Chorvatsko – Izrael 12:1 (kon.) | Austrálie – Island 2:4 (kon.) | Španělsko – Gruzie 2:0 (kon.)
konec
Austrálie
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
Island
Středa 19.04.2023, 16:00 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Austrálie se v dalším souboji střetně proti Izraeli o záchranu. Naopak Island vyzve domácí Španělsko. (18:14:27)
     
    Je konec! Austrálie nepovedenou třetí třetinou ztratila slibně rozehraný duel a padla s Islandem výsledkem 2:4. Až v 56. minutě dokázal vyrovnat Makielsson. Stejný hráč o dvě minuty později získal kotouč a poslal Island do vedení. Austrálie poté zariskovala při hře bez brankáře, což potrestal Leifsson.
     
    Konec zápasu.
    59:25 Johann LEIFSSON - 2:4
     
    59:25
    Island právě vstřelil branku! Je hotovo! Austrálie v závěru zariskovala bez brankáře, což po zisku kotouče v útočném pásmu potrestal JOHANN LEIFSSON! Asistence: Hakon Magnusson.
     
    58:42
    Island se dostal do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu nedokázal zakončit. Obrana Austrálie získala kotouč pro sebe.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:13 Andri MIKAELSSON - 2:3
     
    57:13
    Island právě vstřelil branku! A Islandu se to daří! Po chybě obrany Austrálie se ke kotouči před brankou dostal ANDRI MIKAELSSON a svou druhou brankou během dvou minut otočil výsledek duelu! Asistence: Hakon Magnusson, Johann Leifsson.
     
    57:03
    Island se dostal do útočného pásma po pravém křídle. Celek ze severu Evropy je po vyrovnání aktivní a chce strhnout triumf na svou stranu.
     
    56:20
    Brankář Islandu si dal pozor na zakončení z levé strany hrací plochy. Vynikajícím zákrokem levým betonem puk vyrazil.
    55:03 Andri MIKAELSSON - 2:2
     
    55:03
    Island právě vstřelil branku! Island se dočkal vytouženého vyrovnání! Po přihrávce z levé strany se mezi kruhy dostal ANDRI MIKAELSSON a prudkou střelou vyrovnal! Asistence: Hakon Magnusson, Atli Sveinsson.
     
    54:20
    Kubara sice protečoval kotouč do útočného pásma, ale byla to ještě před červenou čárou. Zakázané uvolnění.
     
    53:22
    Další nahození do útočného pásma srazil obránce Islandu mimo ledovou plochu. Island ale potřebuje spíše útočit.
     
    53:00
    Austrálie se přehledem kontroluje své vedení a soupeře prakticky k ničemu nepouští.
     
    51:38
    Až nyní získal kotouč Palsson, který si jej přehodil do forhendu, ale jeho pokus o dlouhou přihrávku skončil zakázaným uvolněním.
     
    51:20
    Austrálie se dostala do útočného pásma, ale zatím zakončení hráčů v zeleném postrádá přesnost.
     
    50:49
    Jeden z Australanů jel sám na brankáře, pokusil se o forhendový blafák, ale gólman se roztáhl a předvedl parádní zákrok!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. Caruana (Landa, Kubara), 33. Virjassov (Landa, Kennedy) – 16. Hafsteinsson (Arnarsson, Eggertsson), 56. Mikaelsson (Magnusson, Sveinsson), 58. Mikaelsson (Magnusson, Leifsson), 60. Leifsson (Magnusson)


    Austrálie: Kimlin (Smart) – Haselhurst, B. Kubara, Pataky, Kennedy, McGregor, Lodge, Woodman (A), Malloy (C) – Darge, C. Kubara, Caruana – Landa, Todd (A), Taylor – Manwarring, Newmark, T. Kubara – Webster, Camenzind, Virjassov
    Island: Johannesson (Ragnarsson) – Arason, I. Jonsson (C), O. Jonsson, Palsson (A), Eggertsson, Sveinsson – Leifsson (A), Mikaelsson, Magnusson – Runarsson, Alengaard, Hlynsson – Arnarsson, Maack, Atlason – Bjorgvinsson, Thorsteinsson, Hafsteinsson – Johannsson
    bahis siteleri