11:12
(6:12)
konec
Siya Kolisi pozvedl nad hlavu Pohár Webba Ellise, a tak je to právoplatné: Jižní Afrika počtvrté slaví titul mistrů světa!

Tím zároveň končí i naše zpravodajství z tohoto šampionátu. Za čtyři roky čeká mistrovství na Austrálii, přičemž nabídne nový hrací systém. Z 20 týmů bude 24 a poprvé se také dostane do hry osmifinále.

Bylo nám velkou ctí vás třetí nejsledovanější akcí na světě provázet, osobně mi pak bylo neskutečnou ctí vás provázet tímto finálovým soubojem. Přeji vám krásný zbytek svátečního víkendu a dobrou noc!
Vítěz: F. Brignoneová (ITA)
konec
S konstatováním, že první kolo úvodního závodu světového poháru nové sezony v Söldenu vyhrála Federica Brignoneová a slovenská hvězda Petra Vlhová je třetí, se s Vámi loučí a na druhé kolo předává kolegovi Milanu Huppertovi štafetu Tomáš Lysý.
Vítěz: L. Gutová-Behramiová (SUI)
konec
Nedělní program alpského lyžování bude patřit mužům, i oni si v rakouském Söldenu vyzkouší závod obřího slalomu.
Vítěz: Kuťka
konec
Huhu nezvládl ani svůj třetí zápas v organizaci. Od začátku tahal za kratší konec provazu a nakonec se mu stal osudný pokus o klinč, kvůli čemuž uvízl v gilotině Kobry a po pár sekundách škrcení odklepal.

Kobra po duelu prohlásil, že už se v kleci neobjeví. Následně se objevila neznámá osoba, která se do Kuťky pustila, ale ten neměl zájem reagovat.

Huhu si v rozhovoru stěžoval, že neměl dostatek přípravy. Na to mu promotér Le Sy odvětil, že na přípravu měl času dost.
Vítěz: Měsíček
konec
Další suverénní výkon v podání Snejkse znamená vítězství v prvním kole. Sajmonos se od prvních sekund ocitl pod obrovským tlakem, který nedokázal ustát a na zemi už bylo otázkou času, kdy bude ukončen.
Vítěz: Benda
konec
Karlos Benda potvrdil předpoklady a poráží všechny tři své soupeře. Nejvíc ho ohrozil v prvním kole Dan Maďar, který ho tvrdě trefil a otevřel nad okem. Poté už ale Benda dával větší pozor a postupně každé kolo ukončil na zemi.
Jasně nejmenší odpor kladl Dolari Plzňako. Nejstarší z borců tak jen potvrdil, že veškerá jeho slova před zápasem byla jen pohádkou.
Vítěz: Valášek
konec
Velmi dynamických 76 vteřin je za námi. Po Datlově takedownu, Kotlárovu pokusu o gilotinu a vítězné gilotině Datla zápas skončil.
Překvapivě rychlé vítězství Valáška znamená jeho třetí výhru ze čtyř zápasů. Kotlár naopak prohrává podruhé ze tří pokusů.

Datel v rozhovoru prozatím odmítá titulovou bitvu s Karlosem Bendou. Rád by se utkal s někým, s kým ho pojí nenávist.
Kotlár po duelu potvrzuje pokračování kariéry.
Vítěz: Grznár
konec
Tůma si hned po zápase Grznárovi i svému rohu stěžoval, že ho hodně rozhodila soupeřova hlavička.
Bohužel pro něj to ale nic nemění na tom, že šampionem polotěžké váhy Clash of the Stars se stává Filip Grznár, který Tůmu na zemi utloukl.

Grznár v pozápasovém rozhovoru vyzývá šampiona střední váhy „Dynama“.

Toto je pro dnešek vše. Děkuji za vaši pozornost.
bahis siteleri