Košice – Spišská N. Ves 3:0 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 4:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – HC Slovan 3:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:2 (kon.) | Zvolen – Prešov 7:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HK Nitra
sk Pátek 03.03.2023, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hostia síce dohrali zápas v útočnom pásme a vytvorili si zaujímavý tlak, ktorý však už nič nepriniesol, a tak sa Trenčín v domácom prostredí raduje z triumfu 4:2 a definitívne si tým zaistil, že ich Nitra v tabuľke nepreskoči a zároveň a zároveň ešte môže zabojovať o ôsme miesto, pretože na Poprad pred posledným zápasom stráca iba jeden bod. Naopak Nitra ešte bude musieť potvrdiť svoju desiatu priečku, ktorá im zaručuje osemfinálovú baráž a k tomu im stačí neprehrať doma s Liptovským Mikulášom. To je odo mňa všetko, ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera! (20:37:03)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:15
    Hostia už riskovali dlhšie v hre bez brankára, ale kontaktný gól sa im nepodarilo streliť a O´Connor sa vráti do bránky, pretože sa vhadzuje v stredovom kruhu.
     
    55:45
    Nitra dala gól! Hostia sa však ešte nechcú úplne vzdať a využívajú aj ďalšiu presilovú hru zásluhou JAKUBA LACKU, ktorý sa presadil v priestoroch medzi kruhmi! Asistencie: Tvrdoň, Gill
     
    54:28
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Dalecký – 2 min., podrazenie.
     
    53:12
    Trenčín dal gól! Hostia sú opäť potrestaní pre svoju nedisciplinovanosť, pretože Trenčín po druhýkrát využil početnú prevahu o dvoch mužov, keď VILIAM ČACHO najprv po peknej diagonálnej prihrávke od Tourignyho trafil tyčku, ale po druhýkrát sa už nemýlil! Asistencie: Tourigny, Petráš
     
    52:52
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Gajdoš – 2 min., krosček.
     
    51:17
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Tvrdoň – 2 min., sekanie.
     
    48:59
    Nitra dala gól! Zlepšený výkon hostí v tretej tretine viedol k rýchlemu využitiu presilovej hry, keď Krivošíkove nastrelenie Honzík betónom vyrazil do priestoru, kde bol pripravený presne zakončiť JOZEF BALÁŽ a zmaril šancu na čisté konto svojmu bývalému spoluhráčovi! Asistencie: Krivošík, Tvrdoň
     
    48:53
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Starosta – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    46:51
    Bajtek vyskúšal vystreliť z medzi kruhov, ale jeho zakončenie smerovalo len do stredu a Honzíkovi nenarobilo väčšie problémy.
     
    46:32
    Sojčík rýchlo zaviedol puk do útočného pásma a svoju individuálnu akciu zakončil ľahkou strelou pre O´Connora.
     
    45:58
    Solenský s jednoduchým nahodením z uhla na Honzíka, takže hostia budú pokračovať v útočnom pásme, ale naďalej nepôsobia v ofenzíve nebezpečne.
     
    45:07
    Sýkora zakončoval z otočky, ale jeho bekhendová strela z ťažkej pozície nemala šancu na úspech a Honzík stále drží nulu.
     
    44:00
    Úvod tretej tretiny prebieha v pokojnom tempe a domáci v krátkom časovom slede dvakrát vyhodili puk na zakázané uvoľnenie.
     
    41:03
    Fantastický zákrok O´Connora lapačkou, ktorý doslova uchmatol takmer istý gól Daleckému pri dorážke z tesnej blízkosti.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sa obraz hry nezmenil, okrem úvodu, keď hostia mohli streliť kontaktný gól. Stal sa však opak, tretí gól domácich pridal Tourigny a odvtedy nasledovali štyri vylúčenia na strane hostí, takže Nitra ani nemohla pomýšľať na možné vrátenie sa do hry. Tretia tretina sa začne o 19:52.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 6. Sojčík (Šťastný, Flick), 11. Petráš (Čacho, Tourigny), 24. Tourigny, 54. Čacho (Tourigny, Petráš) – 49. Baláž (Krivošík, Tvrdoň), 56. Lacka (Tvrdoň, Gill)


    HK DUKLA Trenčín: Honzík(Borák) – Tourigny, Starosta, Dalecký, Čacho, Petráš – Nemčík, Pietroniro, Drábek, Flick, Thelin – Martiška, Ozols, Šťastný, Sojčík, Hudec – Kupec, Obdržálek, Jakubec, Krajčovič
    Trenér: R. Döme

    HK Nitra: O´Connor(Kašík) – Mezei, Green, Bajtek, Baláž, Krivošík – Gajdoš, Bodák, Sýkora, Gill, Lacka – Stacha, Vitaloš, Tvrdoň, Buncis, Elmer – Pupák, Knies, Solenský, Čederle
    Trenér: A. Stavjaňa

    Rozhodčí: M. Žák – M. Štefik
    bahis siteleri