Turnaj mistrů (Krytý tvrdý povrch)
2:0
6:3
6:1
To je z tohoto utkání vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy opět na počtenou.
2:0
6:3
6:0
To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký večer a u dalších utkání se budu těšit na shledanou.
Turnaj mistrů – čtyřhra (Krytý tvrdý povrch)
2:1
6:74
6:3
10:6
Bratři Bryanovi napravují své úvodní zaváhání a připisují si první vítězství na Turnaji mistrů. Dnes po velké bitvě nakonec udolali dobře hrající Rojera s Tecauem 10:6 v rozhodujícím supertiebreaku, přestože v celém utkání dlouho prohrávali. Ve skupině A tak Rojer a Tecau zůstávají bez bodu, přestože v obou zápasech získali alespoň set. Jejich šance na postup je tak už jen teoretická, naopak Bryanovi mají postup ve svých rukou v zápase s Peyou a Soaresem. Dnešní druhé utkání od sedmi hodin hodně napoví. Představí se v něm právě Peya se Soaresem proti Kubotovi s Lindstedtem. A nezapomeňme, už za pár minut vám rovněž přineseme přenos ze zápasu Tomáše Berdycha proti Marinu Čiličovi. Zatím se mějte pěkně.
1:2
4:6
6:3
6:10
Lukasz Kubot a Robert Lindstedt vyhráli i své druhé utkání ve skupině A a zajistili si s předstihem postup do semifinále! Polsko-švédský tým je velkým překvapením turnaje, protože letos kromě úvodního Australian Open toho příliš nevyhrál a byl až devátým párem světa. Díky vítězství na grandslamu se ale kvalifikoval a po vítězství nad Bryanovými vyhrál supertiebreak proti Peyovi se Soaresem. Dnešní poražení si pak zahrají v pátek v přímém souboji proti právě americkým světovým jedničkám o přímý postup. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký zbytek večera.
Challenger Helsinky (Krytý tvrdý povrch)
0:2
6:71
2:6
Berankis to napokon zvláda a víťazí v tomto zápase.
1:2
7:5
2:6
3:6
V druhom kole sa náš tenista stretne s Rusom Kasatsevom.
Challenger Champaign (Krytý tvrdý povrch)
1:2
7:65
4:6
2:6
Rodí se nám velice překvapivý výsledek! O ten se postaral český tenista Marek Michalička! Vyřadil o 200 míst lépe postaveného soupeře a na místním turnaji si zahraje další kolo! Výsledek se přitom nerodil vůbec jednoduše. Po velice vratkém výkonu z obou stran se ale nakonec raduje český tenista
Challenger Brescia (Krytý tvrdý povrch)
2:1
6:3
3:6
6:3
To je ode mne vše, děkuji za pozornost a loučím se.