Philadelphia – NY Rangers 2:3 (po pr.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | Dallas – Arizona 4:2 (kon.)
Colorado – New Jersey 5:7 (kon.) | Vegas – Carolina 3:2 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (po pr.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (0:0, 4:1, 1:2)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 02.03.2023, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    55:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! VOJTĚCH ČIHAŘ zvýšil náskok energetiků na dvě branky. Asistence Jakub Galnor a Tobiáš Pastor.
     
    52:16
    Slavia právě vstřelila branku! Skóre snížil svou trefou TOMÁŠ POLETÍN. Asistence Alex Kubánek.
     
    51:30
    Slavia právě vstřelila branku! DANNY CHLUDIL se dostal k brance a poslal kotouč do volné části branky. Asistence Artur Matějovský a Tomáš Poletín.
     
    39:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energetici se ještě v posledních sekundách třetiny drželi před brankou. I přes natažené hole bránících hráčů se kotouč dostal do kruhu ke střídačkám. Tam byl připraven PAVOL CIPKO a poslal ho poslal do odkryté části branky, kam se Bašta nestihl přesunout. Asistence David Poizl a Kryštof Dyk.
     
    37:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Z individuální akce se stahovačkou prosadil VÍT ZÁHEJSKÝ, který nekompromisně zavěsil pod víko. Asistence Nick Mähler.
     
    36:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Po kombinaci se kotouč dostal k JAKUBOVI GALNOROVI, který se v kruhu rozmáchl a poslal kotouč ke vzdálenější tyčce. Asistence Vít Záhejský a Vojtěch Čihař.
     
    31:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! JAKUB GALNOR poslal kotouč kolem tyčky do Baštovy branky a srovnal skóre.
     
    26:09
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia využívá početní výhodu. Matouš Jan Kucharčík poslal před brankou kotouč na TOMÁŠE POLETÍNA, který trefil odkrytou část branky. Asistence: Matouš Jan Kucharčík a Max Pšenička.

    Marie Valentová

    Branky a nahrávky: 32. Galnor, 36. Galnor (Záhejský, Čihař), 38. Záhejský (Mähler), 40. Cipko (Poizl, Dyk), 56. Čihař (Galnor, Pastor) – 27. Poletín T. (Kucharčík, Pšenička), 52. Chludil (Matějovský, Poletín T.), 53. Poletín T. (Kubánek)


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Oršulák) – Mähler (C), Kůrka, Cipko, Postl (A), Pelikán, Dyk – Zeman, Poizl, Pastor (A), Čihař, Galnor, Váňa, Záhejský
    Trenér: Martin Gombár

    HC Slavia Praha: Bašta (Poletín) – Ciolek, Lorenz, Kubánek (A), Derka, Pšenička, Marek – Grebeníček, Němeček, Kucharčík, Chludil (C), Tittl, Poletín (A), Matějovský, Havlíček, Filip
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Dyršmíd – Matys, Herles
    thejrc.org