ve středním pásmu vyjel jako vítěz Martin Kuchař, který si najížděl podél mantinelu směrem do útoku. Krátce za modrou mu ovšem cestu zkřížil Aleš Krtek a puk si uzmul pro sebe.
     
    04:09
    Střele Jonáše Kronuse dokázal zabránit Radovan Miškovič. Black Dogs ale nadále pokračovali v útočné souhře před Gerstnerem. Tu domácí tým narušil jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění.
     
    04:48
    Dlouhý pas na Harkabuse přes obě modré čáry! Útočník North Wings následně s pukem projížděl mezikružím směrem k Dominiku Ludvíkovi, poslal jej ale opět jen do betonů připraveného gólmana Black Dogs.
     
    05:35
    Tomáš Vochozka od vlastní branky prokličkoval až do mezikruží před svatyní Dominika Gerstnera. Z tohoto místa se pokusil o střelu, kterou mu ovšem zablokoval Miškovič.
     
    06:15
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jonáš Kronus – 2 min., hákování.
     
    06:19
    Ústečtí zatím volí jen přihrávky po obvodu útočné třetiny. Přes bránící čtverec Black Dogs se vystřelit neodhodlali.
     
    06:59
    Nahození Matěje Harkabuse od modré se pokusili dotečovat z vrcholu brankoviště Jakub Tot a Jan Vrba. Gólman Ludvík ale zvládl kotouč udržet.
     
    07:03
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Tomáš Vochozka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    07:22
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí využívají dvojnásobnou přesilovku a ujímají se vedení! Od modré důrazně vypálil Tomáš Jarý, jehož ránu lehce tečoval MARTIN KUCHAŘ a otevřel skóre tohoto utkání. Asistence: Tomáš Jarý a Hanuš Petržílka.
     
    07:22
    Black Dogs pokračují ve čtyřech.
     
    08:00
    North Wings se rozjížděli od vlastní branky. Na modré čáře ale Adam Janoušek nedokázal přesně zpracovat puk a hosté jej vyhodili.
     
    08:32
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Do levého kruhu si ve vlastním oslabení najel MATOUŠ MASOPUST, který následně zvedl kotouč do pravého horního rohu Gerstnerovy branky, do níž puk přesně zaplul. Asistence: Dominik Ludvík.
     
    09:01
    Martin Kuchař celkem odvážně kličkoval zahuštěným prostorem mezikruží poblíž Ludvíkovy klece. Poměrně dlouho se mu dařilo držet kotouč na své holi, nicméně nakonec mu cestu zkřížila dvojice bránících hráčů Českých Budějovic, která mu puk vypíchla.
     
    09:03
    Hosté v plném počtu.
     
    09:56
    Po vyrovnání početních sil jsou aktivnější Black Dogs, kteří operují v útočném prostoru. K jediné střele se ale zatím odhodlal jen Pavel Grauer. Jeho ráně nechyběla razance, avšak zcela naprosto přesnost.
     
    10:51
    Po buly z otočky napasoval kotouč na branku Jonáš Kronus. Dominik Gerstner ale včas zareagoval svými betony.
     
    11:22
    Z levého kruhu poslal křižnou ránu na branku Hanuš Petržílka. Puk ovšem na branku nenasměroval příliš tvrdě, s jeho polapením tedy neměl Dominik Ludvík velké množství práce.
     
    11:48
    Dobře mířený pas od Jana Jindry do pohybu Tomáše Jarého se ústecký forvard s desítkou na zádech pokusil holí tečovat. Byl ale příliš rychlý, čímž kotouč poslal jen k mantinelu vedle levé tyče.
     
    12:31
    Nadvakrát se pokusil Martin Kuchař napasovat kotouč z hranice kruhu na Dominika Ludvíka. Gólman Black Dogs ale v obou případech zablokoval svůj vymezený prostor betony, od níž se kotouč odrazil.
     
    13:26
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí jdou do vedení! Od modré čáry napálil kotouč na branku Dominik Kaisler, tuto střelu sice dokázal Gerstner vyrazit, avšak přímo na hůl ŠIMONA MASOPUSTA. Ten rychle puk nasměroval do odkrytého místa u bližší tyče. Asistence: Dominik Kaisler a Jonáš Kronus.
     
    14:42
    Dlouhý výhoz ze strany Black Dogs se dokutálel až na zakázané uvolnění. Vhazuje se tedy ještě blíže u branky Dominika Ludvíka.
     
    14:57
    Nahrávka Dominika Kaislera na osamoceného Šimona Masopusta byla příliš dlouhá a útočník Black Dogs už na kotouč nedosáhl. Přesto se Českobudějovičtí udrželi v útočné třetině.
     
    15:38
    Adamu Janouškovi ve středním pásmu projel kotouč pod nohama. Toho využil Petr Hrůša a snažil se nasměrovat svůj tým k rozehrávce.
     
    16:30
    Ústečtí se dostali do útočného pásma, kde zvolili kombinační souhru. Přihrávat se jim daří, nicméně nemohou najít volný prostor, kudy by mohli prostrčit kotouč na Ludvíkovu klec.
     
    17:14
    Martin Kuchař úspěšně posunul puk na střed k Matěji Harkabusovi, který z mezikruží vystřelil. Jeho ránu ovšem zblokoval hned první bránící hráč Black Dogs.
     
    18:11
    Jihočeši vyjeli do přečíslení dvou proti jednomu! Do pásma si úspěšně najížděl Tomáš Vochozka, který na úrovni kruhů poslal kotouč doleva na hůl Šimona Masopusta. Ten ale tentokrát v klíčovém momentu Gerstnerovu branku přestřelil.
     
    19:05
    Přihrávka na Rolínka Black Dogs nevyšla. K puku se díky tomu opět dostal domácí tým, který přesunul hru na dostřel Dominika Ludvíka.
     
    19:49
    Ještě jeden pokus Black Dogs o rozjezd.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině je dobojováno! Ústecký tým šel jako první do vedení díky dvojnásobné přesilovce. Jihočeši ale rychle vyrovnali, následně se i dostali do vedení. A právě těsný náskok udrželi i před startem třetiny druhé.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    První buly opět vybojovali hráči North Wings. Nahození z vlastní třetiny tečoval dopředu Matěj Harkabus. Puk ale po jeho zakončení vylétl do ochranného plexiskla nad českobudějovickou brankou.
     
    20:55
    Matouš Masopust zvládl v útočné třetině udržet kotouč pro svůj tým. Střelecké pokusy jim ale domácí North Wings spolehlivě blokují.
     
    21:56
    Přiklepnutí od Martina Kuchaře rychle poslal směrem k brance Ludvíka Matyáš Šebesta. V rychlosti ovšem nenasměroval kotouč přesně.
     
    22:04
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Dominik Gertstner – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu, odpyká Michal Svoboda.
     
    22:27
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Budějovičtí rychle využívají přesilovku a navyšují své vedení! TOMÁŠ VOCHOZKA projel křižmo z levého kruhu na hranici brankoviště, kde našel volnou skulinu ve svatyni Dominika Gerstnera. Asistencec: Jan Janoch a Aleš Krtek.
     
    22:27
    Domácí v plném počtu.
     
    23:28
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk v podání MATOUŠE MASOPUSTA znamená už čtvrtý gól do ústecké branky! Forvard Black Dogs se utrhl středem pole a z mezikruží dokázal napasovat kotouč přesně za záda Dominika Gerstnera. Asistence: Jan Janoch.
     
    24:02
    Jakub Tot vybojoval kotouč v souboji se Šimonem Masopustem a sám se po levém křídle vydal dopředu. Své zakončení ovšem poslal jen do betonů připraveného gólmana Ludvíka.
     
    25:00
    North Wings rozehrávají vlastní útočnou situaci. Tu dokázal zakončit v rychlém pohybu Matěj Harkabus. Proti němu ale i tentokrát stál připravený Dominik Gerstner, který včas reagoval svými betony.
     
    26:05
    Dominik Gerstner pro své spoluhráče zachytil vyhození kotouče z hole Jakuba Šafáře. North Wings vzlétli dopředu, nicméně Black Dogs je celkem rychle vrátili na zem a přinutili bránit prostor před Gerstnerem.
     
    27:02
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Aleš Krtek – 2 min., zásah do nohou + 2 min., nesportovní chování.
     
    27:04
    Českobudějovickým se ihned zkraje dlouhého oslabení podařilo vyhodit kotouč k Dominiku Gerstnerovi.
     
    27:37
    Dan Bartoš napasoval od modré kotouč na Ludvíka. Gólman Black Dogs jej sevřel mezi betony, odkud se jej ještě pokusil vypíchnout a dorazit mezi tři tyče Jakub Tot. Strážce svatyně Jihočechů byl ale neoblomný.
     
    28:03
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí využívají přesilovku a snižují nepříznivý stav na rozdíl dvou branek! Zakrytého Ludvíkova výhledu využil MATYÁŠ ŠEBESTA, který poslal za jeho záda kotouč z levého kruhu. Asistence: Matěj Harkabus a Dan Bartoš.
     
    28:40
    Po dlouhé souhře nasměroval důrazně puk na branku z levého kruhu Tomáš Jarý. Gólman Ludvík ovšem tentokrát proti kotouči včas vytáhl svou lapačku.
     
    28:51
    Zakončení Martina Štěpánka z otočky se zastavilo o nohy bránícího hráče Black Dogs. Ústečtí se ale stále drží v útočné třetině.
     
    29:31
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Martin Kuchař – 2 min., držení hole.
     
    29:34
    Jakub Tot vystartoval podél mantinelu ve vlastní třetině. Na modré přiklepl kotouč k Adamu Janouškovi, který ovšem vystřelit nedokázal. Českobudějovičtí naopak záhy přenesli hru ke Gerstnerovi.
     
    30:03
    Hosté v plném počtu.
     
    30:31
    Black Dogs znovu obsadili pozice v útočném pásmu. Daří se jim přihrávat po jeho obvodu, nicméně ke střeleckému zakončení se odhodlat nemohou.
     
    31:23
    Z pravého kruhu poslal pod velkým úhlem puk na branku Matouš Masopust. Dominik Gerstner ale včas vyrazil kotouč svými betony k opačnému mantinelu.
     
    31:31
    Domácí v plném počtu.
     
    32:07
    Dan Bartoš sám projel kolem několika hráčů v českobudějovickém dresu a z prostoru mezi kruhy se odhodlal ke střele. Těsně před ním ale stál jeden z obránců Black Dogs, který v první možné chvíli puk zbrzdil.
     
    33:01
    Dlouhá přihrávka ze středu k levému mantinelu nenašla ideálního adresáta v podobě Jakuba Tota. Kotouče se díky tomu zmocnili hosté, kteří na malou chvíli otočili hru směrem ke Gerstnerovi.
     
    33:53
    Jan Janoch se snaží rozehrát zpoza vlastní branky. V tom mu ale celkem úspěšně blokuje Martin Kuchař, který ho vlastním tělem obětavě blokuje.
     
    34:42
    Matouš Masopust v útočném pásmu u mantinelu nenašel přihrávkou žádného ze svých spoluhráčů. Puk se tedy dostal na hůl Martina Štěpánka, který vystartoval dopředu, avšak při zakončení nastřelil jen betony gólmana Black Dogs.
     
    35:52
    Kuchařovo přiklepnutí kotouče do volného prostoru nenašlo žádného z hráčů domácího týmu, kteří byli od puku příliš daleko. Black Dogs se tedy dokázali kotouče zmocnit a odhodlali se k dalšímu zakončení na Dominika Gerstnera. Ten ale nyní zvládl puk udržet ve svém náručí.
     
    36:53
    Ústecké při snaze o průnik přes modrou zastavil ofsajd.
     
    37:00
    Matouš Masopust byl u kotouče rychlejší než Martin Štěpánek, přes něhož následně napasoval puk směrem na branku. Dominik Gerstner byl ale tentokrát neoblomný a kotouč tělem srazil na ledovou plochu.
     
    37:48
    Důrazné zakončení Dana Bartoše zblokoval Vochozka. Ten ovšem pouze odklepl kotouč k Janu Vrbovi, díky čemuž se North Wings udrželi v pásmu a i gólman Ludvík si po tvrdé střele na puk sáhl.
     
    38:51
    Domácí tým se v posledních chvílích drží na dostřel svatyně Black Dogs. Dvě slibné šance si vytvořil Adam Janoušek, v prvním případě zakončoval pod velkým úhlem zprava, následně z levého kruhu. Dominik Ludvík ale v obou případech kotouč vyrazil.
     
    39:42
    North Wings se ještě pokoušejí o poslední průnik. Ten se pokusil zakončit z hranice brankoviště Martin Kuchař. Dominik Ludvík ale z těsné blízkosti puk za svá záda nepropustil.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jonáš Kronus – 2 min., nesportovní chování.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Do druhé třetiny vstoupili lépe hosté, kteří rychle poslali za záda Gerstnera dva kotouče. Domácí North Wings se ale nevzdali a ještě dokázali snížit diky trefě Matyáše Šebesty. Přesto na prahu periody třetí budou muset dohánět dvoubrankovou ztrátu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Matouš Masopust ihned zkraje třetiny vyhodil kotouč směrem k Dominiku Gerstnerovi. Domácí tým se tak chopil rozehrávky.
     
    40:50
    Z levého kruhu se pokusil nasměrovat kotouč pod horní víko Matyáš Šebesta. Gólman Ludvík si ovšem nyní svůj prostor ohlídal a puk pokryl.
     
    41:00
    Hanuš Petržílka objel s kotoučem českobudějovickou branku, následně jej poslal nahoru k modré Janu Jindrovi. Ten ale nedokázal puk včas zpracovat, z čehož vyjeli Black Dogs do brejku.
     
    41:54
    Hosté v plném počtu.
     
    42:00
    Jihočeši definitivně utnuli přesilovkový tlak na svou branku vyhozením kotouče na zakázané uvolnění.
     
    42:10
    Harkabusova nahrávka zpoza branky dopředu na Jana Vrbu vypadala poměrně nadějně, před Vrbou se otevřel poměrně volný prostor u bližší tyče. Kotouč ale nedokázal přesně trefit.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Radovan Miškovič – 2 min., podrážení.
     
    42:52
    Velmi tvrdou střelu napasoval na branku Jan Janoch. Dominik Gerstner měl ovšem dostatek času na přečtení dráhy letu kotouče a zvládl ho vyrazit svými betony.
     
    43:42
    O další zakončení se od modré postaral Matouš Masopust. Pálil ale nepřesně.
     
    43:52
    Matěj Harkabus se rychle vydal dopředu a ve spolupráci s Jakubem Totem i do přečíslení. Právě na Tota posunul v kruhu kotouč, načež ten z levé strany vypálil. Proti jeho šanci se ale blýskl Dominik Ludvík, který zvládl vyrazit kotouč nad sebe do ochranné sítě.
     
    44:44
    Domácí v plném počtu.
     
    45:02
    Jonáš Kronus poslal kotouč na branku tak tvrdě, až mu z rukou vypadla hokejka. Black Dogs se následně stáhli ven ze třetiny a přepustili herní prostor domácímu týmu.
     
    45:48
    Dlouhé vyhození puku ze středního pásma zastavil až Dominik Gerstner, který připravil příležitost pro své spoluhráče. North Wings se rychle rozjeli k soupeřově kleci.
     
    46:59
    Miškovičovu ránu od modré trochu nešťastně svou holí srazil Jakub Tot, navíc jen na hůl hráčů Black Dogs. Jihočeši neváhali ani nejmenší chvíli a rychle přenesli hru směrem ke svatyni Dominika Gerstnera.
     
    47:33
    Jan Jindra nasměroval zpětný pas na Matěje Harkabuse. Ten ale nyní nedokázal kotouč v útočném pásmu přesně zpracovat. k rozehrávce se tedy dostali Black Dogs.
     
    48:28
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jihočeši díky tomu opět navyšují své vedení! Šimon Masopust přesně poslal kotouč k pravé tyči ústecké branky, kde stál připravený MICHAL PŘÍVOZNÍK. Před ním už stál poměrně jednoduchý úkol, a to rychle doklepnout kotouč mezi tři tyče, což se podařilo. Asistence: Šimon Masopust a Petr Hrůša.
     
    50:02
    Martin Štěpánek rychle vystartoval za vlastním nahozeným kotoučem. Ten zvládl dostihnout a přiklepnout na zakončení k Matěji Harkabusovi. Jeho ránu ale vyrazil obránce Black Dogs do plexiskla nad hlavou Dominika Ludvíka.
     
    51:23
    Rychlé zakončení z hole Tomáše Jarého z prostoru mezi kruhy! Dominik Ludvík ale včas vyrazil puk svými betony, následně Black Dogs vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    51:47
    Pro volný kotouč se k vlastní brance sjížděl Radovan Miškovič. On sám se ale s pukem daleko nedostal, naopak rychle jej ukořistil Tomáš Vochozka, který situaci obrátil v přečíslení Českých Budějovic. Proti jeho zakončení ovšem Gerstner excelentně vytáhl lapačku.
     
    52:45
    Adam Janoušek na modré zvolil příliš tvrdou střelu. Tak moc, až se jeho hokejka rozlétla na dva kusy. Ústečtí tak ztratili dobyté pozice v útočné třetině.
     
    53:31
    Celkem troufale si do třech hráčů najížděl Matěj Harkabus. Svou kličkou ale na soupeře nevyzrál a navíc při pádu ztratil rukavici i hokejku.
     
    54:06
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Matyáš Šebesta – 2 min., držení.
     
    Dnešní utkání sleduje 420 diváků.
     
    54:18
    První Grauerovo zakončení z těsné blízkosti brankoviště dokázal Gerstner včas vyrazit. Tlak Black Dogs ale pokračuje.
     
    54:57
    Po zakončení z hole Tomáše Vochozky zvládli domácí vyhodit kotouč až k Dominiku Ludvíkovi. Black Dogs tedy musí rozehrávat od vlastní branky.
     
    55:26
    Rozjezd Jihočechů zastavili domácí ve středním pásmu a ihned vrátili kotouč zpět k Ludvíkovi.
     
    56:06
    Domácí v plném počtu.
     
    56:21
    Pavel Grauer zabránil od zakončení Matěji Harkabusovi! Black Dogs se tedy znovu dostali ke kotouči, avšak tentokrát při pokusu o průnik dopředu se ocitli v ofsajdovém postavení.
     
    57:08
    Po přihrávce zprava od Tomáše Vochozky se pokusil kličkou přelstít Gerstnera Matouš Masopust. S pukem si ale sjel poměrně blízko k ústecké brance, čímž si strážce svatyně North Wings dokázal pokrýt svůj prostor.
     
    58:10
    Dominik Gerstner opustil branku, North Wings to ještě zkusí v šesti!
     
    58:16
    Oddechový čas pro tým HC North Wings Ústí nad Labem.
     
    58:19
    Natřikrát se pokusili hráči UJEPu poslat kotouč za záda Dominika Ludvíka z různých vzdáleností. Ve všech případech byl ale úspěšný gólman Českých Budějovic, který zvládal kotouče vyrážet.
     
    58:44
    Jan Janoch pro uvolnění tlaku na svou branku vyhodil kotouč směrem k prázdné kleci North Wings. Tu ovšem netrefil, proto sudí Kurtin odpískal zakázané uvolnění.
     
    59:05
    Matěji Harkabusovi ujel při zpracování kotouč, kterého se tak zmocnil Matouš Masopust a najel s s ním dopředu. Prázdnou branku ale ani nadvakrát netrefil.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas i celá čtvrtfinálová série mezi HC North Wings Ústí nad Labem a Black Dogs Budweis je u konce! Jihočeši ve třetí třetině ještě jedním gólem pojistili své vedení a také i postup do semifinále letošního ročníku Univerzitní ligy. Naopak pro North Wings tímto kláním sezona končí. Od domácích fanoušků ale sklízí zasloužené ovace za celý průběh ročníku.
     
    Já se tedy odsud z Ústí nad Labem pro dnešek i aktuální sezonu s Vámi s přenosy z Univerzitní ligy ledního hokeje loučím a někdy příště zase na počtenou! (20:13:15)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Kuchař (Jarý, Petržílka), 29. Šebesta (Harkabus, Bartoš) – 9. M.Masopust (Ludvík), 14. Š.Masopust (Kaisler, Kronus), 23. Vochozka (Janoch, Krtek), 24. M.Masopust (Janoch), 49. Přívozník (Š.Masopust, P.Hrůša)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Petržílka (A), Bartoš, Miškovič, Šebesta, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Jindra, Kuchař (C), Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Krtek, Hrůša A., Grauer, Kubeš (A) – Šafář, Přívozník, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Vochozka (A), Masopust M. (C), Rolínek, Hrůša P.
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Glanc, Domský – Kurtin, Beneš

    Diváci: 420
    North wings Ústí 1 3 Black Dogs Budweis
    #1 Pondělí 20.02.2023 • 19:30
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 4:3
    #2 Středa 22.02.2023 • 20:15
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 5:1
    #3 Pondělí 27.02.2023 • 18:30
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 3:0
    #4 Středa 01.03.2023 • 18:00
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 2:5
    thejrc.org