Chomutov – Č. Budějovice 0:5 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:5 (0:0, 0:3, 0:2) Stav série: 0:3
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 30.03.2023, 13:00 • ROCKNET ARÉNA • Liga juniorů
Partner:
     
    59:25
    Aktivní Alexandr Remeš si najel mezi kruhy a zakončoval k levé tyčce, ale trefil jen brankovou konstrukci chomutovské branky!
     
    58:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Vostiňák – 2 min. + OK + 5 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Petr Placek – 2 min., hrubost.
     
    58:44
    Jan Vostiňák se nyní obořil na jednoho z hostujících hráčů a došlo k menší šarvátce. Domácí kapitán je vyloučen do konce utkání!
     
    58:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec se povede Motoru uštědřit domácím bůra. Hosté vjeli do útočné třetiny a přišla střela od modé čáry, kterou vyslal Matěj Gajdolín. Před Slukou přišla ještě menší teč DANIELA KOTOUSE. Asistence: Matěj Gajdolín a Martin Willmann.
     
    54:53
    Do otevřené obrany vjel Daniel Kotous a mohl vstřelit nepopulárního bůra. Mezi betony Sluky se ale netrefil, ten si připsal další famózní zákrok.
     
    53:21
    Filip Petrásek unikal po levé straně a šel do zakončení ke vzdálenější tyčce. Josef Sluka si ale připsal skvělý zákrok lapačkou!
     
    50:27
    Dominik Mišovic je jediným Pirátem, který má dnes šance. Domácí útočník dostal přihrávku před branku, kde se ale nadvakrát nedokázal prosadit!
     
    47:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Až pět sekund před vypršením prvního trestu se Motor trefuje a využívá dvojí výhody. Z mezikruží se pěkně s pomocí brankové konstrukce prosadil Daniel Hála. Asistence: Petr Placek.
     
    45:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Česnohlídek – 2 min., sekání.

    Motor si zahraje přesilovou hru 5 na 3, a to necelé dvě minuty!
     
    45:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jaroslav Sýkora – 2 min., faul kolenem.
     
    39:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Josef Poch – 2 min., krosček.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Tomáš Březina – 2 min., krosček.
     
    34:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Česnohlídek – 2 min., sekání.
     
    34:32
    Adam Sochor utekl domácí obraně a Sluka čelil snad osmému samostatnému úniku v zápase. Hostující útočník zakončil vedle, ale vykoledoval si faul. Josef Sluka své spoluhráče následně pořádně sjel.
     
    32:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Chomutovský Mišovic udělal v rozehrávce obrovskou chybu a hosté toho využívají. DAVID PUTZ se dostal ke kotouči, šel sám na Sluku a zakončením mezi nohy zaskočil domácího brankáře. Asistence: Alexandr Remeš.
     
    31:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Adam Žižka – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Marcel Kříž – 2 min., hrubost.
     
    31:28
    Josef Sluka si připsal další skvělý zákrok! Jan Vavřík unikal na chomutovskou jedničku sám, ale ta vychytala první střelu i dorážky u pravé tyčky.
     
    29:46
    V protiútoku měl na hokejce velkou šanci Adam Sochot, který ale zblízka zakončoval do Sluky. Ten zůstal ležet na ledě v bolestivé grimase a rozhodčí po několika sekundách hru přerušili.
     
    28:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nejdříve chyboval brankář Sluka, ale hosté netrestali. Následně ale přišel faul a ve výhodě padá druhá branka duelu! Aktivní TOMÁŠ BŘEZINA se na modré čáře opřel do kotouče a ten skončil v pravé horní části branky Chomutova. Asistence: Jan Vavřík a Daniel Hála.
     
    26:07
    Další velká chyba domácí obrany a Jan Vavřík jel sám na Josefa Sluku. Chomutovská jednička ale zasáhla betony a drží naděje svého celku!
     
    25:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Piráti teď totálně zkazili rozehrávku a hosté se za brankou dostali ke kotouči. Ten se dostal bleskově před branku na hokejku DAVIDA PUTZE, kterému sice rána nesedla, ale přesto se puk doklouzal po ledě za čáru. Asistence: Alexandr Remeš a Adam Sochor.
     
    25:06
    Následně měl další obrovskou šanci Dominik Mišovic, ale ten u levé tyčky mířil jen do betonů přesouvajícího se Kalisty! Motor se následně osvobodil za cenu icingu.
     
    22:21
    Piráti teď měli svou největší šanci v utkání! Protiakci dvou na jednoho zakončoval Dominik Mišovic, který byl sám před Kalistou, kterého si dokonce položil. Jeho bekhendové zakončení ale skončilo na boční síti!
     
    18:56
    Neskutečný zákrok Josefa Sluky! Marcel Kříž se u levé tyčky dostal k volnému puku a měl položeného chomutovského brankáře. Následně zakončoval do odkryté klece, ale Sluka zvedl beton a připsal si zákrok zápasu.
     
    12:01
    Domácí se dostali ke střele z pravé strany a k dorážce před brankou byl připravený Mišovic. Ten dokonce střílel baseballově, ale puk netrefil tak, aby skončil v brance!
     
    09:39
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách a zatím více prostoru vyhovuje hostům. Matouš Hail dostal přihrávku na levý kruh, ale pokusem ke vzdálenější tyčce mířil jen do betonu Sluky!
     
    09:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Vostiňák – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Samuel Drančák – 2 min., hrubost.
     
    09:21
    Hosté šli do zakončení po levé straně, ale Sluka udržel kotouč u své tyčky. Motor dorážel, ale musel čekat, že přijde odplata. Celé formace se dostaly do strkanice a nejspíše padaly i nějaké údery. Vylučovat se bude na obou stranách.
     
    03:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Adam Žižka – 2 min., krosček.
     
    00:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Dominik Mišovic – 2 min., napadení.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 26. Putz (Remeš, Sochor), 29. Březina (Vavřík, Hála), 33. Putz (Remeš), 48. Hála (Placek), 59. Kotous (Gajdolín, Willmann)


    Piráti Chomutov: Sluka (Suk) – Poch, Žižka, F. Hynek, Sýkora, Česnohlídek, Mareš – Jajlov, Vostiňák, Starý – Bár, Mišovic, Príhoda – Pospíšil, Klobouček, Holejšovský – Šugár, Grosskopf, Kincl – Bečvář.
    HC Motor České Budějovice: Kalista (Maleček) – Hail, Placek, Gřegořek, Březina, Willmann, Gajdolín, Lukáš – Pitel, Petrásek, Kotous, Kříž, Sochor, Hoch, Remeš, Šimon, Vavřík, Hála, Drančák, Putz.

    Rozhodčí: Kamil Hlinka, Šimon Glanc — Jakub Dědek, Erik Hlinka
    Chomutov 0 3 Č. Budějovice
    #1 Neděle 26.03.2023 • 12:00
    Č. Budějovice - Chomutov 4:1
    #2 Pondělí 27.03.2023 • 18:00
    Č. Budějovice - Chomutov 8:2
    #3 Čtvrtek 30.03.2023 • 13:00
    Chomutov - Č. Budějovice 0:5
    #4 Pátek 31.03.2023 • 16:00
    Chomutov - Č. Budějovice
    bahis siteleri