Boston – Buffalo 7:1 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 3:5 (kon.)
Tampa – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Detroit – Seattle 4:5 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:5 (kon.)
Calgary – Toronto 1:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 1:2 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 3:6 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Montreal Canadiens
Pátek 03.03.2023, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:39 Denis GURJANOV - 3:2
     
    49:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Z gólově chudého zápasu je najednou divoká přestřelka! Savard v poklidu rozehrál Mathesonovi, jenž u červené čáry posunul puk směrem k DENISI GURJANOVOVI. Ruský útočník dlouho neváhal a přílepem do vzdálenější šibenice vstřelil první gól po trejdu z Dallasu! Asistence: Michael Matheson, David Savard.
    48:30 Anže KOPITAR - 3:1
     
    48:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další gól Kaliforňanů! Mike Hoffman zazmatkoval pod tlakem u mantinelu. Přišel o puk a ten se prostřednictvím Byfieldovy přihrávky z krátkého mantinelu objevil u ANŽEHO KOPITARA. Zkušený Slovinec rychle zamířil k pravé tyči a kotouč se vyhnul lapačce Jake Allena. Asistence: Quinton Byfield.
    47:27 Gabriel VILARDI - 2:1
     
    47:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí stav na 2:1! Hned tři muži v černém čekali v mezikruží na přihrávku od Roye. Ve velkém mumraji se nejlépe ze všech zorientoval GABRIEL VILARDI. Dal si puk na forhend a zvedl ho pod střechu Allenovy branky. Asistence: Matt Roy, Sean Durzi.
    27:42 Alex IAFALLO - 1:1
     
    27:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Podruhé během krátké doby se Kings dostali do šance přímo z vhazování! ALEX IAFALLO ho pomohl vyhrát Lizotteovi a po dobře provedené přihrávce od Vilardiho zvedl puk mezi tyčku a pravé rameno Jakea Allena. Asistence: Gabriel Vilardi.
    09:14 Josh ANDERSON - 0:1
     
    09:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Kanadský tým dává první gól z akce, která rozhodně neproběhla podle plánu! Suzuki chtěl přebíjet z levého kruhu do pravého k Hoffmanovi. Bránící Mikey Anderson měl zase v úmyslu vyhodit puk z předbrankového prostoru, jenže tím trefil JOSHE ANDERSONA a kotouč se odrazil mezi Copleyho betony. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 28. Iafallo (Vilardi), 48. Vilardi (M. Roy, Durzi), 49. Kopitar (Byfield) – 10. Jos. Anderson, 50. Gurjanov (Matheson, Savard)


    Los Angeles Kings: Copley (Korpisalo) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Gavrikov – Kempe, Kopitar (C), Byfield – L. Andersson, Danault (A), Fiala – Vilardi, Lizotte, Iafallo – Kaliyev, Kupari, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – J. Barron, Matheson, Savard, Guhle, Edmundson (A), Harris, Kovacevic – Gurjanov, Suzuki (C), Hoffman – Jos. Anderson (A), Drouin, Harvey-Pinard – Ylönen, Dvorak, R. Pitlick – Belzile, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: Dwyer, Schlenker – Knorr, Brisebois

    Diváci: 16 974
    bahis siteleri