1:2
6:4
4:6
1:6
Lucie Šafářová si osmifinále Wimbledonu nezahraje. Přitom měla vše dobře rozehrané. Set a půl byla lepší hráčkou. Za stavu 3:3 ve druhém dějství disponovala dvěma brejkboly, ale Makarovové začal psát servis. Lucka si absolutně nesáhla na míč. Nakonec přišla o podání v desátém gamu sady a reagovat už zkrátka na tuto ztrátu nemohla.

Ve třetím setu už to byla poté dominance ruské tenistky a jasná převaha. Znamená to, že na české derby Siniaková – Šafářová v osmifinále nedojde. Makarovová půjde v pondělí buď na další Češku, anebo na Italku Giorgiovou.
1:2
6:3
6:76
2:6
Z tohoto duelu je to vše, mějte se fajn.
2:1
7:63
3:6
10:8
Je za námi skvělé utkání, ve kterém Barbora Strýcová i přes skvělý výkon nedokázala zdolat Julii Görgesovou, hrající neméně dobře v dnešním zápase. Görgesová se může těšit na souboj čtvrtého kola s Donnou Vekičovou.

Ve wimbledonských dvouhrách tak bude pokračovat jediná česká tenistka Karolína Plíšková a ta ještě k postupu do druhého týdne bude muset porazit Mihaelu Buzarnescuovou. Utkání začne za pár minut a také vám jej nabídneme v našem přenosu.
2:1
3:6
7:63
6:1
To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký večer a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
bahis siteleri