ATP Kitzbühel (Antuka)
2:0
6:3
6:4
Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších zápasů.
0:2
4:6
6:74
Díky za pozornost a u online přenosů někdy zase na počtenou.
ATP Gstaad (Antuka)
1:2
6:3
1:6
6:75
Víťazom tohto veľmi dramatického zápasu sa napokon stáva domáci tenista Henri Laaksonen! O víťazovi sa bojovalo až do poslednej loptičky, napokon o tom musel rozhodnúť až tajbrjek v treťom sete, kde sa šťastie priklonilo na stranu domáceho tenistu a ten tak vyhral tento zápas 2:1 na sety po hrách 6:3, 1:6, 6:7 (5)!

Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera!
ATP Washington (Tvrdý povrch)
2:1
7:63
4:6
6:4
Slovenský tenista Lukáš Lacko mal s Denisom Shapovalovom čo robiť, aby zvíťazil v tomto zápase! Mladý Kanaďan sa bránil zubami nechtami a miestami to vôbec nevyzeralo, že medzi hráčmi je v rebríčku ATP rozdiel skoro 270. miest!
Lukáš Lacko nakoniec úlohu favorita zvládol zvíťazil v troch setoch a postupuje tak do ďalšieho kola, kde bude jeho súperom turnajová šestka Američan Jack Sock! S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok noci!
ATP Umag (Antuka)
2:0
7:66
6:4
Andrej Martin bol papierovým outsiderom, no dobrým výkonom zápas napokon dotiahol do víťazného konca. Na kurte sa zohrial necelé dve hodiny a môže sa tešiť na ďalšiu dávku tenisu. Zaujímavosťou je, že Andrej Martin v ďalšom kole pravdepodobne narazí na Martina Kližana, ktorý má ešte svoj zápas pred sebou, no je jasným favoritom. Ďakujem za pozornosť. Dovidenia.
2:0
6:3
6:1
Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších zápasů.
2:0
6:2
7:5
Martin Kližan potvrdil rolu favorita a v ďalšom kole sa postaví krajanovi, Andrejovi Martinovi. Lopez-Perez v druhom sete zlepšil svoju hru, ale nebolo mu to nič platné. Kližan mal v Chorvátsku početné publikum Slovákov, ktorí ho hnali vpred. To bolo na dnes odo mňa všetko. Dovidenia.
WTA Bastad (Antuka)
0:2
2:6
2:6
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
2:0
6:2
6:2
Čepelová sa teda Schmiedlovej nepostaví, ale Siniaková áno. Dúfajme, že tento zápas bude mať šťastnejší koniec pre slovenský tenis. Čepelová dokázala získať len štyri gemy a nezaslúžila si postúpiť do ďalšieho kola. To bolo pre túto chvíľu odo mňa všetko. Dovidenia.
WTA Washington (Tvrdý povrch)
0:2
3:6
5:7
Kristína Kučová sa lúči s turnajom vo Washingtone po prvom zápase. Slovenská tenistka podľahla favorizovanej Nemke Sabine Lisickej 3:6, 5:7. V prvom sete držala krok so súperkou do stavu 3:3, no potom dvakrát stratila svoj servis. V druhom dejstve mala Lisická výhodu brejku a vyzeralo to tak, že zápas dopodáva. Dvakrát však svoj servis stratila a napokon uspela až v dramatickej koncovke.
WTA Stanford (Tvrdý povrch)
1:2
6:2
2:6
5:7
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
0:2
4:6
6:76
João Souza napokon potvrdil úlohu favorita, aj keď sa rodila veľmi ťažko. Filip Horanský bojoval statočne, avšak v dôležitom momente, keď mal v tajbrejku 5 setbolov zaváhal a tak končí na turnaji Challenger Tampere vo Fínsku už v prvom kole!

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný deň!
2:0
6:4
6:3
Norbert Gombos sa lúči s fínskou antukou hneď v prvom kole, kde stroskotal na rakete Portugalčana Frederica Ferreira Silvu za hodinu a pol 6:4, 6:3!
Nepodarilo sa mu oplatiť tohtoročnú porážku z londýnskej trávy! S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa!
bahis siteleri