Mladá Boleslav – Sparta 0:3 (kon.) | Pardubice – Zlín 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 0:5 (kon.)
Liberec – Plzeň 1:4 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 03.03.2023, 15:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 51. kolo
Partner:
     
    53:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté už proměňují utkání v exhibici. V dalším brejku vedl kotouč Bulka, který naznačil přihrávku, aby si nechal odklouzat beka. Poté předal puk mezi kruhy volnému RENÉ KUBÍČKOVI, který procedil mezi betony Kavana hrací předmět do sítě – 0:5. Asistence: Kryštof Bulka, Radim Handl.
     
    50:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Zdá se, že je hotovo. Smýkal za brankou dobře napadal a obral o kotouč domácího beka, aby následně naservíroval puk před branku úplně volnému MICHALU KUSAKOVI, který z první nad lapačku prostřelil Kavana – 0:4. Asistence: Matěj Smýkal.
     
    38:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté využívají bleskově krátkou dvojnásobnou přesilovku a míří za třemi body. Po vyhraném buly nabil Tůma na střelu KRYŠTOFU BULKOVI, který z první parádní ranou vymetl šibenici Kavanovy branky. Domácí gólman toho přes clonu soupeře moc neviděl – 0:3. Asistence: Tadeáš Tůma.
     
    26:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A hosté vedou už o dvě branky. V rohu hřiště vybojoval Adámek kotouč pro Botoše, který okamžitě přihrávkou kolem beka uvolnil JAKUBA ŠILERA a ten se ranou z první po ledě trefil přesně mezi Kavanovy betony – 0:2. Asistence: Jan Botoš, Matyáš Adámek.
     
    10:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté se ujímají vedení. Domácí propadli na vlastní modré čáře a Energie pádila do přečíslení. Csabi žabičkou přes hokejku Eicha našel volného KRYŠTOFA BULKU, který mu ještě chtěl osamocen před brankou vracet pas, ale kotouč prošel pod betonem Kavana po lehké teči přímo do sítě – 0:1. Asistence: Adam Csabi, Jakub Anton.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 11. Bulka (Csabi, Anton), 27. Šiler (Botoš, Adámek), 39. Bulka (Tůma), 51. Kusak (Smýkal), 54. Kubíček (Bulka, Handl)


    HC Kometa Brno: Kavan (Fajmon) – Ulbricht, Svoboda, Bůžek, Eich, Kuswito, Řehák (C), Fajmon – Šantora, Bárta, Boltvan, Linka, Panasenko, Bělohlav, Masař, Cakl, Nesvadba, Otava, Zembol, Rakus.
    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Pavlovic) – Smýkal, Kubíček, Beran, Zolnaj, Vogel, Krajčík, Tůma, Bulka, Anton – Varvařovský, Adámek, Šlechta, Šiler, Botoš (C), Handl, Csabi, Kusak, Váňa.

    Rozhodčí: Maršálek, Grygera – Vašíček, Blažek
    ocianews.com