Philadelphia – NY Rangers 2:3 (po pr.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | Dallas – Arizona 4:2 (kon.)
Colorado – New Jersey 5:7 (kon.) | Vegas – Carolina 3:2 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (po pr.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 02.03.2023, 01:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Partner:
    62:32 Vladimir TARASENKO - 2:3
     
    62:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    VLADIMIR TARASENKO se dostal k puku ve středním pásmu, pronikl před kruhy v útoku a střelou po ledě se trefil mezi betony Harta! Tak trochu úder z ničeho po další uspávací taktice Rangers, kteří ve středním pásmu nikam nespěchali! Asistence: Filip Chytil, Braden Schneider.
     
    52:35
    To vypadalo jako vnější část levé tyče, která zastavila Chytilovu střelu z levé strany brankoviště! Tomu se říká smůla! Chytil dnes nemá svůj den.
    50:33 Chris KREIDER - 2:2
     
    50:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! CHRIS KREIDER protečoval před brankovištěm vysokou střelu Tarasenka a usměrnil kotouč k levé tyči! Šťastný gól Rangers, ale velký přehled Kreidera. Asistence: Vladimir Tarasenko, Vincent Trocheck.
     
    41:20
    Obrovská šance Rangers! Trocheck posunul kotouč ke Goodrowovi do pravého kruhu a útočník hostů vypálil křižnou střelu za brankářem Hartem na vzdálenější tyč, jenže puk se odrazil od tyče zpět do hřiště!
    31:16 Scott LAUGHTON - 2:1
     
    31:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Aktivita se domácím vyplácí! SCOTT LAUGHTON si povyjel od zadního mantinelu na levou stranu brankoviště a z ostrého úhlu zvedl svou střelu přes rameno Šesťorkina pod horní tyč! Parádní práce útočníka domácích. Asistence: Kevin Hayes.
     
    28:52
    Zibanejad při útoku dvou proti jednomu nějakým způsobem procpal přihrávku z levé strany přes ležícího protihráče na Tarasenka, který si najížděl na pravé straně. Rus ale při zakončení z bekhendu minul Hartovu klec.
     
    27:43
    Wade Allison se krásně uvolnil před levým kruhem, vyhnul se napadajícímu protihráči, jeho rána však končí na tyči Šesťorkinovy brány! Chybělo málo!
     
    24:17
    O poznání větší šance Flyers. Frost poslal pas před brankoviště, kde operoval Tippett. Ten z mezikruží vyslal střelu k pravé tyči, ale kotouč otřel právě o pravou část brankové konstrukce, od které se odrazil na zadní mantinel!
    15:05 Owen TIPPETT - 1:1
     
    15:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zatímco předchozí přesilovky byly ze strany Flyers matné, tentokrát se domácí hodně rychle prosazují! OWEN TIPPETT se prosadil z prostoru před brankovištěm, kam se k němu odrazil kotouč po souboji v levém rohu útočného pásma. Svou střelu z první prodral za záda Šesťorkina. Bez asistence.
     
    14:40
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Jacob Trouba – 2 min., podrážení.
     
    10:31
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Barclay Goodrow – 2 min., hákování.
     
    04:02
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Artěmij Panarin – 2 min., hákování.
    02:51 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    02:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté velmi rychle využívají nabídnutou přesilovou hru! Rychlá kombinace zpoza levého kruhu po ose Panarin – Tarasenko – Zibanejad. MIKA ZIBANEJAD vypálil z první z levého kruhu a překonal přesouvajícího se brankáře domácích. Asistence: Vladimir Tarasenko, Artěmij Panarin.
     
    02:35
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Scott Laughton – 2 min., sekání.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Tippett, 32. Laughton (Hayes) – 3. Zibanejad (Tarasenko, Panarin), 51. Kreider (Tarasenko, Trocheck), 63. Tarasenko (Chytil, B. Schneider)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – York, Provorov, Ristolainen, Sanheim, DeAngelo, Seeler, Braun – N. Cates, Laughton (A), Allison – Frost, Farabee, Tippett – P. Brown, Deslauriers, Desnoyers – Hayes, J. van Riemsdyk.
    Trenér: John Tortorella

    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – Mikkola, Fox, Harpur, Trouba (C), B. Schneider – Tarasenko, Zibanejad, Kreider (A) – Goodrow, Trocheck, Panarin (A) – Lafreniere, Chytil, Kakko – Motte, Vesey.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Chmielewski, McIsaac – Cormier, MacPherson

    Diváci: 19534
    bahis siteleri