Colorado – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
HC Tábor
7:4 (2:1, 3:2, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 23.03.2023, 15:00 • Tábor - Zimní stadion • Extraliga dorostu - baráž • 1. kolo
Partner:
    60. DOHNAL - 7:4
     
    60
    Tábor právě vstřelil branku! Gól do prázdné branky, domácí ujeli dva na jednoho, vyměnili si kotouč a do odkryté klece při power play Vsetína zakončil FILIP DOHNAL. Asistence: Dominik Vlček
     
    60
    Tábor právě vstřelil branku! Tábor právě vstřelil branku! Gól do prázdné branky dává DOMINIK VLČEK. Ten ujel hostující obraně a puk zasunul do odkryté klece, Vsetín hrál power play. Vlček tak vsítil hattrick v dnešním utkání. Mladý borec. Asistence: Petr Pospíchal, Filip Dohnal.
     
    56
    Hráč Vsetína ujížděl sám na branku v oslabení a mohla se opakovat situace z dřívější doby utkání, kdy Valaši dokonce vsítili gól v početní nevýhodě, teď tomu tak nebylo a to díky skvělému zákroku Šrámka.
     
    56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Herman – 2 min., nedovolené bránění.
    51. OSTRČIL - 5:4
     
    51
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetínský hráč v oslabení procedil kotouč u první tyče nad ramenem brankáře a snižuje tak na 4:5. Autorem branky je TOBIÁŠ OSTRČIL. Asistence: Marek Stodůlka.
     
    50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Žárský – 2 min., hákování.
     
    47
    Jeen ze VSetínských odzbrojil beka a málem se dostal do protiútoku, pak mu ale podklouzla brusle, asi stržená hrana na brusli a do brejku se nedostal. Škoda. Hosté mohli v oslabení zahrozit.
     
    46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kovář – 2 min..
     
    Další třetina začne přibližně v 16:36.
     
    34
    To bylo hokejové! Tábor sehrál akci od modré mezi kruhy a odtud přišla střela, ale Kroupu v bráně nepřekvapila.
    31. BAČO - 5:3
     
    31
    Tábor právě vstřelil branku! Bačo z trestné lavice vylezl, dostal krásně pu na hokejku, uaploval k brance a krásným, ale opravdu krásným blafákem do bekhendu zvyšuje na 5:3. Autorem branky je ANTONÍN BAČO. Asistence: Marek Bouška.
     
    29
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Bačo – 2 min..
    29. MIKLAS - 4:3
     
    29
    Vsetín právě vstřelil branku! Aby toho nebylo málo Valaši snižují na 3:4. S brankami se roztrhl pytel. Vsetín na třetí branku nečekal dlouho. Autorem branky je DAVID MIKLAS. Asitence: Filip Kovář, Filip Vlk.
    26. Pospíchal J. - 4:2
     
    26
    Tábor právě vstřelil branku! Tábor na nic nečeká a sází branky jako borovice. Vsetín byl myšlenkami ještě někde mimo a obdržel už čtvrtou branku. Autorem branky je JAN POSPÍCHAL. Asistence: Jan Hlavín.
     
    26
    Obrovská šance Tábora. Tváří v tvář brankáři se tam ocitl jeden z útočníků, brankář ho však vyčapal lapačkou.
    25. VLČEK - 3:2
     
    25
    Tábor právě vstřelil branku! Jenže Tábor odpovídá a znovu přetáčí skóre na svou stranu. Autorem branky je DOMINIK VLČEK, který dnes už dává svojí druhou branku a potvrzuje parádní formu. Asistence: Petr Pospíchal, Adam Suchan.
    23. STODŮLKA - 2:2
     
    23
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín srovnává krok! Autorem branky je kapitán MAREK STODŮLKA. Přihrávka zpoza branky na modrou, popojetí, krásný pas na pravé křídlo a to poslalo puk na první tyč pod lapačku. Asistence: Jakub Frolo, Yannick Windegger.
     
    Dnešní utkání sleduje 250 diváků.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:51.
    19. KOLÁČEK - 2:1
     
    19
    Vsetín právě vstřelil branku! Tak to bylo rychlé využití přesilovky. Valaši ihned po buly pálí a snižují na 1:2 z jejich pohledu. Autorem branky je ADAM KOLÁČEK. Asistence: Yannick Windegger, Tadeáš Pala.
     
    19
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Vrba – 2 min., sekání.
    14. MOHYLA - 2:0
     
    14
    Tábor právě vstřelil branku! Autorem branky je ROMAN MOHYLA. Mohyla se dostal do nebezpečných pozic pro gólmana a puk poslal za jeho záda, domácí navyšují skóre a vedou už 2:0.
     
    12
    Buly pro domácí, dvě dorážky na Kroupu, ten ale svými zásahy podržel ROBE. Výtečný počin mladého brankáře.
     
    10
    Už už se dostával jeden z Valachů do brejku a mohl jít dokonce sám na branku, obranným zákrokem mu však puk sebral domácí obránce.
     
    8
    Ostrčil střílí z pravé strany, Kroupa vyráží vyrážečkou, u dorážky nikdo, hosté udrželi počet inkasovaných branek na číslu 1.
     
    4
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Koláček – 2 min., krosček.
    1. VLČEK - 1:0
     
    1
    Tábor právě vstřelil branku! Máme tu první gól zápasu. Táborský účet zakládá hráč s číslem 89 DOMINIK VLČEK. Domácí tak využívají přesilovou hru a vedou 1:0. Střela od modré, odraz od mantinelu a zametení touše do branky, toť v souhrnu první gól Tábora. Asistence: Filip Dohnal, Marek Bouška.
     
    1
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Koláček – 2 min., vražení na hrazení.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 1. Vlček (Dohnal, Bouška), 14. Mohyla, 25. Vlček (P., Suchan), 26. Pospíchal J. (Hlavín), 31. Bačo (Bouška), 60. Vlček (Pospíchal P., Dohnal), 60. Dohnal (Vlček) – 19. Koláček (Windegger, Pala), 23. Stodůlka (Frolo, Windegger), 29. Miklas (Kovář, Vlk), 51. Ostrčil (Stodůlka)


    HC Tábor: Šrámek (Ferdus) – Šťastný, Mašek, Céza, Bouška, Jaroš, Bačo, Honzík – Dohnal, P. Pospíchal (C), Vlček, J. Pospíchal, Mohyla (A), Vrba, Hlavín, Suchan, Němeček, Křepelka
    Trenér: Arpád Györi

    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Uhrin) – Sadílek, Stodůlka (C), Herman, Kučný (A), Zeťák, Kotrla, Pala – Bartoněk, Žárský, Ostrčil MIklas, Koláček, Frolo, Drábek, Windegger, Kovář, Vlk
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Kohoutek, Maršálek – Kráĺ, Augusta

    Diváci: 250
    bahis siteleri