ATP Madrid (Antuka)
2:0
6:2
6:4
Máme za sebou teda veľmi zaujímavý zápas. Bohužial náš tenistaMartin Kližan v ňom podľahol po 1 hodine a 32 minútach. v dvoch setoch 2:6 a 4:6 Kolumbíjčanovi Santiagovi Giraldovi. Je potrebné uznať, že Giraldo bol veľmi efektívny a využíval takmer každú chybu Kližana, ktorého v prvom sete k ničomu nepustil. Druhý set bol oveľa vyrovnanejší, ale tam Martin opäť doplatil na svoju nekoncentrovanosť a nevyužívanie ponuknutých príležitostí. Ja sa s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok slnečného dňa. Dočítania pri ďalších prenosoch na onlajny.eu !
0:2
3:6
3:6
Ode mě je to vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne.
WTA Madrid (Antuka)
0:2
6:74
6:73
Je za nami veľmi vyrovnaný zápas. Žiaľ naša tenistka odchádza z kurtu smutná. Po 1 hodine a 57 minútach boja a dvoch tie breakoch sa niet čomu čudovať. Lisická bola väčšinu zápasu lepšou hráčkou a našu tenistku nútila k chybám. Dominika síce využívala chyby súperky,ale sama ich produkovala viac. To je aj hlavný dôvod prečo prehrala a tak skončila na turnaji v MADRIDE. Útechou môže byť slušná prémia a 80 bodov do rebríčka WTA, Zároveň si na tunajšom turnaji vylepšila bilianciu, keď postúpila ďalej ako pred rokom. Verme, že nabudúce to už bude zo strany našej tenistky oveľa lepší tenis. Ja sa s Vami lúčim a ďakujem za pozornosť. Stretneme sa pri ďalších stretnutiach naších tenistov. Pekný zbytok slnečného dňa !
Challenger Kchun-ming (Tvrdý povrch)
2:0
6:3
6:4
Pred pár sekundami sa nám skončil zápas medzi Reidom a Lackom, v ktorom sa rozhodlo o výhre Reida, ktorý zdolal svojho súpera 2:0 po hrách 6:3 a 6:4.

Celkom zaujímavý zápas, v ktorom sme videli dobré výmeny na oboch stranách. V úvode bol však lepší Reid, ktorému dobré loptičky pridali aj na psychike. V záverečných minútach hry ukázal bojovnosť Lacko, ktorý odrazil dva gemy k výhre, ale v závere mu to nestačilo, keď po výhode vyhráva 2:0 na sety Reid.
Challenger Karši (Tvrdý povrch)
0:2
3:6
3:6
Pred pár sekundami sa nám teda skončil zápas medzi Rui Machadom a Adriánom Síkorom, ktorý sa skončil lepšie pre slovenského hráča, ktorý zdolal svojho súpera 0:2 na sety po hrách 3:6 a 3:6.

Veľmi zaujímavé stretnutie, keď pred zápasom bol viac favorizovaný Machado, ktorý prehral. Síkora bol v celom dianí lepším hráčom a súper sa iba doťahoval. Na začiatku sa zápas posunul o desať minút, ale celková hra nebola príliš dlhá a trvala hodinu a dvanásť minút.
2:0
6:1
6:3
Do ďalšieho kola postupuje náš reprezentant Andrej Martin, jediné zaváhanie prišlo v úvode druhého setu, ale vynikajúcim obratom nahradil svojim fanúšikom chvíľku nesústredenia.