Arizona – Anaheim 2:1 (kon.) | Montreal – Washington 3:2 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (po pr.)
Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Vancouver 3:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:5 (kon.)
Dallas – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Colorado – Carolina 6:4 (kon.) | Seattle – NY Rangers 1:4 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 6:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
San Jose Sharks
Neděle 22.10.2023, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost, doufám, že jste si zápas společně se mnou užili a busu se opět těšit, například u dalších zápasů kanadskoamerické NHL.

    Přeji hezký zbytek víkendu. (04:58:13)
     
    Statistiky:
    Střely na bránu: 34 – 32 | Přesilová hra: 2/5 – 0/2 | Trestné minuty: 9 – 15

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Juuse Saros (NSH) – 31 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,9%, odchytal 60:00
    Mackenzie Blackwood (SJS) – 29 zákroků, 5 OG, úspěšnost 85,3%, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Tomáš Hertl (SJS) – 1+0, +1 účast, 5 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 21:53
    Filip Zadina (SJS) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 12:33
    Jann Rutta (SJS) – 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 14:57

    Tři hvězdy utkání
    1. Kiefer Sherwood (NSH) 1+1
    2. Samuel Fagemo (NSH) 1+0
    3. Thomas Novak (NSH) 2+0
     
    Ve třetí třetině se už nic neočekávaného nestalo. Kdyby Sharks měli mít šanci ještě duel zvrátit a dosáhnout první výhry v sezoně, museli by ve třetí třetí třetině hrát jinak. Podařilo se sice snížit zásluhou Tomáše Hertla, už ale bylo pozdě, nějaký tlak měl přijít mnohem dřív. Třetina naopak rychle ubíhala, všechno hrálo do karet Predátorům, kteří si navíc střihli ještě dvě přesilovky.

    Jako nejzajímavější pasáž zápasu bych označil druhou třetinu, kde jsme viděli dvě branky, ale také energickou, důraznou hru. A pak je tu samozřejmě bitka, která zajistila Kieferu Sherwoodovi hattrick Gordieho Howea! Právě Sherwood odehrál výtečný zápas, po zásluze je z něj první hvězda zápasu.

    Nashville Predators – San Jose Sharks 5:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Zápas se dohraje v rohu domácího útočného pásma. Už se nic nestane, snad tedy kromě toho, že Jérémy Lauzon s pukem nakonec vyjede za modrou. Je konec.
     
    58:48
    Ryan McDonagh a jeho rána od modré! Kotouč brankáři Blackwoodovi sice vypadl, nicméně nezamířil do brány, ale těsně vedle ní. Už i tak je pro brankáře se Žralokem na hrudi dnešní skóre kruté...
     
    57:23
    Josi najel do pásma a ostře pálí, Mackenzie Blackwood připraven a vyráží do rohu.
     
    56:09
    Tak ne, rozhodčí si trest nakonec rozmysleli. Josi je na střídačce, na ledě pět borců.
    56:09 Neuznaný gól Nashvillu
     
    56:09
    Máme tu neuznaný gól! Filip Forsberg sice doklepl kotouč za bezmocně ležícího Mackenzie Blackwooda, jenomže chvíli předtím do hostujícího gólmana najel Roman Josi a rozhodčí tak rozhodně rozpažují, tohle platit nebude. Domácí kapitán navíc dostane trest.
     
    55:18
    Trenin teď čekal na pobídku do brankoviště, tu dostal, ale netrefil puk. Domácí Preds si závěr duelu užívají a sebevědomě kombinují. Sharks jsou v problémech.
     
    54:08
    Josiho rána z pravého kruhu, domácí kapitán mířil nahoru! Mezi tři tyče se ale tento pokus nevměstnal, Josi jen nespokojeně kroutí hlavou a jde střídat.
     
    53:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Paráda LUKEA EVANGELISTY! Toho vyslal Fabbro do samostatného úniku, následovala klička na jednu stranu, na druhou a zakončení kolem betonu bezmocného Mackenzie Blackwooda – 5:1. Asistence: Dante Fabbro.
     
    52:28
    Luke Kunin se snažil prokousat k dorážce z mezikruží, kdyby se mu to povedlo, byla by z toho obří šance! Kunin se vytočil, zároveň ale v souboji upadl a Preds obracejí hru.
    50:37 Tomáš HERTL - 4:1
     
    50:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    No, jen co jsem dokončil myšlenku, už je to tady! TOMÁŠ HERTL si počkal na odražený kotouč po střele od modré a pohotově jej zametl mezi tři tyče. Pro produktivního Čecha jde o první gól v sezoně, který přidává ke čtyřem asistencím – 4:1. Asistence: Mario Ferraro a Nikolaj Knyžov.
     
    50:05
    Načali jsme poslední desetiminutovku třetí třetiny. A nevypadá to na žádnou stíhají jízdu, naopak se nic moc neděje. San Jose by už muselo začít...
     
    49:14
    Dobrý hit Lukea Evangelisty, Sharks přijdou o puk. Hrají domácí.
     
    48:18
    Domácí Predators teď hodnou chvíli zahráli v šesti, byla to v podstatě půlka střídání. Nikdo si toho ale nevšiml a to ani střídačka Sharks. Borcům ve žlutém to teď prošlo.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 18. Fagemo (Nyquist, A. Carrier), 23. Novak (Sherwood, Josi), 23. Sherwood (Evangelista, Barrie), 43. Novak (Nyquist, Pärssinen), 54. Evangelista (Fabbro) – 51. Hertl (Ferraro, Knyžov)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi, Fabbro, McDonagh, A. Carrier, Lauzon, Barrie – F. Forsberg, O'Reilly, Pärssinen – Sherwood, Novak, Evangelista – Nyquist, Sissons, Fagemo – Trenin, McCarron, Co. Smith.
    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Ferraro, Burroughs, Knyžov, Rutta, M. Vlasic, Benning – Barabanov, Hertl, Duclair – Zadina, Kunin, Labanc – Hoffman, Sturm, Eklund – Peterson, Zetterlund.
    bahis siteleri