Víťaz: Remco Evenepoel (Soudal – QuickStep)
konec
Od nás je to v tejto chvíli všetko. Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok dňa.

Do čítania, priatelia!
Vítěz: Siwiec
konec
Łukasz Siwiec získává největší výhru své kariéry, když naprosto jasně poráží Johna Hathawaye a totálně ho tak zbavuje kouzla takřka nedotknutelného muže.
Polský bojovník navázal na svůj výkon proti Kozmovi a ještě ho vylepšil. Hathawayovi nedal vůbec žádnou šanci, skvěle s ním pracoval na pletivu a následně kontroloval na zemi.
To jen ukazuje, že Kozmův výkon v osmifinále proti Siwiecovi nebylo žádné selhání. Bude zajímavé sledovat, co v organizaci čeká Łukasze dál. Určitě se nebude jednat o nějakého vysněného soupeře současné špičky divize.
Vítěz: Khajevand
konec
Viděli jsme další vyspělý výkon v podání Hojata Khajevanda, který získal na svou stranu první kolo a následně v tom druhém na zemi naprosto zkušeně a na pohled jednoduše uškrtil svého soupeře Zdeňka Polívku! Němec tak získává v OTKAGON MMA svým druhým představením druhou submisi v druhém kole.
Na Polívkovi bylo po duelu vidět obrovské zklamání. Khajevand prohlašuje, že by zápas klidně příští měsíc.
Vítěz: Paradeiser
konec
Ronald Paradeiser naprosto dominoval celému zápasu od jeho začátku do konce. FIshera postupně rozbil a během třetího kola zkušeného soupeře dobil.
Hlasitě si tak znovu říká o další titulovou šanci v lehké váze.
Vítěz: Michailidis
konec
Třetím semifinalistou a budoucím soupeřem Louise Glismanna se stává Andreas Michailidis! Řecký Spartan předvedl skvělý výkon. Jediný horší moment měl ze začátku prvního kola, když inkasoval po boxerské výměně takřka čisté koleno při nástupu na takedown. Od té doby ale skvěle wrestlil a pracoval na zemi.
V druhém kole si nakonec skvělou poziční prací došel pro arm triangle choke a donutil soupeře odklepat!
Vítěz: Veličković
konec
Posledním semifinalistou TIPSPORT GAMECHANGER se po neuvěřitelné a krvavé bitvě stává Bojan Veličković. Na body zdolal Jungwirtha, který se obdivuhodným způsobem dostal v prvním kole z rovnou dvou těsných technik za sebou. Poté dokonce začal silně tlačit a dobojoval zápas s hlubokou ránou, ze které se mu valila krev. Respekt oběma zápasníkům za toto představení.
Veličkoviće tak čeká odveta s Davidem Kozmou. Srb po zápase říká, že v přípravě překročil své limity a potýkal se například se zlomenými žebry.
Vítěz: Langer
konec
Novým prozatimním šampionem polotěžké váhy se stává Pavol Langer! Kdo by to ještě před několika měsíci řekl?!
Viděli jsme vyrovnaný duel, kdy se dva rozhodčí rozhodli dát tři z kol Langerovi. Jeden z bodových viděl vyhrát tři kola Poppecka.
Pavol Langer duel ve svůj prospěch rozhodl prvním, čtvrtým a pátým kolem, kde tahal za delší konec. Klíčové bylo to, že přežil kritické druhé kolo a tvrdé okopávání své přední nohy, kdy už to chvílemi vypadalo, že mu levá spodní končetina totálně odejde.
Nový šampion v rozhovoru s narážkou na pozápasovou oslavu říká, že před sjednocovacím duelem s Karlosem Vémolou ho čeká ještě jeden soupeř, a to Jack Daniels.

Děkuji vám všem za pozornost, toto je z Oberhausenu pro dnešek vše a nezapomeňte kolem druhé hodiny sledovat v UFC českou zástupkyni Terezu Bledou, jejíž duel taktéž přineseme v textovém komentáři.
bahis siteleri