Turnaj mistrů (Krytý tvrdý povrch)
1:2
3:6
6:1
4:6
Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji Vám hezký den a budu se těšit u dalších onlajn přenosů! Na počtenou!
2:0
7:66
7:65
Novak Djoković zvládl i druhý tiebreak a vítězstvím nad Milosem Raonicem si již zajistil postup do semifinále Turnaje mistrů! Kanaďan hrál ale dnes výborně a odehrál proti favoritovi naprosto vyrovnané utkání. Oba sety dotáhl do zkrácené hry, ve druhé sadě si vzal dvakrát zpět ztracený servis a měl i jeden setbol, ovšem v rozhodujících momentech se přeci jen projevila zkušenost srbského borce.
Turnaj mistrů – čtyřhra (Krytý tvrdý povrch)
2:0
6:3
6:4
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
2:0
7:5
6:4
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
Challenger Tchaj-pej (Krytý koberec)
1:1
5:7
6:2
4:2
skreč 2
Ipek Soyluová postúpila do druhého kola cez Danielu Hantuchovú, keď slovenská tenistka zápas pre zranenie za stavu 7:5, 2:6 a 2:4 skrečovala.
Hantuchová začala zápas stratou podania. Za nepriaznivého stavu 3:5 sa však dokázala zmobilizovať a ziskom 4 gemov v sérii zvládla prvý set lepšie. V druhom sete Soyluová dominovala. Rýchlymi údermi dostávala Hantuchovú pod tlak a postupne si vybudovala náskok 5:2. Turecká hráčka dopodávala set bezproblémov do víťazného konca a vyrovnala stav zápasu na 1:1. V rozhodujúcom sete stratila Hantuchová v treťom geme svoj servis a onedlho sa za nepriaznivého stavu 2:3 dala ošetriť. Soyluovú ani tento moment nezastavil a potom čo si Turkyňa uhrala gem na podaní svietil na ukazovateli stav už 2:4 v neprospech Slovenky. Hantuchová to ešte chcela skúsiť, ale po svojom nepodarenom prvom podaní v siedmej hre tretieho setu zamierila s bolestivým výrazom v tvári k sieti a zápas skrečovala.
Challenger Brescia (Krytý tvrdý povrch)
0:2
4:6
1:6
Konec zápasu. Zdeněk Kolář po delší době uhrál na challengeru kolo v zápase, ve kterém začal nejistě, hodně kazil, ale od stavu 2:4 byl jasně lepším hráčem a postup do osmifinále si zajistil hlavně skvělým servisem. Na ten spoléhal také Petr Michnev, v mezihře ale kupil chyby a v Brescii pro něj turnaj skončil už po 47 minutách.
2:0
6:2
6:2
Po setoch 6:2, 6:2 tak postúpil po necelých 45 min. Lukáš Lacko do druhého kola, kde sa stretne s víťazom stretnutia Berrettini – Sonego.