4:1 (3:0)
konec
Dnešní duel nakonec přinesl hned pět branek, dle předpokladů se z vítězství může radovat olomoucký Vít Beneš, který se postaral o čtyři z nich. Vít Beneš velmi dobře zvládl hned první poločas, ve kterém svému soupeři nasázel tři branky. Dominik Kříž se po změně stran zmohl pouze na kosmetické snížení, v závěru zápasu si ale Vít Beneš vzal tříbrankové vedení zpět.
6:0 (1:0)
konec
Tento duel nám nabídl naprosto jednostrannou záležitost, a sice v podání Matouše Trmala, který svého soupeře zasypal hned šesti trefami. Lukáš Provod sice v prvním dějství inkasoval pouze jednou, nicméně v tom druhém hned pětkrát. Matouš Trmal tak naplnil roli favorita zápasu, navíc si do tabulky připisuje další tři body.
2:3 (1:1)
konec
Tento duel byl hodně napínavý, navíc jsme se dočkali hned několika obratů. Jako první se do vedení dostal Dominik Kříž, jenomže celkem rychle se Janu Kopicovi povedlo zvrátit výsledek. Druhý poločas byl ovšem v režii Dominika Kříže, který v krátkém časovém sledu přidal další dva přesné zásahy, díky čemuž otočil výsledek, což znamená tři body do tabulky.
1:3 (0:1)
konec
Tento souboj nebyl nikterak atraktivní, první poločas přinesl jedinou branku. Lukáš Železník se střelecky prosadil také po změně stran, a sice díky chybné rozehrávce soupeře. Po této trefě jsme sledovali hodně nudnou pasáž, před koncem druhého poločasu jsme se přesto dočkali dvou zásahů. Do tříbrankového vedení se dostal Lukáš Železník, během nastaveného času se Provodovi povedlo snížit na konečných 1:3.
1:4 (1:2)
konec
Pátý duel tohoto dne je minulostí, celkem překvapivě se lépe povedl Janu Kopicovi, který favorita zápasu porazil poměrem 4:1. Druhý poločas nám nakonec nabídl další dvě branky, o obě z nich se postaral plzeňský hráč, který si tak zajistil postup do vyřazovacích bojů. Ten ale nemine ani Víta Beneše, který navíc postupuje z první pozice.
3:7 (1:1)
konec
Poslední duel dnešního dne je u konce, navíc byl z hlediska vstřelených branek vůbec nejvýživnější. První poločas sice nabídl pouze dvě branky, nicméně v tom druhém jsme viděli dalších osm tref. Z vítězství se nakonec raduje Lukáš Železník, který podal naprosto přesvědčivý výkon, díky kterému může slavit postup do vyřazovacích bojů, který nemine ani jeho dnešního soupeře.
6:0
konec
Tak tohle bylo rychlé. Michal Šmejda nedal svému soupeři žádnou šanci, dokázal trestat jeho chyby, připsal si drtivou výhru 6:0 a bod do tabulky.
6:5
konec
David Rosí si dnes připisuje vůbec první vítězství, když v dramatickém utkání dokázal porazit Pavla Jirkala. Ten prováhal možnost duel uzmout pro sebe, nedokázal zavřít a poté už Rosí první šipkou trefil D20.
4:6
konec
Michal Ondo se dnes dočkal své první výhry, když se dokázal zmátořit ze ztráty dvou legů, čtyřmi vyhranými částmi otočil na 5:3 a i když devátý leg ztratil, ten desátý uzmul pro sebe a mohl tak emotivně oslavit první bod do tabulky.
2:6
konec
Daniel Barbořák dnes předvedl vynikající výkon, v průběhu držel dokonce průměr 104 na tři šipky, poté sice výkony poklesly těsně pod devadesát, přesto se mohl radovat z celkem jasné výhry 6:2.
2:6
konec
Poslední zápas večera je u konce a Vítězslav Sedlák se stal prvním hráčem, který dokázal zdolat Adama Gawlase. Sedlák předváděl vynikající šipky, ukázal i dvanáctišipkový leg a po zásluze se může radovat z bodu do tabulky.