Columbus – Seattle 2:4 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Carolina 1:6 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.)
NY Islanders – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:2 (kon.) | Dallas – Colorado 7:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:8 (1:3, 0:1, 0:4)
HC Hvězda Praha
Sobota 04.03.2023, 16:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 22. kolo
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod se rozloučil s nejvyšší soutěží hodně nepovedeně, když doma podlehl Hvězdě Praha vysoko 1:8. Hosté vyhráli naprosto zaslouženě a ideálně se naladili na tuhé záchranářské boje, které svedou s Litvínovem. Ode mě je to z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu! Na shledanou! (18:19:05)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Brankář Poustka si ještě připsal dobrý zákrok lapačkou, když zneškodnil hodně nepříjemnou střelou z prostoru pravého kruhu.
     
    58:37
    Hvězda právě vstřelila branku! Tak domácí inkasují ještě jednu branku a dnes utrpí opravdu vysokou porážku! Jakub Foltýn od hrazení ve středním pásmu narýsoval dobrý pas na rozjetého ADAMA SUKA, jenž ujel havlíčkobrodské obraně do samostatného úniku, sjel si až k bráně a i s trochou štěstí procedil puk mezi Poustkovými betony do sítě! Bez asistence..
     
    58:26
    Bruslaři odrazili další útok soupeře a znovu se tlačí do ofenzivy.
     
    57:50
    Mrtka pálil hned dvakrát z mezikruží, ale v obou případech si vylámal se svým zakončením zuby na pozorném brankáři Houdkovi, který dál drží šestibrankový náskok hostů.
     
    57:32
    Havlíčkovu Brodu právě probíhají poslední minuty v Extralize dorostu. Ještě se snaží vstřelit alespoň jednu branku, ale nedaří se mu to.
     
    56:53
    Domácí mohli ještě alespoň částečně zmírnit už tak nepříjemný debakl! Kozlík střílel z bezprostřední blízkosti, jenže nedokázal prostřelit brankáře Houdka, který se skvěle roztáhl ve svém brankovišti a zamezil jisté pohromě!
     
    55:53
    Hráči bojují o puk u hrazení havlíčkobrodského pásma.
     
    55:26
    Hvězda Praha se vydala po delší době k dalšímu útočnému výpadu, jenže nebylo z toho vůbec nic. Píská se ofsajd.
     
    54:18
    Parta z Kotliny ještě bojuje as drží se v útočném pásmu. Hosté se však účinně brání a soupeře moc nepouštějí k ohrožení gólmana Houdka.
     
    53:08
    Havlíčkův Brod se ještě snaží s hodně nepříznivým stavem něco udělat, ale už na to nemá moc fyzických ani psychických sil. Hosté hrají ve velké pohodě a utkání mají plně pod kontrolou.
     
    51:24
    A další šance hostů! Z levé strany vypálil v kruhu Dohnal, jehož ránu si brankář Poustka pohlídal a kotouč schoval do své lapačky.
     
    50:54
    Hvězda právě vstřelila branku! Havlíčkobrodští mladíci se dopustili další chyby a Hvězda je znovu nekompromisně potrestala! JEGOR SURKOV předvedl vzorný důraz a dobrou orientaci, když vyšťouchl kotouč hned dvěma protihráčům ve středním pásmu, rukavicí si sklepl puk před sebe a udělal to v samostatném úniku geniálně, když si hezkým blafákem položil brankáře Poustku na led a pohodlně zasunul zblízka kotouč za jeho záda! Asistence: Adam Suk.
     
    50:38
    Dubnovi svěřenci se vydali do útočného pásma, jenže při přechodu přes modrou čáru se nevyvarovali postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    50:14
    Parta z Kotliny ustála oslabení bez úhony, ale i nadále čelí tlaku rozjetého soupeře.
     
    49:53
    Hvězda už je zpět v útočných pozicích, jenže svádí četné souboje v blízkosti hrazení a do zakončení se nemůže probít.
     
    49:34
    A znovu Bruslaři vybojovali kotouč a vyvezli ho až do útočného pásma, čehož využili ke střídání.
     
    49:15
    Domácí hokejisté získali kotouč a osvobodili se vyhozením.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Koubek (Hospodka, Mrtka) – 2. Doležel (Brož, Holas), 8. Kulich (Štefík, Foltýn), 16. Štefík (Doležel, Brož), 33. Doležel (Kulich, Štípek), 42. Brož (Kulich, Doležel), 43. Suk (Foltýn), 51. Surkov (Suk), 59. Suk


    BK Havlíčkův Brod: Poustka (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Koubek, Křížek, Nový – Chromý, Frühbauer, Kraučuk – Teml, Hospodka, Kozlík
    Trenér: Miroslav Duben

    HC Hvězda Praha: Tomeš (33. Houdek) – Novák, Beňo (A), Štefík, Holas, Vrabec, Foltýn, Tomka – Brož, Doležel, Bláha, Štípek, Suk, Kulich, Dohnal (A), Ducháček (C), Surkov
    Trenér: Josef Reigl

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jan Řezníček, Filip Šesták

    Diváci: 102
    thejrc.org