Havlíčkův Brod – Chrudim 7:4 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 2:3 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 8:2 (kon.)
Beroun – Olomouc 2:0 (kon.) | Chomutov – Znojmo 6:4 (kon.) | Tábor – Kadaň 1:8 (kon.)
Hr. Králové – Písek 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:4 (1:0, 3:1, 3:3)
HC Chrudim
Sobota 25.09.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    Dnešní utkání rozhodně nebylo pro slabé povahy, nevídanou přestřelku, v níž Východočeši rychle smazali tříbrankové manko, nakonec zvládli lépe Rebelové, kteří slaví vítězství 7:4. Děkuji vám za pozornost a loučím se s vámi, zároveň vám přeji příjemný zbytek večera. (19:35:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Velkému závaru před svou brankou gólman Suchan odolal a přeušil rychle hru, dorážející útočníci Chrudimi nedostrkali kotouč za brankovou čáru.
     
    59:12
    Semorádovu tvrdou ránu od modré čáry zneškodnil ve svém brankovišti připravený brankář Suchan, jenž vymrštil vzhůru svou lapačku a lapil letící kotouč.
     
    58:47
    Hosté se snaží dobýt útočné pásmo, jenže na dlší dobu se jim to vůbec nedaří. Rebelové je aktivně napadají a často zkoušejí trefit prázdnou chrudimskou bránu.
     
    58:14
    Hosté hrají power-play!
     
    58:07
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest J. Ondráčkovi (HBR) za krosček.
     
    57:08
    Za nesportovní chování dostal osobní trest do konce utkání útočník Blažek (CHR).
     
    57:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po několika přesných nahrávkách v útočném pásmu vystřelil v pravém kruhu volný obrácne Petr Vošmik, gólman Svoboda jeho dělovku ještě stihl vyrazit do prostoru vedle sebe, ale na následnou dorážku MARTINA ONDRÁČKA z těchto míst byl již bezmocný! Asistence: Petr Vošmik.
     
    56:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Aleš Jelínek přitrukl kotouč na modré čáře kotouč na hůl MICHALA KEMPNÉHO, jenž po mohutném nápřahu vyslal nechytatelnou dělovku, která pod horní tyčkou rozechvěla síťku za zády brankáře Svobody! Asistence: Aleš Jelínek.
     
    55:39
    Po tvrdé ráně od modré čáry, jíž vyrazil gólman Svoboda betony do prostoru před sebou, se tlačil k dorážce Knotek, ovšem byl nedovoleně zastaven. M. Drtina (CHR) dostává 2 minuty za hákování.
     
    55:31
    Domácí stále kombinovali v útočném pásmu a donutili Východočechy k faulu. Na 2 minuty odjíždí za katr kvůli držení protihráče Blažek (CHR).
     
    54:30
    Rebelové jsou při chuti, daří se jim držet kotouč ve své moci a manipulují s ním na holích v uctivé vzdálenosti od nebezpečného prostoru pro svého brankáře Suchana.
     
    52:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je opravdu nevídaný brankostroj. Rebelům vrací těsné vedení přesnou střelou zblízka mezi Svobodovy betony VÁCLAV MEIDL, jenž v situaci 2 na 1 zužitkoval přesnou nahrávku z hole Jiřího Ondráčka! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    52:03
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Po nepřesné nahrávce Tomáše se kotouč odrazil mezi kruhy na hůl MICHALA KLEJNY, jenž z otočky zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Blažek, Marek Zukal.
     
    51:18
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Rebelové zbytečně pustili svého soupeře na dostřel jediné branky. Přesilovou hru využil ZDENĚK ŽÁK, který po Suchanem vyražené střele Lukáše Krále zachytil ležící kotouč, vybruslil si do volného prostoru a sk=oroval do poloprázdné branky! Asistence: Lukáš Král.
     
    50:26
    Na lavici hanby zamířil Meidl (HBR), jenž si odsedí dvoumintuový trest za hákování.
     
    48:35
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Chrudim snižuje na dvoubrankový rozdíl po krásné útočné akci. Kotouč putoval po ose Zdeněk Žák - Jakub Luštinec - LUKÁŠ KRÁL, posledně jmenovaný si sjel do přebrankového prostoru na přesnou nahrávku z kruhu a ranou bez přípravy nedal brankáři Suchanovi, který se nestihl ve svém brankovišti včas přemístit, žádnou šanci! Asistence: Jakub Luštinec, Zdeněk Žák.
     
    48:05
    Hosté získali ve středu hřiště kotouč a rychlým tempem postupovali k brodské bráně, gólman Suchan se prezentoval povedeným rozštěpem a kotouč za svá záda nepustil. Po odpískání jsou po strkanici u brodské brány vyloučeni A. Jelínek (HBR) na 2 plus 2 minuty za hrubost a krosček, Semorád (CHR)dostává dvouminutový trest za hrubost.
     
    47:04
    Zukal zakončoval z dobré střelecké pozice na modré čáře, vyjetý gólman Suchan ve svém brankovišti kotouč vyrazil hrudí do bezpečí a záhy přerušil hru, když ukryl kotouč pod lapačkou u své levé tyčky.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. Vondráček (Knotek), 27. Zábranský (M. Ondráček), 29. Švaňhal (Morava), 33. Šenkeřík (J. Ondráček), 53. Meidl (J. Ondráček), 57. Kempný (A. Jelínek), 58. M. Ondráček (Vošmik) - 33. Kaut, 49. Král (Luštinec, Žák), 52. Žák (Král), 53. Klejna (Blažek, Zukal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Kempný, Jelínek, Morava, Soldán, Šenkeřík, Zítka, Vošmik - Fiedler, Endál, Knotek, Meidl, Němec, M. Ondráček, J. Ondráček, Švaňhal, Třetina, Vondráček, Zábranský, Zohorna.
    HC Chrudim: A. Svoboda (Štrof) - Toužimský, Jaroměřský, M. Drtina, Charousek, Zukal, Zdráhal, Kobela - Luštinec, L. Král, Žák, T. Sýkora, T. Blažek, J. Šeda, Klejna, Kaut, Semorád, Goiš, Martinec, Pilař.

    Rozhodčí: J. Florian - J. Bertlík, R. Koskuba.
    thejrc.org