Víťaz: Gogoladze
konec
Víťazom zápasu na body je AMIRAN GOGOLADZE!
Vítěz: M. Petrášek
konec
Oba borci jsou po zápasu hodně vyčerpáni, měli chvíli problém se vůbec postavit na nohy. Petrášek měl po celou dobu převahu, natrefoval o velký počet úderů navíc, byl i lepší na zemi, jediné, co se mu nepovedlo, byly pokusy o ukončení. Bodoví rozhodčí to viděli jasně, všichni tři nabodovali 30:27 a vítězem se stal Miloš Petrášek.
Víťaz: Legierski
konec
Víťazom zápasu je MATEUSZ LEGIERSKI na body.
Vítěz: S. Rock
konec
Po utkání přišel do klece Max Coga, jenže na vzájemný souboj s Rockem nedojde. Coga má totiž v hledáčku Antuna Račiće, kterého už před jedenácti lety utáhl na rear naked choke a tentokrát jej chce do klece na podzimní akci ve Frankfurtu.
Vítěz. M. Mazúch
konec
Tak tohle byla další rychloakce. Marek Mazúch po půlminutě klidu vyslal ránu, po které Zawada odcouval k pletivu, kde už Mazúch rozjel rychlopalbu, zasypal soupeře údery a bylo to jen o finiši. Ten přišel po pravém háku a po 75 sekundách bylo po všem.
V pozápasovém rozhovoru si řekl o Kerima Engizeka, počkejme si tedy, zda mu přání vyjde.
Vítěz: I. Surdu
konec
No... Tohle asi nikdo nečekal. Kozna do utkání vstoupil velice dobře, na zemi se mu povedlo soupeře držet, jenže ten se dokázal vymanit, dostal zápas zpět do postoje a tam Kozmu uspal jednou přesnou ranou. Ion Surdu tak vyhrál na KO a dostal se do finále welterové pyramidy o volný titul. V něm se utká s Amiranem Gogoladzem.
Vítěz: K. Vémola
konec
To je z tohoto večera bojových sportů vše, já Vám přeji dobrou noc a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.