Philadelphia – NY Rangers 2:3 (po pr.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | Dallas – Arizona 4:2 (kon.)
Colorado – New Jersey 5:7 (kon.) | Vegas – Carolina 3:2 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 02.03.2023, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Partner:
    56:17 Tyler SEGUIN - 4:2
     
    56:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují branku v oslabení! Po chybné rozehrávce ve středním pásmu se do útoku dostali domácí, a to konkrétně Faksa, který stahovčkou překonal ležícího obránce a Ingramovi jeho střela prošla mezi rukou a tělem a kotouč se zastavil před brankovou čarou, kde do něj rychle klepl TYLER SEGUIN. Asistence: Radek Faksa.
    44:38 Miro HEISKANEN - 3:2
     
    44:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí vývoj utkání na svou stranu, když se zpoza brány Arizony kotouč dostal až na modrou k Millerovi, který ihned přihrál svému kolegovi MIROVI HEISKANENOVI, jehož následnou střelu nešťastně tečoval bránící Fischer a Ingram už následně na změnu směru nestihl zareagovat. Asistence: Colin Miller, Tyler Seguin.
    21:50 Tyler SEGUIN - 2:2
     
    21:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Johnston poslal kotouč na střed útočného pásma Dadonovi, který ihned přihrál do levého kruhu TYLERU SEGUINOVI, jehož rána z první prošla až za záda Ingrama. Asistence: Jevgenij Dadonov, Wyatt Johnston.
    18:43 Roope HINTZ - 1:2
     
    18:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Následné vhazování sice domácí prohráli, ale Robertson rychle dojel pro puk za bránu Arizony, odkud ho okamžitě poslal pod sebe na hokejku ROOPEHO HINTZE, jehož okamžitá střela prošla Ingramovi jeho výstrojí. Asistence: Jason Robertson.
    13:47 Clayton KELLER - 0:2
     
    13:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají přesilovou hru! Na druhý pokus už to CLAYTONU KELLEROVI vyšlo, když hostující útočník dostal z modré čáry ještě jednu šanci a jeho nahození prošlo až do domácí klece, kde Oettinger vůbec nic neviděl. Asistence: Jusso Välimäki, Nick Schmaltz.
    10:28 Barrett HAYTON - 0:1
     
    10:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes uzavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu, odkud se Dallas nemohl dostat, a tak přichází první branka zápasu, protože střelu Välimäkiho z modré čáry srazil bránící Lundkvist mezi kruhy, kde byl zcela volný BARRETT HAYTON, jenž se poté z velmi dobré pozice už nemýlil. Asistence: Jusso Välimäki, Janis Jerome Moser.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Hintz (J. Robertson), 22. Seguin (Dadonov, W. Johnston), 45. Heiskanen (C. Miller, Seguin), 57. Seguin (Faksa) – 11. Hayton (Välimäki, Moser), 14. Keller (Välimäki, Schmaltz)


    Dallas Stars: Oettinger (M. Murray II) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Hakanpää, Lundkvist, R. Suter – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Ja. Benn, W. Johnston, Dadonov – Marchment, Seguin, Dellandrea – Karlström, Faksa, F. Olofsson.
    Trenér: Peter DeBoer

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Välimäki, Stecher, Nemeth, Moser, Söderström, Koljačonok – Maccelli, McBain, Crouse – N. Ritchie, Boyd, Fischer – Keller, Hayton, Schmaltz – O'Brien, Dauphin, Kassian.
    Trenér: Andre Tourigny

    Rozhodčí: Syvret, Brenk – Gibbons, Cherrey

    Diváci: 18 045
    bahis siteleri