Kolín – Kladno 5:2 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 23.03.2023, 18:00 • Zimní stadion města Kolín. • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:52
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Další gól do prázdné branky, Kolín vyhraje 5:2. Prosadil se MATĚJ MORONG.
     
    58:37
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Na ledě jsou čepice, LUKÁŠ PAJER ujel všem a střílí svůj třetí gól v zápase. Jaromír Jágr jen koukal. Kolín si pravděpodobně uzme výhru!
     
    55:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se nevzdávají a snižují, mezi beky se procpal JAROMÍ PYTLÍK, který blafákem se štěstím procpal puk přes Soukupa. Ještě to bude drama. Dokáže Kladno srovnat?. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    43:48
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hradečtí junioři se hlásí na scénu a říkají si o šanci pod Bílou věží! Kozlové jdou do vedení 3:1, tentokrát se o to postaral PETR MORAVEC, který s pukem na levém křídle nic nevymýšlel a vypálil na zadní tyč.
     
    32:26
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín má dvougólového střelce, a je jím LUKÁŠ PAJER, který při hře čtyři na čtyři dorazil puk na brankovišti za bezmocného brankáře Brízgalu. Do volného prostoru dostal puk Naar, který pálil a Pajer následně dorazil puk! Asistence: Jakub Naar, Ján Niko.
     
    15:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Parádní kombinace druhého kolínského útoku a Kolín srovnává. Moravec a Sklenář si několikrát vyměnili puk v pravém rohu a Sklenář pak našel někde mezi slotem a pravým kruhem LUKÁŠE PAJERA, který vymetl horní růžek. A místní tribuny bouří. Druhý kolínský útok se zatím jeví nejlépe, tedy alespoň mi to tak přijde, že stačí Kladnu nejvíce.. Asistence: Jakub Sklenář a Petr Moravec.
     
    09:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se ujímají zaslouženého vedení. Po vytrvalém tlaku a velké skrumáží před bránou s k nahození dostal zadák Martin Kehar, jehož střelu před brankou tečoval ONDŘEJ BLÁHA mimo dosah gólmana. Jakub Soukup mezi tyčemi byl následně bez šance. Kladno vede. A zaslouženě. Asistence: Martin Kehar.

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 16. Pajer (Sklenář, Moravec), 33. Pajer (Naar), 44. Moravec, 59. Pajer, 60. Morong – 10. Bláha (Kehar), 56. Pytlík (Slováček)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Gaspar, Čáp, Piegl (A), Kukla, Naar, Niko, Hampl, Jelínek – Novák, Koukal (C), Král (A) – Sklenář, Moravec, Pajer – Šedivý, Morong, Lang – Síla, Matějček, Gajda.
    Trenér: Petr Martínek.

    Rytíři Kladno: Brízgala (Jordán) – Babka, Kehar, Ticháček, Sotnieks, Veber, Slováček – Kubík, Plekanec (C), Jágr – Brodecki, Beran, Indrák – M. Procházka, Zikmund (A), Filip – Michnáč, Pytlík, Bláha.
    Trenér: Otakar Vejvoda.

    Rozhodčí: I. Procházka, Bernat – Hnilička, Tasch.

    Diváci: 2 708.
    thejrc.org