20:27
(9:11)
konec
Nejlepší střelkyně: Del Balzová 9, Szarková 9, Sukenniková 8,
Sedmimetrové hody: 1/0 – 4/4,
Vyloučení: 4-4
Žluté karty: 2-3.
27:26
(16:14)
konec
Dramatické utkání nakonec Karviná zvládla i přes neutuchající nápor Plzně na konci utkání. Karviná tak po šesti utkáních poráží Plzeň. To je pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek dne a těším se u sledování dalších onlajn přenosů.
33:22
(12:13)
konec
Poměrně nespravedlivý debakl si odvážejí hráči z Litovle, kteří byli Pražanům tři čtvrtiny utkání vyrovnaným a místy lepším soupeřem. Závěrečná desetiminutovka se však již odehrávala v duchu pražské exhibice a Litovelské rezignace. Tímto se s Vámi loučím, přeji hezký zbytek dne a těším se u dalšího sledování onlajn přenosů.
31:30
(17:9)
konec
Gumárny Zubří – HBC Ronal Jičín 33:22 (17:9)

Úvodních 15 minut zápasu se bojovalo o každý posun skóre, nikdo ze soupeřů si nevypracoval náskok, protivníci se drželi na dostřel. Druhá polovina prvního dějství se už odehrála v režii domácích, které opět podporovalo zaplněné hlediště. Pomohlo jim k osmibrankovému náskoku. Ten se však v druhém poločase neustále ztenčoval a hosté krásný duel dokázali zdramatizovat. Ale nikoliv vyrovnat. Za domácími zaostali o jediný gól.

Nejvíce branek: Řezníček 8, Zahradníček 6, Douda 5 – Král 6, Skopal 5, Loskot 5/1, Krahules, Zeman po 4. Rozhodčí: Hájek, Macho. Sedmimetrové hody: 1/0 – 4/4. Vyloučení: 5:7. Diváci: 950.

Michal Balhárek, manažer Gumáren Zubří: „Dnes jsme dokázali odehrát skvělý první poločas, kde nám opravdu vycházelo téměř vše. V prvním poločase nám skvěle zafungovala obrana, za kterou stál výborně chytající Milan Milana. Myslím si, že ve druhém poločase bohužel došlo možná k nějakému uspokojení hráčů, Jičín na nás doslova vletěl a hrál mimořádně dobře v útoku, což nejlépe dokumentuje 21 vstřelených branek a také svědčí o tom, že se nám rozpadla obrana a také brankáři už nedokázali podat tak skvělý výkon. Přesto jsme rádi, že se nám podařilo vyhrát.“

Aleš Babák, trenér HBC Ronal Jičín: „První poločas se nám výsledkově nepodařil, protože jsme prohráli rozdílem osmi branek, i když si myslím, že rozdíl ve hře obou týmů nebyl takový. Ve druhém poločase jsme se dokázali vrátit do zápasu. Myslíme si, že jsme byli lepším týmem. Bohužel čas hrál v náš neprospěch, protože na srovnání nebo přetočení stavu byl pro nás krátký. Určitě jsme ale odehráli výborný zápas a jsme spokojení s přístupem hráčů, kteří utkaní nezabalili. Hráči dokázali, že se konečně můžeme měřit i venku, o čemž svědčí 30 vstřelených branek.“
24:20
(13:9)
konec
Konec zápasu.
29:17
(13:8)
konec
Olomoučanky ukázaly svou sílu v dnešním utkání. Po prvním poločase vedly o pět branek, nakonec vyhrály celkem pohodlně rozdílem dvanácti gólů a připisují si tak další dva body do tabulky. Hráčky Plzně si na výhru budou muset počkat minimálně do dalšího kola. Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Hezký zbytek večera.
bahis siteleri