ATP Auckland (Tvrdý povrch)
2:1
6:2
3:6
6:1
Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou.
WTA Sydney (Tvrdý povrch)
2:1
4:6
6:4
6:0
Tak tohle bylo velkolepé představení od Karolíny Plíškové. Ta sice prohrála úvodní sady 4:6, ale to ji vůbec nerozhodilo a zůstala nadále klidná. S postupem času se projevovala Češka lepším pohybem na kurtu a to byl dnešní klíč k vítězství. Ve třetí sadě zcela jasně dominovala a po zásluze se tak dostala do semifinále.
2:0
6:4
6:1
Bulharská tenistka Cvetana Pironkovová předvedla proti české čtyřce naprosto famózní výkon a za 96 minut postupuje do semifinále. Bára si pouze jednou v celém zápase udržela svůj servis a herně na svou soupeřku neměla, nicméně po semifinále v Aucklandu se za čtvrtfinále v Sydney rozhodně stydět nemusí. Já se tímto s Vámi loučím s srdečně Vás zvu ke sledování dalšího čtvrtfinále na tomto kurtu, kde se představí česká jednička Petra Kvitová. Přeji hezký den.
1:2
6:4
3:6
4:6
Petra Kvitová doplní tak Karolínu Plíškovou mezi nejlepšími čtyřmi na turnaji v Sydney. První set to sice nebylo ono a Kvitová se nemohla vůbec trefit do kurtu, ale od druhé sady zpřesnila své údery, zlepšila hru a vývoj utkání začala postupně obracet, aby se nakonec radovala z výhry 2:1.
bahis siteleri