Buffalo – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Detroit 6:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 4:5 (po pr.)
Arizona – Dallas 2:5 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 3:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HC Tábor
Sobota 01.04.2023, 12:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - baráž • 4. kolo
Partner:
     
    59:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už je asi opravdu rozhodnuto. Zaplněný Lapač se raduje popáté! FILIP KOVÁŘ si obhodil bránícího hráče a jel sám na branku soupeře. Šrámka poté překonal střelou nad lapačku. Stadionem se nese píseň Vysoký jalovec. Asistence: Matyáš Bartoněk.
     
    55:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už to ale Vsetínu vyšlo. Adam Koláček nabruslil do pásma po levém křídle a z kruhu zakončil mezi betony. Kotouč hostujícímu brankáři propadl a pomalu klouzal k brankové čáře. Na to byl připraven FILIP KOVÁŘ, který bleskově nabruslil k levé tyči a puk do branky i dostrčil. Asistence: Adam Koláček.
     
    35:26
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tentokrát už však Tábor opravdu snižuje. Jáchym Jaroš poslal puk na levé křídlo, kde byl připraven MAREK BOUŠKA. Ten se rozhodl pro lehké nahození do vzdálenějšího horního rohu. Domácí brankář provedl zákrok lapačkou, ale promáchl a kotouč nechytil. Asistence: Jáchym Jaroš, Jan Pospíchal.
     
    32:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí ve vlastním oslabení odskakují do dvoubrankového vedení. Jakub Frolo odtáhl kotouč po pravém křídle, a když už se k němu řítil vracející se hráč, poslal zadovku na ADAMA KOLÁČKA, který měl pro své zakončení dost prostoru a střelou k levé tyči se nemýlil. Asistence: Jakub Frolo.
     
    31:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí otáči skóre utkání. Hostům totiž kombinace v předbrankovém prostoru nevyšla, a tak to zkusili Valaši. Ve dvou se procpali do útoku a JAN OSTŘÍŽEK od levé tyče zvedl kotouč do bližšího horního rohu. Asistence: David Mikas.
     
    27:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští si ponechali tlak z přesilové hry a srovnávají stav utkání. Jakub Frolo vybojoval kotouč u mantinelu a poslal jej do mezikruží na DAVIDA MIKLASE, který skóroval prudkou střelou do pravého horního rohu. Asistence: Jakub Frolo.
     
    22:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí neudrželi útočné pásmo a nedokázali rychlý protiútok zastavit ani ve střední třetině. Právě z toho vzniklo přečíslení dva na jednoho, v kterém se ocitli FILIP DOHNAL a Jan Hlavín. Dvakrát si vyměnili kotouč a prvně jmenovaný jej z pravého kruhu poslal do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jan Hlavín, Jan Pospíchal.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 28. Miklas (Frolo), 32. Ostřížek (Miklas), 33. Koláček (Frolo), 56. Kovář (Koláček), 60. Kovář (Bartoněk) – 23. Dohnal (Hlavín, J. Pospíchal), 36. Bouška (Jaroš, Pospíchal)


    VHK ROBE Vsetín: Uhrin (Kroupa) – Herman, Stodůlka (C), Kučný (A), Kotrla, Pala – Drozd, Kovář, Bartoněk, Žárský, Ostrčil, Miklas, Frolo, Ostřížek, Matějová, Vlk, Zezulka, Koláček.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Tábor: Šrámek (Ferdus) – Céza, Bačo, Šťastný, Bouška, Jaroš, Honzík – P. Pospíchal (C), Vlček, Němeček, J. Pospíchal, Mohyla (A), Vrba, Eremiáš, Hlavín, Dohnal, Suchan, Křepelka.
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Grygera, Šico – Otáhal, Vašíček
    bahis siteleri