Havířov – HK MD Šumperk 5:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:8 (3:0, 1:4, 1:4)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 03.03.2023, 18:00 • Gascontrol aréna, Havířov • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    59:03
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují do prázdné branky. Z rohu obranného pásma vypálil přes všechny čáry TOMÁŠ MINAŘÍK a puk zapadl do odkryté branky Havířova.
    Asistence: Miroslav Slováček.
     
    50:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali nyní využít dvojnásobnou přesilovku a snižují na rozdíl dvou branek. Navíc bude Havířov pokračovat v klasické přesilovce. Po pěkné souhře na jejímž konci byl OLAF WLODARA končí puk za zády Ryšavého.
    Asistence: Adam Middleton, Jakub Urbančík.
     
    46:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hra Havířova se úplně rozpadla a hosté se znovu prosazují po rychlé akci. V akci dva na jednoho si vyměnil puk Tomeš s ONDŘEJEM ŠOTKOVSKÝM a ten dokázal prostřelit zakončením u levé tyčky Michalíka.
    Asistence: Tobias Tomeš.
     
    43:17
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují znovu. To je už šestá branka v řadě. Z levého kruhu vystřelil NICKOLAS MIŠKOVSKÝ a puk propadl Smolkovi překvapivě až za záda. U této branky asi nemá havířovský brankář čisté svědomí a nechává se střídat. Nicméně hosté jsou nyní na koni.
    Asistence: Milan Křivohlávek.
     
    42:33
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté otáčí z 0:4 na 5:4 ve svůj prospěch po využité přesilové hře. Tak to je neskutečný obrat hostujících Draků. K volnému puku se dokázal dostat DAVID CEKR, který ho dorazil za bezmocného Smolku.
    Asistence: Ondřej Šotkovský, Tomáš Minařík.
     
    37:08
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hostujícímu týmu se podařilo něco, čemu málokdo věřil. Je vyrovnáno. Puk dokázal vybojovat u mantinelu MIROSLAV SLOVÁČEK, dostat se až před branku a bekhendem prostřelit Smolku. Havířov teď svým nedůrazem umožnil hostům vyrovnat.
    Bez asistence.
     
    35:30
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk je definitivně zpátky v utkání. Z rychlé akce se dokázal dostat po střele Slováčka k dorážce ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ, který dostal puk za záda Smolky. Hosté nyní dokáží využívat své šance, což se jim v první třetině nedařilo.
    Asistence: Miroslav Slováček.
     
    28:38
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    A parádní individuální akce na druhé straně – to byla pohledná branka Šumperka. Puk se dostal k DAVIDU CEKROVI, který se dokázal otočkou zbavit soupeře, zajet před branku a zakončit bekhendem přesně za Smolku.
    Asistence: Tobias Tomeš.
     
    23:38
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté dokázali velmi rychle na tuto branku reagovat nenápadnou akcí, která ale končí brankou. Puk z hole NICKOLASE MIŠKOVSKÉHO propadl Smolkovi někde mezi výstrojí až do branky.
    Bez asistence.
     
    23:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hra 4 na 4 více svědčila Havířovu, který dává čtvrtou branku! Ryšavý pouze vyrazil puk po jedné ze střel před sebe, puk si vzal Plevka, zajel za branku a před brankou našel volného ADAMA MIDDLETONA, který už neměl problém zamířit nahoru před bezmocného brankáře Ryšavého.
    Asistence: Jakub Plevka, Jakub Kalina.
     
    11:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká paráda ze strany Havířova. Akce na zlatou helmu v podání PAVLA MAKOVCE, který si najel do pásma, dokázal se obtočit kolem pravé tyčky a zasunout puk za záda hostujícího brankáře. Velmi rychle je to už o tři branky.
    Asistence: Patrik Mikula.
     
    10:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Trochu kruté pro hosty, ale Havířov nakonec přesilovku dokázal využít. A to i bez nějakého tlaku, spíše z klasické akce. Puk se dostal k JAKUBU URBANČÍKOVI, který zamířil a trefil se někde nad vyrážečku Ježka do pravého horního růžku. Pro Urbančíka je to už druhá dnešní branka.
    Asistence: Adam Middleton.
     
    03:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to ale domácím vyšlo. Po přihrávce Siekierky se ke střele z vrcholu kruhu dostal znovu JAKUB URBANČÍK, který tentokráte prostřelil Ježka zřejmě někde nahoru nad ramena.
    Asistence: Mateusz Siekierka.
    Marken.cz

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 4. Urbančík (Siekierka), 11. Urbančík (Middleton), 12. Makovec (Mikula), 24. Middleton (Plevka, Kalina), 51. Wlodara (Middleton, Urbančík) – 24. Miškovský, 29. Cekr (Tomeš), 36. Šotkovský (Slováček), 38. Slováček, 43. Cekr (Šotkovský, Minařík), 44. Miškovský (Křivohlávek), 47. Šotkovský O. (Tomeš), 60. Minařík (Slováček)


    AZ Havířov: Smolka (Michalík) – Lazár, Wlodara, Bílek, Valouch, Brančík, Kreutz, Kalina – Plevka, Middleton, Kolat, Pohl, Mikula, Lipka, Lajoš, Siekierka, Urbančík, Jelének, Makovec
    HK Mladí Draci Šumperk: Ježek (od 9. Ryšavý) – Slabý, Křivohlávek, Cekr, Netolický M., Minařík – Miškovský, Najman, Szabó, Slováček, Tomeš, Bařica, Ševčík, Haas, Šotkovský, Netolický O.

    Rozhodčí: Michael Hranoš — Michal Vengřín, Michal Frais
    thejrc.org