Philadelphia – NY Rangers 2:3 (po pr.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | Dallas – Arizona 4:2 (kon.)
Colorado – New Jersey 5:7 (kon.) | Vegas – Carolina 3:2 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 02.03.2023, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Partner:
    61:09 Tom WILSON - 2:3
     
    61:09
    Washington právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Oshie zavezl puk do útočného pásma podél pravého mantinelu, našel přesným pasem TOMA WILSONA před brankovištěm a útočním Capitals nakonec propasíroval kotouč mezi betony Gibsona do sítě za jeho záda. Asistence: TJ Oshie, Alexandr Alexejev.
    44:17 Trevor ZEGRAS - 2:2
     
    44:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ovšem Ducks se dokázali nakonec střelecky prosadit krátce po konci přesilovky! TREVOR ZEGRAS trochu se štěstím dokázal zareagovat na puk, který mířil jeho směrem, natáhl se po něm a udeřil do něj holí, přičemž Kuemper jej při přesunu brankovištěm nezachytil. Asistence: Mason McTavish, Kevin Shattenkirk.
    40:08 Tom WILSON - 1:2
     
    40:08
    Washington právě vstřelil branku!
    A to je bleskový začátek poslední třetiny! TOM WILSON byl postaven mezi kruhy, dostal přihrávku z pravé strany od Van Riemsdyka a střelou z první posílá Capitals do vedení! Asistence: Trevor Van Riemsdyk.
    13:01 Troy TERRY - 1:1
     
    13:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Teprve čtvrtá střela na branku a končí za zády Darcyho Kuempera! TROY TERRY se procpal až na hranu mezikruží a přes obránce poslal přesně mířenou střelu zápěstím k levé tyči, Kuemper puk nedokázal zachytit. Asistence: Trevor Zegras, Cam Fowler.
    08:58 Martin FEHÉRVÁRY - 0:1
     
    08:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Devátá střela Washingtonu ale už končí za zády Gibsona! MARTIN FEHÉRVÁRY si sjel až do levého kruhu, dostal přesný pak od Backstroma a poslal střelou zápěstím puk za záda přesouvajícího se Gibsona! Asistence: Nicklas Bäckström, Dylan McIlrath.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 14. Terry (Zegras, Fowler), 45. Zegras (McTavish, Shattenkirk) – 9. Fehérváry (Bäckström, McIlrath), 41. Wilson (T. van Riemsdyk), 62. Wilson (Oshie, Alexejev)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler (A), Beaulieu, Shattenkirk, Benoit, Colt. White, Harrington – Silfverberg (A), Zegras, R. Strome – McTavish, Terry (A), Max Jones – Vatrano, Leason, Lundeström – Carrick, Grant, Comtois.
    Trenér: Dallas Eakins

    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Jensen, Fehérváry, T. van Riemsdyk, McIlrath, Irwin, Alexejev – Kuzněcov, Wilson, Ovečkin (C) – Oshie (A), Milano, D. Strome – Sheary, Bäckström (A), Cr. Smith – Aube-Kubel, Dowd, Mantha.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Skilliter, Schlenker – Deschamps, Hughes

    Diváci: 14279
    thejrc.org