Turnaj mistrů (Krytý tvrdý povrch)
1:2
6:4
6:72
5:7
To je z tohoto utkání vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy opět na počtenou.
2:1
7:65
4:6
6:3
Toto je ode mně vše, přeji příjemný zbytek dne. Někdy u onlajn přenosů na počtenou.
Turnaj mistrů – čtyřhra (Krytý tvrdý povrch)
2:1
7:5
3:6
11:9
Chorvatsko-brazilský pár zvítězil i ve třetím vystoupení v základní skupině A, naopak Qureshi s Rojerem nezvítězili ani jednou a rozloučili se s Turnajem mistrů prohrou, i když dnes byli vyrovnaným soupeři.

Toto je ode mně to je z tohoto zápasu vše. Ovšem zůstaňte s námi, jelikož Vám nabídneme všechny dnešní zbylé zápasy na Turnaji mistrů.
Hezký zbytek dne.
2:1
4:6
6:3
10:5
Bratři Bryanovi postupují do semifinále Turnaje mistrů. V přímém souboji otočili zápas proti Polákům Fyrstenbergovi a Matkowskému ze stavu 0:1 na sety a v supertiebreaku zvítězili. Jejich soupeřem bude dvojice Peya-Soares. Druhou semifinálovou dvojicí bude Marrero-Verdasco proti Dodigovi s Melem. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký večer.
Challenger Bratislava (Krytý tvrdý povrch)
2:1
6:4
1:6
6:3
Vo finále sa Lukáš stretne s víťazom druhého semifinálového zápasu, kde proti sebe nastúpia Lukáš Rosol a Igor Sijsling. Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa.
2:1
7:65
3:6
7:62
Dnes jsme byli svědky semifinále na turnaji v Bratislavě mezi nasazenou jedničkou a obhájcem titulu Lukášem Rosolem a nasazenou trojkou Igorem Sijslingem.

První set ovládl s velkým štěstím český tenista ve zkrácené hře v poměru 7:5. Druhý set nabídl jediný brejk a byl to Igor Sijsling, který ho získal a set ovládl 6:3. Třetí set byl napínavý, Lukáš odvrátil mnoho brejkbolů, ale v zkrácené hře byl aktivnějším a ovládl ji v poměru 7:2.

Zítra tedy bude hrát finále s domácím Lukášem Lackem, které Vám taky nabídneme v našem onlajn přenosu. To je ode mně vše, přeji příjemný zbytek dne.