Plzeň – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:6 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 6:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Sparta – Jihlava 6:3 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (0:0, 4:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 11.03.2023, 13:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 54. kolo
Partner:
     
    58:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši ještě na závěr využívají přesilovku a snižují na 2:6 ze svého pohledu, což pro ně může být alespoň malou útěchou. Filip Kříž našel lépe postaveného PETRA GAJDU, který se trefil za záda bezmocného Kasala. Asistence: Filip Kříž, Mikuláš Jenčovský.
     
    55:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šestý gól v liberecké síti. Lukáš Pajer vyslal dopředu Jaroslava Práška, který našel ještě lépe postaveného PETRA MORAVCE. Ten neměl problém se zakončením do odkryté klece – 6:1. Asistence: Jaroslav Prášek, Lukáš Pajer.
     
    46:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se prosazuje popáté v dnešním mači a poprvé dokonce ve vlastním oslabení. LUKÁŠ PAJER ujížděl s Matějem Novotným ve dvou na jednoho a první jmenovaný to vzal na sebe. Udělal dobře, jelikož jeho prudká střela zápěstím zapadla přesně pod břevno – 5:1. Bez asistence.
     
    39:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield znovu střílí dva rychlé góly po sobě. Matěj Beneš našel ze strany své dvojče MICHALA BENEŠE, který z mezikruží trefil ukázkově pod horní tyč – 4:1. Asistence: Matěj Beneš, Matěj Havlíček.
     
    38:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    DAVID BROŽEK hraje svůj zápas a střílí už druhý gól. Sám před Krátkým se vůbec nerozpakoval a propálil ho pod horní tyč – 3:1. Asistence: Matěj Novotný.
     
    29:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce snižují na rozdíl jednoho gólu. Tadeáš Vološín našel nahrávkou MIKULÁŠE JENČOVSKÉHO, který z dorážky trefil prostor mezi tyčkou a gólmanem – 2:1. Asistence: Tadeáš Vološín, Michal Koštoval.
     
    26:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Uběhlo pouhých 35 sekund a už je to o dva. Na konci pěkné souhry Lvů stál méně častý střelec ŠIMON TÁBORSKÝ, který po úniku Jaroslava Práška podél mantinelu a jeho pěkné nahrávce překonal Krátkého – 2:0. Asistence: Jaroslav Prášek, Matěj Beneš.
     
    26:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale DAVID BROŽEK může radovat, jelikož jeho únik končí gólem. Domácí forvard si najel před Krátkého a bekhendem mu trefil lapačku, ovšem už za brankovou čárou, a tak jde Mountfield do vedení 1:0. Asistence: Matěj Novotný.
    Marken.cz

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 27. Brožek (Novotný), 27. Táborský (Prášek, Matěj Beneš), 39. Brožek (Novotný), 40. Michal Beneš (Matěj Beneš, Havlíček), 47. Pajer, 56. Moravec (Prášek, Pajer) – 30. Jenčovský (Vološín, Koštoval), 59. Gajda (Kříž, Jenčovský)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Bezpalec, Havlíček (C), Hrbek, Žaba, Táborský, Boukal – Michal Beneš (A), Brožek, Moravec, Leden, Novotný, Matěj Beneš (A), Pajer, Vencl, Prášek.
    Trenér: Jiří Janoušek

    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Hambálek) – Culek, Meisel, Koštoval, Hladík (A), D. Pérez, Ehrenberger, Duschka – Hois, Gajda, Jenčovský (C), Janata, Kofroň, Kříž, Vološín, J. Pérez (A), Jansa, Hrabčák.
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Sýkora, Jaroš – Klouček, Dědek

    Diváci: 66
    thejrc.org