BO Ostrava – Akademici Plzeň 1:12 (kon.) | North wings Ústí – Black Dogs Budweis 2:5 (kon.) | Engineers Prague – Riders Univerzita Pardubice 13:0 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
2:5 (1:2, 1:2, 0:1) Stav série: 1:3
Black Dogs Budweis
Středa 01.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    48:28
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jihočeši díky tomu opět navyšují své vedení! Šimon Masopust přesně poslal kotouč k pravé tyči ústecké branky, kde stál připravený MICHAL PŘÍVOZNÍK. Před ním už stál poměrně jednoduchý úkol, a to rychle doklepnout kotouč mezi tři tyče, což se podařilo. Asistence: Šimon Masopust a Petr Hrůša.
     
    28:03
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí využívají přesilovku a snižují nepříznivý stav na rozdíl dvou branek! Zakrytého Ludvíkova výhledu využil MATYÁŠ ŠEBESTA, který poslal za jeho záda kotouč z levého kruhu. Asistence: Matěj Harkabus a Dan Bartoš.
     
    23:28
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk v podání MATOUŠE MASOPUSTA znamená už čtvrtý gól do ústecké branky! Forvard Black Dogs se utrhl středem pole a z mezikruží dokázal napasovat kotouč přesně za záda Dominika Gerstnera. Asistence: Jan Janoch.
     
    22:27
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Budějovičtí rychle využívají přesilovku a navyšují své vedení! TOMÁŠ VOCHOZKA projel křižmo z levého kruhu na hranici brankoviště, kde našel volnou skulinu ve svatyni Dominika Gerstnera. Asistencec: Jan Janoch a Aleš Krtek.
     
    13:26
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí jdou do vedení! Od modré čáry napálil kotouč na branku Dominik Kaisler, tuto střelu sice dokázal Gerstner vyrazit, avšak přímo na hůl ŠIMONA MASOPUSTA. Ten rychle puk nasměroval do odkrytého místa u bližší tyče. Asistence: Dominik Kaisler a Jonáš Kronus.
     
    08:32
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Do levého kruhu si ve vlastním oslabení najel MATOUŠ MASOPUST, který následně zvedl kotouč do pravého horního rohu Gerstnerovy branky, do níž puk přesně zaplul. Asistence: Dominik Ludvík.
     
    07:22
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí využívají dvojnásobnou přesilovku a ujímají se vedení! Od modré důrazně vypálil Tomáš Jarý, jehož ránu lehce tečoval MARTIN KUCHAŘ a otevřel skóre tohoto utkání. Asistence: Tomáš Jarý a Hanuš Petržílka.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Kuchař (Jarý, Petržílka), 29. Šebesta (Harkabus, Bartoš) – 9. M.Masopust (Ludvík), 14. Š.Masopust (Kaisler, Kronus), 23. Vochozka (Janoch, Krtek), 24. M.Masopust (Janoch), 49. Přívozník (Š.Masopust, P.Hrůša)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Petržílka (A), Bartoš, Miškovič, Šebesta, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Jindra, Kuchař (C), Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Krtek, Hrůša A., Grauer, Kubeš (A) – Šafář, Přívozník, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Vochozka (A), Masopust M. (C), Rolínek, Hrůša P.
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Glanc, Domský – Kurtin, Beneš

    Diváci: 420
    North wings Ústí 1 3 Black Dogs Budweis
    #1 Pondělí 20.02.2023 • 19:30
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 4:3
    #2 Středa 22.02.2023 • 20:15
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 5:1
    #3 Pondělí 27.02.2023 • 18:30
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 3:0
    #4 Středa 01.03.2023 • 18:00
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 2:5
    thejrc.org