ATP Halle (Tráva)
1:2
5:7
7:68
3:6
Karlovičovi stačily dva brejkbolyk tomu, aby dvakrát sebral Berdychovi servis. Po více jak dvou hodinách se raduje z vítězství 2:1 na sety a také z postupu do semifinále. V něm ho bude čekat buď to domácí hráč Florian Mayer nebo několikanásobný šampión zdejšího turnaje Roger Federer.
WTA Birmingham (Tráva)
0:2
2:6
2:6
V posledním gemu to sice byly nervy, ale Karolína Plíšková se nenechala rozhodit a jasné utkání dovádí do vítězného konce! Výsledek 6:2, 6:2 odpovídá obrazu hry, Plíšková byla agresivnější než trochu pasivní Suarezová-Navarrová, která i často chybovala a česká tenistka si tak zaslouženě zahraje semifinále. Její soupeřkou bude lepší z dvojice Halepová-Mladenovicová. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, přeji vám hezký den.
0:2
2:6
4:6
Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek pátečního odpoledne. Nashledanou.
2:0
7:62
6:2
Po Magde Rybárikovej vyradila nemecká tenistka Sabine Lisická už druhú Slovenku – Danielu Hantuchovú pomerom 7:6(2), 6:2 a postupuje do semifinále turnaja v Birminghame. Jej nasledujúcou súperkou bude Nemka Kerberová. Ja sa s Vami pre dnešok lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa.
2:1
6:4
1:6
6:2
Norbert Gombos na turnaji Poprad – Tatry 2015 skončil v semifinále.
0:2
3:6
4:6
Adam Pavlásek si na challengeru v Popradu zahraje ve finále! Dnes totiž porazil Brazilce Andreho Ghema po setech 6:3, 6:4. Český tenista měl zápas po celou dobu pod kontrolou, nepouštěl soupeře do mnoha šancí a naopak ty své dokázal proměnit. O titul se Pavlásek utká buď s domácím Gombosem nebo Chilanem Podlipnikem. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký páteční podvečer.