ATP Auckland (Tvrdý povrch)
2:0
6:3
7:5
Dnešní duel je u konce a musíme si přiznat, že Španěl Bautista-Agut si postup do osmifinále opravdu zasloužil. Jirka nezvládal důležité momenty, v prvním setu mohl soupeře brejknout a přitom si sám servis ztratil, nakonec prohrál 3:6. V tom druhém přišel o podání hned v prvním gemu, nicméně ještě se do zápasu dokázal vrátit. Za stavu 5:5 ale ztratil svůj servis čistou hrou a za 77 minut končí v 1. kole, na obhajobu titulu tak v žádném případě nedosáhne. Já se tímto s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dnešního dne.
2:0
7:65
6:4
Lukáš Rosol zvládl úspěšně první kolo v novozélandském Aucklandu, když poráží Garciu-Lopeze 2:0 na sety. V první sadě nejprve zvládl tie-break, ve kterém již prohrával 2:5, ale nakonec ho dokázal získat ve svůj prospěch. Z kraje druhého setu poté brejknul Španěla a získané podání soupeře si udržel až do konce zápasu.

Bilanci vzájemných zápasů tak nyní získává na svou stranu Lukáš Rosol, jenž po dnešku vede 3:2.
WTA Sydney (Tvrdý povrch)
0:2
1:6
0:6
Koniec zápasu
0:2
3:6
0:6
Trenér Karolíny Plíškové to řekl po prvním setu jasně, česká tenistka nepotřebovala předvádět nějaký extra tenis, ale zkrátka se soustředit na získávání výměn, což také udělala. Anastasia Pavljučenkovová předvedla úplný opak, po naprosto tragickém servisu prohrála první set 3:6 a ten druhý dokonce 6:0! Karolína Plíšková po hladké výhře pokračuje v obhajobě loňského finále a postupuje na turnaji WTA v Sydney do čtvrtfinále.
2:0
6:4
6:2
Po setoch 4:6 a 2:6 sa lúči Daniela Hantuchová v Sydney v druhom kole.