konec
14:05  Král: "Na ministerstvu vnitra se nyní diskutuje o tom, zda se do 100 lidí započítávají všichni. Pokud dojdou k tomu, že ano, tak v tuhle chvíli končí v případě hokeje všechno."
zrušeno
Dnešní tisková konference při příležitosti vyhlášení nejlepšího paralympika roku se stejně jako samotné vyhlášení ruší. Český paralympijský výbor se rozhodl výsledky ankety zatím nezveřejňovat s tím, že dochází pouze k odložení celé události.
víťaz: Iván García Cortina
konec
Paríž-Nice 2020 ponúklo ďalšiu zaujímavú etapu, v ktorej sa dlhým únikom prezentoval Tom Devriendt. Belgičan však svoj únik nedotiahol do úspešného konca a po špurte pelotónu sa z víťazstva teší 24-ročný Španiel Iván García Cortina. Dobre si v etape počínal Peter Sagan, ktorý skončil na druhom mieste. Pekný zvyšok dňa Vám praje Tomáš Hládek.
konec
Skupina A uvidí víceméně severské derby mezi Švédskem, Finskem a Dánskem. Česko pak změří síly se silným Švýcarskem, následně s Německem a nejmenší problémy, by měli mít pak s Norskem.

Šampionát se tedy bude konat 4. – 12. prosince v Helsinkách.
Vítěz: K. Stoch (POL)
konec
Vítězem závodu v norském Oslu se stal dvaatřicetiletý Kamil Stoch. Polský závodník byl po prvním kole na třetí pozici, v tom druhém ovšem skočil skvělých 139,5 metrů s výborným stylem, čemuž ostatní konkurenti nedokázali vzdorovat. Senzační druhé místo bere Žiga Jelar, tento mladý Slovinec dnes dosáhl nejlepšího umístění v dosavadní kariéře. Třetí skončil jeho krajan Zajc, jenž neudržel vedení po prvním kole.

Nedařilo se lídrovi Světového poháru Stefanu Kraftovi ani jeho nejbližšímu pronásledovateli Karlu Geigerovi. První jmenovaný skončil na 17. pozici, německý sok ještě o dvě příčky pod ním.