3:0
25:23
25:21
25:20
Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc!
2:1
18:21
21:14
15:8
České beachvolejbalové jedničky dokonale otočily průběh zápasu proti Němkám Bieneckové se Schneiderovou a zahrají si ve švýcarském Gstaadu čtvrtfinále.

První sada se Češkám tolik nevyvedla. Němky se dostaly ve střední pasáži setu do vedení a to udržely až do konce. Od té doby byl ale na kurtu jen jedna dvojice. Český pár smetl své soupeřku v následujících dvou setech, především tiebreak byl z českého pohledu fantastický.

Ve večerním čtvrtfinále si Češky zahrají s další německou dvojicí Laboureurová, Sudeová.
2:0
21:15
24:22
České beachvolejbalistky Kristýna Kolocová a Michala Kvapilová končí na majoru ve švýcarském Gstaadu v osmifinále. Dnes nestačily na skvěle hrající kanadskou dvojici Mayová, Pischkeová ve dvou setech.

Češkám se nevyvedl vstup do prvního setu. Rychle prohrávaly velkým rozdílem a ztrátu se jim již smazat nepodařilo. Naopak do druhého setu vstoupily velmi aktivně a vedly v úvodu i o pět bodů. Postupem času ale Mayová s Pischkeovou dotahovaly, až v samotném závěru šly do vedení a celý zápas ukončily při čtvrtém mečbolu.
0:2
15:21
14:21
České jedničky prohrály čtvrtfinálový souboj s německým párem Chantal Laboureurová, Julia Sudeová jasně ve dvou setech a s majorem ve švýcarském Gstaadu se loučí děleným pátým místem.

Českým beachvolejbalistkám se nevydařil nástup do zápasu, rychle prohrávaly o čtyři body a náskok soupeřek se jim již nedokázalo stáhnout. To úplný začátek druhé sady byl v režii české dvojice, ale ani mírné vedení Češky neudržely. Naopak ve druhé části naprosto odpadly.

Přes prohru ve čtvrtfinále mají české jedničky před blížícím se mistrovství světa parádní formu. Po druhém místě z minulého týdnu na majoru v Poreči přichází dělené páté místo z Gstaadu.