Vyškov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 4:3 (po pr.)
SHKM Hodonín – Opava 2:1 (kon.) | Písek – Benátky n/J 3:5 (kon.) | Vel. Meziříčí – Šumperk 2:5 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Chomutov – Hronov 9:3 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 2:3 (kon.)
Tábor – Kralupy n. Vltavou 3:2 (3:0 po s.n.) | Cheb – Letňany 1:3 (kon.) | Kobra – Děčín 3:7 (kon.)
Řisuty – Ústí n/L 1:3 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (0:0, 3:2, 0:1 - 1:0)
AZ Havířov
Sobota 14.10.2023, 17:00 • Zímní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • Skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:29 Lukáš ENDÁL - 4:3
     
    62:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři porážejí lídra celé ligy! Roman Čermák nabil na pravý kruh LUKÁŠI ENDÁLOVI, který z vloleje trefil nad rameno Šindelky! Gólman AZetu byl na tuhle dělovku krátký. Asistence: Roman Čermák a Petr Kuchta.
    58:26 David VOSÁTKO - 3:3
     
    58:26
    Havířov právě vstřelil branku! AZet svůj tlak zúročuje ve vyrovnávající gól. Šimon Kratochvíl si najel na levou stranu, nahrál na osu na DAVIDA VOSÁTKA, který trefil přesně mezi betony! Asistence: Šimon Kratochvíl a Matouš Ćmiel.
    39:59 Petr KUCHTA - 3:2
     
    39:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Kotlina je na nohou, Bruslaři otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! David Vala vypálil od modré čáry, kotouč se od zadního hrazení dostal před pravou tyč Šindelkovy klece. Tam stál kapitán týmu PETR KUCHTA, který měl lehkou úlohu! Asistence: David Vala a Adam Dvořák.
    38:33 Milan VALÁŠEK - 2:2
     
    38:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Osud utkání určují početní výhody, v Kotlině máme vyrovnáno! MILAN VALÁŠEK byl na modré čáry, odkud vypálil pumelici, která zapadla za brankáře AZetu! Asistence: Filip Pártl a Marek Kopic.
    29:21 Marek TECL - 1:2
     
    29:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři snižují náskok Havířovu, stejně jako soupeř odpovídá přesilovou hrou! Jan Novák narýsoval nahrávku na pravý kruh MARKU TECLOVI. Ten se opřel do puku, který vymetl bližší šibenici Šindelkovy klece! Asistence: Jan Novák.
    23:37 Daniel SPRATEK - 0:2
     
    23:37
    Havířov právě vstřelil branku! Havířovu se povedl vstup do druhé třetiny, když navyšuje vedení o dva góly, a to opět v přesilovce. Tomáš Franek byl na pravé straně, odkud nahrál před branku na DANIELA SPRATKA. Ten si zpracoval puk a zápěstím vymetl všechny pavučiny v Maláčově svatyni! Asistence: Tomáš Franek a David Klimša.
    21:15 Jan KŘIVOHLÁVEK - 0:1
     
    21:15
    Havířov právě vstřelil branku! AZet využívá přesilovou hru a ujímá se vedení! Dvojice David Klimša s JANEM KŘIVOHLÁVKEM. Druhý jmenovaný stál na levém kruhu, odkud vypálil ránu zápěstím na vzdálenější tyč. Maláč na pokus nereagoval. Asistence: David Klimša a Marcel Kunc.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 30. Tecl (J. Novák), 39. Valášek (Pártl, Kopic), 40. Kuchta (Vala, Dvořák), 63. Endál (Čermák, Kuchta) – 22. J. Křivohlávek (Klimša, Kunc), 24. Spratek (Franek, Klimša), 59. Vosátko (Kratochvil, Ćmiel)


    BK Havlíčkův Brod: Maláč (Č. Novák) – J. Novák (A), Zych, Dvořák, Vala, D. Vacík, Čermák, Kerber – Tecl, Valášek, Kopic – Endál, Pártl, Křehlík – Pavelec, Holenda, Voříšek (A) – Košťál, Kuchta (C), Bureš.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    AZ Havířov: Šindelka (Sachr) – Vosátko, Kunc, Ševčík, Valenta, Ščurek, Ficek, Havlík – Franek, J. Křivohlávek, Klimša (A) – Pawliczek, Spratek, Mrva (A) – Kratochvil, Ćmiel, Apolenář – Haas (C), Pavlík, Tvrdý.
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Josef Barek – Jakub Teršíp, Patrik Landsmann

    Diváci: 361
    bahis siteleri