konec
Tisková konference skončila, René Fasel v ní právě probíhající šampionát v ledním hokeji opět výrazně pochválil. Divácký rekord je pro Českou republiku zaslouženou odměnou.
6:0
konec
Obernfeld zvítězil 6:0, hlavně v první půli jasně vládl, v zápase ještě několikrát trefil tyč. Domácí dvojice se ke slovu dostala až v závěru druhé půle.
4:1
konec
Konec utkání, Stein bez větších potíží zvítězil rozdílem tří branek.
6:0
konec
Z dosavadních tří duelů přinesl této zápas zatím nejlepší kolovou. Höchst potvrdil roli papírově lepšího celku, ale i poražení měli přes vysokou prohru řadu příležitostí vstřelit branku, mj. trefili tyč.
4:2
konec
Ve velmi tvrdém a v závěru i nervózním duelu vyhrálo Brno 4:2. Dornbirn střelou po uplynutí časového limitu ještě nastřelil tyč.
6:4
konec
Za své druhé vystoupení v turnaji si hráči Startu zasloužili potlesk diváků, byť na Svitávku nestačili (4:6) a na bodový zisk tedy zatím čekají.
0:3
konec
Dlouho bezbrankový zápas pro sebe rozhodl Beringen, který si trefami v závěrech poločasů zajistil bodový zisk.
4:4
konec
Zajímavý zápas nakonec skončil remízou, byť Obernfeld dvakrát vedl o dvě branky. Švýcaři naznačili své kvality.
5:2
konec
Stein tento zápas poměrně jednoznačně ovládl.
6:3
konec
Svitávka se sice po prohrané první půli pokusila o srovnání skóre, dostala se až na rozdíl jedné branky, ale Höchst v koncovce duelu dominoval.
8:3
konec
Favorité z Favoritu Brno v zápase jasně dominovali, hlavně v jeho první půli.
7:3
konec
Start bojoval, na body ale opět nedosáhl.
6:3
konec
Dornbirn se po dvou porážkách bodově prosadil a pokud porazí zatím poslední Francouze, skončí nejspíše třetí ve skupině.
6:1
konec
Obernfeld nedal Svitávce šanci a míří do semifinále.
9:1
konec
Byla to jednoznačná záležitost Steinu.
9:3
konec
Domácí sice předvedli několik pěkných akcí, na Höchst ale neměli a favorit už může vyhlížet soupeře pro semifinále. Domácí budou hrát o devátou a desátou příčku s Francouzi.
10:3
konec
Konečně desítka! V předchozích duelech daly devět gólů dvojice Steinu i Höchstu, dvouciferný počet vstřelených branek si na svoji stranu ale připisují až teď Brňané.
6:1
konec
Pfungen si připisuje tři body a je stále ve hře i o potup do semifinále. Jde o tom, jak si Obernfeld povede v klání s Höchstem.
6:2
konec
Zápas bez potíží ovládla dvojice z Dornbirnu. Cronenbourg jde do klání o deváté místo, vítězové budou bojovat o konečnou pátou pozici.
2:5
konec
Höchst suverénně obsazuje první příčku ve skupině. Mezi Obernfeldem a Pfungenem rozhodnou o postupu čtyřmetrové údery (po skončení duelu Stein – Brno).
7:1
konec
A. Kopp – 3:0 a Obernfeld jde do semifinále, utká se se Steinem.
3:2
konec
Dvojice Startu VD Plzeň, která v turnaji startovala díky pořadatelské divoké kartě, obsadila konečné deváté místo. Cronenbourg (Bauer – Ohl) je desátý.
7:1
konec
Ještě v půli zápasu drželi Brňané naději na postup do finále, pak se ale výrazně prosadil Höchst.
3:2
konec
Obernfeld, který se do semifinále dostal až po střelbě čtyřmetrových úderů, si nakonec zahraje o celkové prvenství. Naopak Stein, jenž ve skupině jasně dominoval, nastoupí „jen“ k boji o bronz.
9:2
konec
I druhá česká dvojice svůj zápas o umístění vyhrála. Nakonec byl výsledek jeho utkání s belgickými soupeři jednoznačný. Beringen je celkově osmý.
1:2
konec
Vyrovnaný duel pro sebe rozhodl Dornbirn a patří mu pátá příčka. Pfungen je šestý, byť byl jen těsně od postupu do semifinále.
8:7
konec
Brňané se dokonale pomstili Steinu za prohru ve skupině a připisují si do své sbírky další výborný výsledek. Mistři světa z r. 2004 si z Plzně odvážejí bronz, Stein končí čtvrtý. Zápas byl nakonec pořádně dramatický, byť to tak v půli nevypadalo.
7:4
konec
Turnaj skončil, to je pro dnešek ode mne z Plzně vše, nashledanou.