2:4
(0:2)
konec
Ve druhém poločase se úroveň zápasu zlepšila. Daleko lépe hrála zejména Jižní Korea, která místy svého soupeře převyšovala. Já se s vámi loučím a za necelých 50 minut o online přenosu Austrálie - Pákistán na shledanou.
7:0
(4:0)
konec
Austrálie zcela jasně přehrála svého soka a připisuje si výraznou výhru. Pákistánci nekladli téměř žádný odpor.


Pro dnešek se s vámi loučím a někdy zase na shledanou.

6:3
(2:2)
konec
Zápas mezi nepostupujícími týmy končí lépe pro Argentinu, která porazila JAR 6:3. Branky dali: 25., 39. a 65. Peillat, 33. Rossi, 45. a 50. Callioni - 7. Reid-Ross, 8. Jones-Norris, 64. Robinson. Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek dne
0:3
(0:1)
konec
Belgie potvrdila roli mírného favorita a Indii porazila 3:0. Díky tomu má blízko postup ze skupiny, ale musí ještě počkat na večerní zápasy. Góly dali: 15. Dekeyser, 47. Boccard, 67. Boon. Děkuji za pozornost, přeji hezký den
1:1
(0:1)
konec
Závěr dnešního programu pozemního hokeje uzavře souboj Nového Zélandu s Německem. Samozřejmě vám průběh zápasu popíšeme v on-line reportáži. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera.
5:5
(2:4)
konec
Německo tak na závěr vyzkoušelo svoje schopnosti před semifinálovým duelem s Austrálií, Nový Zéland bude hrát o deváté místo s Argentinou. Tímto se s vámi loučím a brzy opět nashledanou.
bahis siteleri