Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:3 (kon.) | Plzeň – Jihlava 3:4 (po pr.)
Vítkovice – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Třinec – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 10.03.2023, 13:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 53. kolo
Partner:
     
    54:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši na rozdíl od Mountfieldu nabídnutou příležitost využili. VOJTĚCH MALÍNEK poslal z úhlu kotouč před branku, kde se ze skrumáže odrazil až za čáru – 1:5. Asistence: Vojtěch Polák, Jakub Hruška.
     
    35:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nádherný hokejový moment do Zlaté helmy v podání VOJTĚCHA POLÁKA! Ten si převzal kotouč ve svém vlastním pásmu, poté hladce přejel až do útočné zóny. Tam se skvělou kličkou zbavil všech hráčů soupeře a vyrazil vstříc Janu Kasalovi. Poté mu lehce utekl puk a už to vypadalo, že se mu nepovede zakončit. Z úhlu se rozhodl pro zakončení á la Tomáš Hertl, prohodil si kotouč mezi nohami a nádherně ho poslal do šibenice hradecké branky, nedal gólmanovi Mountfieldu šanci. Opravdu překrásný hokejový moment – 1:4. Asistence: Dominik Forst.
     
    31:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté vsítili svou třetí trefu v utkání! Vojtěch Hradec poslal do samostatného úniku MATĚJE GARDOŇA. Ten zakončil kličkou do forhendu a přehodil beton strážce východočeského brankoviště – 1:3. Asistence: Vojtěch Hradec, Šimon Němec.
     
    26:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi zanedlouho snižují! Matěj Leden zpoza klece našel, v mezikruží volného, LUKÁŠE PAJERA, jenž do této pobídky šikovně nastavil hůl a puk se doklouzal za brankovou čáru – 1:2. Asistence: Matěj Leden, Petr Moravec.
     
    24:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři odskakují do dvoubrankového vedení! Dělovku od modré čáry Jan Kasal vyrazil nad sebe a nevěděl, kde je touš. Ten si po dopadu našel až VOJTĚCH MALÍNEK, jenž jej po zemi zblízka dopravil na místo určení. Asistence: Vojtěch Polák, Vojtěch Vochvest.
     
    08:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté dávají zasloužený gól a ujímá se vedení! Petr Šachl vyslal do úniku ŠTĚPÁNA VIMMERA, který frnknul domácí obraně a přesným zakončením ke vzdálenější tyči se nemýlil – 0:1. Asistence: Petr Šachl, Jakub Hrouda.
    Marken.cz

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 27. Pajer (Leden, Moravec) – 9. Vimmer (Šachl, Hrouda), 25. Malínek (Polák, Vochvest), 32. Gardoň (Hradec, Němec), 36. Polák (Forst), 55. Malínek (Polák, Hruška)


    Mountfield HK: Kasal (41. Mrázek) — Táborský, Fiala, Havlíček (C), Hrbek, Žaba, Boukal, Bezpalec — P. Moravec, Leden, Pajer, Michal Beneš (A), Brožek, Novotný, Matěj Beneš, Vencl, Prášek.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    BK Mladá Boleslav: Forst (Hora) — Vlasák, Hrouda (A), Vochvest, Němec, T. Moravec (C), Šachl, Vítek, Zvagulis, Hruška, Polák, Mojsejev, Gardoň, Malínek, Hradec (A), Vimmer.
    Trenér: Lukáš Zörkler

    Rozhodčí: Úlehla, Pilný — Lučan, Roischel

    Diváci: 123
    thejrc.org