BO Ostrava – Akademici Plzeň 1:12 (kon.) | North wings Ústí – Black Dogs Budweis 2:5 (kon.) | Engineers Prague – Riders Univerzita Pardubice 13:0 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
13:0 (5:0, 3:0, 5:0) Stav série: 3:0
Riders Univerzita Pardubice
Středa 01.03.2023, 20:00 • Zimní stadion HC Hvězda Praha, Česko • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:57
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražané si ještě potvrdili svou dominantní výhru. DAVID BLAŽEK přijal dalekonosný pas, stáhl si puk do slotu a zakončil mezi betony. Stává se tak druhým hráčem, který vsítil hat-trick. Asistence: Staněk.
     
    58:12
    Engineers právě vstřelili branku!
    Dohnal byl naprosto nebráněn, bylo mu umožněno sjet si po levém křídle hluboko do pásma, tam stáhl i obránce a brankáře Novotného. Pak už jen stačilo nabít TOMÁŠI KADLECOVI do slotu, brána byla úplně prázdná. Asistence: Dohnal.
     
    57:33
    Vyloučení v týmu Engineers Prague:
    Blažek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Ladman – 2 min., hrubost.
     
    56:52
    Engineers právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují. VOJTĚCH MATĚJKA dostal nahrávku na pravé křídlo, odkud vyslal střelu zápěstím. Ta zapadla do horního rohu u vzdálenější tyče. Asistence: Vaňous, Slavata.
     
    54:24
    Vyloučení v týmu Engineers Prague:
    Kubata – 2 min., držení.
     
    54:09
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražané se ujímají dvouciferného vedení. Domácí byli osamoceni před Novotným, MICHAL KUČERA tak dostal krátký pas do slotu, odkud z první zakončil mezi betony brankáře. Kučera se tak blýsknul hat-trickem. Asistence: Dohnal, Kučera.
     
    52:04
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Hebek – 2 min., sekání.
     
    50:12
    Engineers právě vstřelili branku!
    Po ukázkové spolupráci domácích zvyšuje na 9:0 TOMÁŠ ŠÍMA. Ten dostal nahrávku z Gretzkyho kanceláře do mezikruží, odkud pohotově zakončil nad beton Novotného. Asistence: Januška, Matějka.
     
    48:37
    Střela Raitermana od modré čáry se dostala na pravé křídlo, odkud přišel pas na Dohnala do slotu. Rána z bezprostřední blízkosti byla zastavena skvělým zákrokem Novotného.
     
    46:51
    Teuber vyslal dobrou střelu z levého kruhu, rozezvonil však jen brankovou konstrukci.
     
    45:12
    Vyloučení v týmu Engineers Prague:
    Kučera – 2 min., podrážení.
     
    40:01
    Střídání v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    ze hřiště odchází Sodomka, přichází Novotný.
     
    39:37
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tohle byla ukázková akce. Burda si sjel na levém křídle až k bráně, stáhl na sebe obránce a následně přihrál zadovkou DAVIDU BLAŽKOVI. Ten měl dostatek času na kličku, dostal brankáře do protipohybu a zakončil mezi betony. Asistence: Burda, Staněk.
     
    34:30
    Střídání v týmu Engineers Prague:
    ze hřiště odchází Maličkay, přichází Mann.
     
    34:15
    Kubata si převzal nahrávku na pravý kruh. Odtamtud zakončoval do prázdné brány, ale Sodomka se natáhl a po vzoru Fleuryho okradl soupeře o osmý gól!
     
    32:50
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Teuber – 2 min., sekání.
     
    32:45
    Kadlec po buly parádně našel v jízdě Šonského na levém křídle. Ten okamžitě vypálil, ale byl Sodomkou okraden.
     
    30:41
    Engineers právě vstřelili branku!
    V oslabení navyšují domácí na 7:0. Šonský dostal nahrávku na modrou čáru, jeho rána vypadla Sodomkovi a příhodně se odrazil na hůl MICHALA KUČERY. Ten tak mohl zakončovat do poloodkryté branky. Asistence: Šonský, Šíma.
     
    28:58
    Vyloučení v týmu Engineers Prague:
    Kubata – 2 min., podrážení.
     
    27:01
    Ladman nabral rychlost na levém křídle, vytáhl krásnou kličku a zakončoval na bližší tyč, Maličkay zasahuje. Teuberovu dorážku zablokoval Staněk.
     
    24:47
    Engineers právě vstřelili branku!
    FRANTIŠEK JANUŠKA se prosazuje, když využil zmatku před Sodomkou. Ten byl ponechán na holičkách, Pražané si dokázali hezky předat kotouč a útočník s číslem čtyřiadvacet tak mohl zavěsit do prázdné sítě ze slotu. Asistence: Šíma, Matějka.
     
    19:19
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Teuber – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    17:58
    Hezká akce Pardubic. Ve slotu byl úplně sám Klíma, který i dostal pas z pravého křídla, ale z otočky byl vychytán.
     
    17:13
    Engineers právě vstřelili branku!
    MICHAL KUČERA ve vlastním oslabení zvyšuje na 5:0. Dohnal si totiž přebral vyhození puku na levém křídle, obkroužil si svatyni soupeře a z Gretzkyho kanceláře nabídl touš kolegovi do slotu. Asistence: Dohnal.
     
    15:41
    Vyloučení v týmu Engineers Prague:
    Šonský – 2 min., držení.
     
    13:56
    Šíma nabral rychlost na levém křídle, odkud na poslední chvíli nabil křižně Matějkovi. Rána z první se nějakým zázrakem nedostala za Sodomku!
     
    13:02
    Kučera si říkal o kotouč do slotu, kam jej i dostal. Pak puk jen nasměroval na Sodomku, který vytáhl ukázkový zákrok betonem.
     
    08:37
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tohle je vražda v přímém přenosu. Burda se dostal do akce 2 na 1 s DAVIDEM BLAŽKEM. Sodomka nemohl vůbec nic dělat, střela z pravého křídla na vzdálenější tyč byla přesná. Asistence: Burda, Fabiánek.
     
    08:01
    Engineers právě vstřelili branku!
    MATOUŠ NAJMAN aplikoval pravidlo "nedáš, dostaneš." Sodomka předvedl dobrý zákrok proti střele z levého křídla, vyrazil však puk jen před sebe, kde byl připraven právě pražský forvard. Asistence: Vaňous.
     
    07:54
    Teuber mohl snížit, když se proháčkoval po pravém křídle a vyslal skrytou střelu, která rozezvonila tyč.
     
    07:33
    Vaňous nabral rychlost na levém křídle, všem se vyhnul a najel si až do brankoviště. Tam bekhendem zakončoval mezi betony, Sodomka jako zázrakem zakročil.
     
    06:02
    Blažek přijal náročný pas a z levého křídla se prodral až před Sodomku. Zakončoval bekhendem, ale hezkou individuální akci zastavil brankář.
     
    03:23
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražané se rychle dostávají do dvoubrankového vedení. TOMÁŠ KADLEC si převzal puk po vhazování na kraji levého kruhu, odkud vyslal ránu zápěstím na vzdálenější tyč. Asistence: Dohnal.
     
    02:40
    Engineers právě vstřelili branku!
    Špatná rozehrávka se přece jenom Pardubicím vymstila. Vobořil lehce obral soupeře o puk a nabídl jej MATOUŠI NAJMANOVI. Ten zavěsil kotouč nad Sodomkův beton. Asistence: Vobořil, Březina.
     
    02:20
    Obrovská chyba v rozehrávce Pardubic. Puk byl odevzdán Matějkovi do slotu, odkud okamžitě přišla střela, ta však jen rozezvonila konstrukci.
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 3. Najman (Vobořil, Březina), 4. Kadlec (Dohnal), 9. Najman (Vaňous), 9. Blažek (Burda, Fabiánek), 18. Kučera (Dohnal), 25. Januška (Šíma, Matějka), 31. Kučera (Šonský, Šíma), 40. Blažek (Burda, Staněk), 51. Šíma (Januška, Matějka), 55. Kučera (Dohnal, Kučera), 57. Matějka (Vaňous, Slavata), 59. Kadlec (Dohnal), 60. Blažek (Staněk)


    ČVUT Engineers Prague: Maličkay (Mann) – Staněk, Raiterman, Skorčík, Šonský, Vobořil, Kučera J. – Kubata, Vaňous, Kučera M., Slavata, Šíma, Blažek, Matějka, Januška, Fabiánek, Burda, Březina, Kadlec, Dohnal, Najman
    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Novotný) – Vacek, Lenoch – Soukup, Voldán, Hebek, Klíma, Ladman, Šrámek, Hejný, Teuber J., Maťátko, Teuber T.

    Rozhodčí: Hlinka, Valda – Goltsch, Kučera

    Diváci: 321
    Engineers Prague 3 0 Riders Univerzita Pardubice
    #1 Středa 22.02.2023 • 19:45
    Engineers Prague - Riders Univerzita Pardubice 3:2
    #2 Pondělí 27.02.2023 • 19:00
    Riders Univerzita Pardubice - Engineers Prague 5:8
    #3 Středa 01.03.2023 • 20:00
    Engineers Prague - Riders Univerzita Pardubice 13:0
    bahis siteleri