Carolina – Boston 3:4 (0:2 po s.n.) | Nashville – Toronto 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:4 (kon.)
Los Angeles – St. Louis 7:6 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
7:6 (5:1, 0:3, 2:2)
St. Louis Blues
Pondělí 27.03.2023, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Jordan KYROU - 7:6
     
    59:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tato přestřelka bude napínavá až do závěrečných sekund! Schenn vyndal puk z pravého kruhu k napřaženému JORDANU KYROUOVI. Jeho volej hráči Kings hned dvakrát tečovali a na to mohl Copley jen těžko reagovat. Asistence: Brayden Schenn, Torey Krug.
    48:50 Drew DOUGHTY - 7:5
     
    48:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí přetavili i svou čtvrtou přesilovku v gólovou radost! DREW DOUGHTY propálil Binningtona od modré čáry. Brankáři Blues v nejdůležitější okamžik překážela pohyblivá clona Scandelly a Vilardiho.
    48:11 Kasperi KAPANEN - 6:5
     
    48:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    KASPERI KAPANEN byl Doughtym vytlačován do středního pásma. Puk se mu ale povedlo udržet na modré čáře a zkušený obránce Kings ho poté neuhlídal, když Bučněvič finskému hráči přichystal puk na nechytatelnou střelu z pravého kruhu. Asistence: Pavel Bučněvič, Nick Leddy.
    44:37 Adrian KEMPE - 6:4
     
    44:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Parayko udělal chybu vedle vlastní branky. Namazal Gavrikovovi a ten nahrál k ose ADRIANU KEMPEMU, jehož 36. gól v sezóně vrátil Králům trochu komfortnější vedení. Asistence. Vladislav Gavrikov.
    37:35 Jordan KYROU - 5:4
     
    37:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Už je to pouze o jeden gól! Kaliforňané zapomněli bránit JORDANA KYROUA, jenž dostal od Thomase křížný pas do jízdy a zblízka zkušeně zavěsil nad levou nohu gólmana. Asistence: Robert Thomas, Justin Faulk.
    36:05 Pavel BUČNĚVIČ - 5:3
     
    36:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Utkání se začíná hezky dramatizovat! Blaisova brzda vyšachovala ze hry oba obránce Roye a Andersona. Bekhendovou přihrávku převzal PAVEL BUČNĚVIČ úplně volný a ze slotu uklidil puk nad Copleyho vyrážečku. Asistence: Sammy Blais, Calle Rosén.
    23:09 Justin FAULK - 5:2
     
    23:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté ukrajují kousek z náskoku Kings! Za Copleyho nečekaně prošla svižná rána JUSTINA FAULKA, ke kterému poslali puk před pravý kruh sami hráči Los Angeles. Asistence: Tyler Pitlick.
    16:22 Trevor MOORE - 5:1
     
    16:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle už bude Joela Hofera konečná. Danault dostal puk od Durziho a otřel střílenou přihrávku o hokejku TREVORA MOOREA, jehož teč zapadla do protipohybu mladého gólmana. Asistence: Phillip Danault, Sean Durzi.
    14:30 Viktor ARVIDSSON - 4:1
     
    14:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Druhý přesilovkový gól pro L.A.! Faulkovo nedostatečné vyhození zachytil na pravém konci modré čáry Durzi, jenž záhy narýsoval výstavní křížnou přihrávku. VIKTORU ARVIDSSONU vyšlo zakončení bez přípravy a z ostrého úhlu doručil kotouč za přesunujícího se Hofera. Asistence: Seana Durziho.
    08:04 Brandon SAAD - 3:1
     
    08:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Okamžitá odpověď hostů! Copley nedosáhl na projektil vyslaný z pravého kruhu BRANDONEM SAADEM. Puk se od vnitřní brankové konstrukce odrazil zpět do hry tak rychle, že hlavní rozhodčí gól ani nenaznamenal. Stadionem o pár sekund později zazněl klakson a Blues mohli jít slavit. Asistence: Robert Thomas, Sammy Blais.
    07:35 Adrian KEMPE - 3:0
     
    07:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Blues jsou zralí na ručník! Třetí gól obdrželi ve vlastní přesilovce, když Kyrou nezkrotil neposedný puk u modré čáry. ADRIAN KEMPE nesměle zaútočil po pravé straně a jeho střela zápěstím se překulila přes Hoferovu lapačku za brankovou čáru. Asistence: Trevor Moore.
    02:48 Alex IAFALLO - 2:0
     
    02:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí dokonalou kombinací znovu rozebrali obranu Blues do posledního šroubku! Arvidsson z prvního doteku doručil puk na hokejku ALEXE IAFALLA. Od toho byl Toropčenko příliš daleko a nemohl zabránit snadnému zakončení do prázdné kasy. Asistence: Viktor Arvidsson, Phillip Danault.
    00:27 Viktor ARVIDSSON - 1:0
     
    00:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings počtvrté v sezóně slaví gól již v první minutě! Povedlo se jim rozjet koncert rychlých přihrávek, po té od Fialy si VIKTOR ARVIDSSON sjel do levého kruhu a překonal Hofera zakončením k bližší tyči. Asistence: Kevin Fiala, Phillip Danault.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Arvidsson (Fiala, Danault), 3. Iafallo (Arvidsson, Danault), 8. Kempe (Moore), 15. Arvidsson (Durzi), 17. Moore (Danault, Durzi), 45. Kempe (Gavrikov), 49. Doughty – 9. Saad (Thomas, Blais), 24. Faulk (T. Pitlick), 37. Bučněvič (Blais, Rosén), 38. Kyrou (Thomas, Faulk), 49. Kapanen (Bučněvič, Leddy), 60. Kyrou (B. Schenn, Krug)


    Los Angeles Kings: Copley (Korpisalo) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Se. Walker, Durzi – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Moore – Fiala, Vilardi, Iafallo – Anderson-Dolan, Kupari, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    St. Louis Blues: Hofer (17. Binnington) – Parayko (A), Leddy, Faulk (A), Scandella, Rosén, Krug – Kyrou, Thomas, Neighbours – Kapanen, Bučněvič, Saad – Vrána, B. Schenn (A), Blais – T. Pitlick, N. Walker, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Anderson, L’Ecuyer – Gibbons, MacPherson

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri